עבור לתוכן

מכירות הקיץ של Steam - מדריך קניה ודיון ראשי!

Featured Replies

פורסם
כשקניתי היום את Grid2 הייתי צריך להוריד איזה V אחד באחד השלבים של הרכישה שהציע לי לשמור את נתוני התשלום "בשביל שיהיה קל יותר לשלם בפעם הבאה". כמובן שסירבתי בנימוס.

חפש בהגדרות איך אפשר לבטל את זה.

אכן, זה בדיוק העניין! ה-V הזה מסומן אוטומטית וצריך לבטל אותו. פשוט הסרתי את הנתונים של הפייפל מהחשבון שלי ואז בכל קנייה הורדתי בעצמי את ה-V כדי שהפייפל לא יישמר.

אני לא מבין אבל איך הם יכולים להיכנס לחשבון הפייפל שלי בשמי, הרי פייפל מבקש בכל פעם מחדש את הסיסמה. הקלדת הסיסמה היא באתר של פייפל והוא מאובטח. יכול להיות שיש להם מעין keylogger וכך הם יודעים מה הקלדתי באתר של פייפל?

• תגובות 481
  • צפיות 73.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המעבר ל PAYPAL הוא מעבר לאתר חיצוני ו STEAM לא יודעים מה הכנסת שם. אתה בטוח שקנית עם PAYPAL ולא עם STEAM WALLET? כי לא נראה לי שמה שאתה מתאר אפשרי בכלל.

פורסם

גם עם steam wallet, גם עם כרטיס אשראי וגם עם paypall יש עמוד אישור של הנתונים ובו אפשר לשנות את אמצעי התשלום לדוגמה:

D0TwSa2.png

כשתיבת הסימון לשמירת אמצעי התשלום מסומנת זה קופץ ישר לעמוד האישור, אחרת אתה מגיע לעמוד payment info שבו אתה בוחר אמצעי תשלום:

1VWq8WY.png

פורסם
המעבר ל PAYPAL הוא מעבר לאתר חיצוני ו STEAM לא יודעים מה הכנסת שם. אתה בטוח שקנית עם PAYPAL ולא עם STEAM WALLET? כי לא נראה לי שמה שאתה מתאר אפשרי בכלל.

גם אני לא חשבתי שזה אפשרי, אבל עובדה שזה אפשרי אם מסמנים את ה-V הזה. בדיוק כמו שאילן הראה בתגובה מעליי.

בפעם הראשונה הכנסתי יוזר וסיסמה בפייפל, כרגיל (כמו שאני עושה בקנייה מאיביי למשל). בפעם השנייה הוא דילג לי על המעבר דרך האתר של פייפל ופשוט העביר אותי לעמוד אישור הרכישה ב-steam.

אין לי שום steam wallet, אני בוחר בפייפל בכל פעם.

פורסם

כמה פעמים שרכשתי בסטים עם paypall אף פעם סטים לא שמר לי את הנתונים. תמיד אבל תמיד הוא העביר אותי לפייפאל לבצע תשלום, ואז כשסיימתי באתר של פייפאל הועברתי לעמוד אישור התשלום כמו שהראתי בתמונה הראשונה, ורק אחרי שאישרתי בעמוד הזה החיוב התבצע

פורסם

אז עכשיו זה השתנה, ואני לא היחידי שמתלונן על כך. תאמינו לי שאני לא מדמיין שלא הייתי צריך לעבור דרך פייפל.

הנה דיון בנושא באתר של Steam:

Paypal login no longer required? Since when?

פורסם

מוזר ובעייתי בהחלט. לדעתי שווה לפנות לוואלב או פייפאל ולדרוש הסבר

פורסם

חברה אני בכלל לא ראיתי שאפשרי לשלם דרך פייפל. שילמתי ישירות מאשראי.

פורסם

טוב, אין פה keylogger, הבנתי איך זה קרה:

בברירת מחדל, האפשרות "Save my payment information" מסומנת, גם על תשלום בפייפל. מסתבר שהסימון הזה מאשר ל-steam להירשם בחשבון הפייפל שלי בתור "My preapproved payments for goods and services".

כדי לבטל את זה:

- בחשבון ה-steam צריך להסיר את פרטי חשבון הפייפל כאמצעי תשלום.

- בחשבון הפייפל לבטל את האישור שניתן (בתמונה המצורפת, מסומן כ-active).

פורסם

מזל שאני תמיד מבטל את הזכור פרטי תשלום...

זה תמונה רק של הכרטיסי אשראי, הם תומכים בערך בכל אמצעי תשלום שקיים בעולם חוץ ממטבעות וירטואליים (גם כאלה שלא שמענו עליהם).

פורסם

תומכים מצויין, איך אני משתמש בפייפל במקום אשראי? לא מוצא את האפשרות הזו.

פורסם
תומכים מצויין, איך אני משתמש בפייפל במקום אשראי? לא מוצא את האפשרות הזו.
האפשרות לשלם ב-paypal מופיעה בתהליך הרכישה (לפחות באמצעות התוכנה, לא ניסיתי באתר):
פורסם

למה לשלם בפייפל במקום בכ.א בינלאומי רגיל? סתם עמלה כפולה...

פורסם

אין עמלה כפולה אם אתה מגדיר את פייפל למטבע המקורי (דולר במקרה הזה) ולא לשקל. ההמרה תתבצע בכל מקרה ע"י כרטיס האשראי שלך.

הסיבה לשימוש בפייפל פשוטה מאוד: אבטחת המידע. במקום להכניס פרטי כרטיס אשראי כל פעם מחדש לכל מיני אתרים, מכניסים אותם פעם אחת בפייפל, ומשלמים באמצעותו בכל מקום אחר. פייפל גם נותנים אחריות מסוימת במקרים של הונאות, מעבר למה שתקבל או לא תקבל מחברת האשראי.

פורסם

כן, אבל מדובר פה בסטים. לא ב"כל מני אתרים".

מאחר ומדובר בגורם אמין - אני מעדיף להביא לו את כרטיס האשראי שלי ישירות במקום לעבור דרך גורם צד שלישי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים