עבור לתוכן

זקוק להמלצה לאולטרבוק בתקציב של 4K-4.5K (קנייה באילת)

Featured Replies

פורסם

*צריך המלצה בבקשה על מחשב נייד, תגובה מס' 8!

היי,

אני כבר כמה זמן מתלבט איזה מחשב נייד הכי כדאי לי לקנות.

אחרי הרבה זמן של חיפושים ובדיקות, הבחירה הצטמצמה לשני דגמים:

Dell Vostro 5470 - i5, 128GB SSD, 8GB RAM

Lenovo Yoga 2 Pro - i5, 256GB SSD, 8GB RAM

הייתי כמעט סגור לחלוטין על ה- Dell (בגלל אחריות טובה יותר, מחיר זול יותר והבדלים שלא משמעותיים לי מספיק בשביל להשקיע על הלנובו),

הבעיה האמיתית כרגע היא הכרטיס רשת של הדל. עשיתי פה חיפושים (וגם בגוגל ונראה כי יש בעיה גולבלית חמורה) בנוגע לדגם ונתקלתי באנשים עם בעיות נורא קשות בכל הנוגע ל-Wi-Fi של הדגם הזה. דבר שמבחינתי הוא קריטי מאוד, אבל לפי הדיונים האחרונים לא הבנתי האם הבעיה תוקנה על ידי דרייבר/ביוס או לא,

לכן מאוד אשמח למידע עדכני ונכון. הדבר היחידי שחסר לי זה באמת לקנות את הדגם הזה ואחרי עדכונים עדיין להשאר עם בעיה נוראית שכזאת.

תודה רבה על כל עזרה שהיא!

נערך על-ידי iidoido

פורסם

אתה תמיד יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי חדש ואף טוב יותר בכ-100 ש"ח בלבד ולהחליף אותו, זה ממש לא deal breaker.

תביט על פרמטרים של איכות תצוגה, זמן סוללה, נוחות כללית וכו' כדי לקחת החלטה בנושא.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה ועל העזרה קודם כל,

דבר שני - תיאורטית אני יכול תמיד לקנות כרטיס רשת אלחוטי חדש ולהחליף, אבל מבחינתי לבצע את זה זה סיפור. אפילו אם מדובר בלהביא לטכנאי לעשות את זה וכו'.

ויותר מכך - בשניה שאני עושה את זה, כל האחריות של ה-3 שנים הולך ישר לפח.

פורסם

א. זה דקה וחצי עבודה.

ב. זה לא פוגע באחריות.

ג. בהמשך לב', אתה יכול גם לשדרג/להחליף זיכרון פנימי, דיסק קשיח וכו'... בלי בעיה.

ד. אם להחליף נורה אתה יודע, אז גם להחליף כרטיס רשת אתה יודע. לא כל פיפס צריך לשלם 200 שקל בשביל "טכנאי", קצת להפעיל את הראש - זה עולה פחות כסף בוודאות.

פורסם
  • מחבר

נהדר, תודה רבה על העזרה שלך.

הסתכלתי באמת ביוטיוב והתהליך נראה פשוט מאוד, אז תודה.

רק שתי שאלות אחרונות ברשותך:

א. חיפשתי בחנויות מחשבים באינטרנט ואין ממש כרטיסי רשת אלחוטיים לניידים. נתקלתי בדגמים של כרטיסי רשת USB, כרטיסים לנייח עם אנטנות, אבל לא ממש ספציפים לניידים. האם תוכל לכוון אותי בחיפוש? ובנוסף - לא מדובר במקרה עדין כשאשר מחליפים כרטיסי רשת? אני מתאר לעצמי שלא כל כרטיס יכול לעבוד על כל מחשב ולהיפך.

ב. דבר אחרון - באופן כללי בין שני הדגמים שציינתי בפוסט הראשון, רק הייתי רוצע לשמוע בכללי ממך על איזה דגם היית ממליץ.

תודה רבה!

פורסם

זה חיבור כללי, לא צריכה להיות בעיה. רק להתקין דרייברים תואמים וזהו.

צריך לראות עם איזה כרטיס המחשב מגיע כדי לדעת למה להחליף ולמה לא להחליף.

דוגמא:

http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Intel-7260-7260HMW-802-11ac-WiFi-ac-Bluetooth-4-0-Half-Mini-PCI-E-Card-/301203433770?pt=US_Internal_Network_Cards&hash=item46211fa92a

זה תומך בתקן חדש של WIFI, אבל יש גם זולים יותר לא פחות טובים ב-60-70 ש"ח.

איך אתה רוצה שנדע מה טוב יותר/פחות בשבילך אם לא ענית על השאלון בחוקי הפורום? לפי אילו פרמטרים צריך להתחשב?

http://hwzone.co.il/community/threads/493381-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-(%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-%D7%9C2013)

פורסם

אשמח לחוות דעת במידה ורכשת את המחשב?

מסיבה לא ברורה אני לא מוצא את הדגם הזה בחו"ל, יכול להיות שהוא לא נמכר יותר?

כמו כן האם יש אלטרנטיבה טובה בטווח המחירים האלו?

תודה לכל העוזרים

פורסם
  • מחבר

סליחה על התגובה המאוחרת.

תומר, לא קניתי עדיין את המחשב, זה משהו שאני אעשה בשבוע הקרוב.

Chevy, תודה על העזרה ומסכים בנוגע לחוסר פרטים שנתתי. הייתי די סגור על דגם מסויים אבל אני חושב שאעדיף למלא את השאלון ולקבל עזרה מורחבת יותר.

אז ככה:

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, מחשב ללימודי (מדעי המחשב), משחקים קלים וכדומה.

* גודל המסך? שינוע באיזור ה-13.3 - 14 אינץ' לדעתי. עדיפות למסך חלק ולא מט.

* רזולוציית המסך? הרצון מן הסתם הוא רזולוציה גבוהה ככל שניתן, אך אם ההפרש בכסף גדול מדי, אז אפשר להסתפק ב- 1366X768.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין.

* משקל רצוי? לא יותר מ-2 קילו.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל עוד מחזיק 6 שעות רצופות, זה מצויין.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה חיבור HDMI. (לא משנה אם זה מיני או לא)

* Bluetooth? כן.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? החלק הכי חשוב - חובה שיהיה SSD! לא משנה הגודל, אבל לא פחות מ-128GB.

* כונן אופטי? לא.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל עוד זה לא ASUS, אין בעיה כלשהי.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא.

את המחשב אקנה באילת, והתקציב הוא בסביבות ה-4000-4500.

תודה רבה!

נערך על-ידי iidoido

פורסם
  • מחבר

UPPP

פורסם
  • מחבר

אפפפפפפפפפפפ

בבקשה עזרה. אני מעוניין לרכוש את המחשב ביומיים הקרובים!!

פורסם

אפשר לשאול למה לא ASUS?

פורסם
  • מחבר

לא אוהב את החברה הזאת. יש לי ניסיון רב מאוד לצערי עם החברה הזאת וכל מה שהיא יודעת לעשות זה לייצר מוצרים עם תקלות לעתיד.

זה באמת לא ה-ISSUE.

אני מעדיף הכל חוץ מהחברה הזאת.

פורסם
  • מחבר

הקצפה אחרונה!!!

רוצה לקנות את המחשב עוד כמה שעות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים