פורסם 2002 במרץ 2923 שנים אני חושב שהנושא מסביר את עצמו. המנהלים באתר לא רוצים למחוק לי את היוזר, למרות הבקשות שלי.
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים אני גם מציע טיהור שרת , פירמוט , שכתוב מחדש של האתר , הפורום , והדבקת שום על המארז שירחיק אותך מהמקום הזה .
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים אני גם מציע טיהור שרת , פירמוט , שכתוב מחדש של האתר , הפורום , והדבקת שום על המארז שירחיק אותך מהמקום הזה . מה ? איך ? למה ? חשבתי שכבר מזמן הלכת לישון ... :
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים אני חושב שהנושא מסביר את עצמו. המנהלים באתר לא רוצים למחוק לי את היוזר, למרות הבקשות שלי.תבדוק את הפרטי שלך :idea:
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים למנהלים באתר אין בעיה למחוק לך את היוזר, תחשוב על זה טוב.אז אולי תעשה לו את היום , ותמחוק ?שיצא מזה איך שהוא רוצה .
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים עדיף שתשאל אותו באיציק...............ובאמת אם הבן אדם מתחנן כבר יום וחצי אז אני בטוח שהוא חשב על זה טוב
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים למה אין אפשרות לא להעיף בכלל? זה אני הייתי בוחרudicol - עדיף שלא תשאל, ואני מבקש מכם אנשים לא לענות...אני ממש לא רוצה שהנושא הזה יפתח מחדש ויצור פה עוד דיון של 20 עמודים של ויכוח סתמי.
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים אם אתה כל כך רוצה לדעת יש פה הרבה נושאים על זה אז...רק תבחר...וישר תבין את כל הסיפור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.