עבור לתוכן

מכירות הקיץ של Steam - מדריך קניה ודיון ראשי!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שימו לב - Urban Trials Freestyle, משחק הארכייד דו-תלת מימדי ב-90% הנחה תמורת 99 סנט בלבד. שווה.

• תגובות 481
  • צפיות 73.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
שימו לב - Urban Trials Freestyle, משחק הארכייד דו-תלת מימדי ב-90% הנחה תמורת 99 סנט בלבד. שווה.

תודה נקנה !

בדיוק סיימתי לשחק Trials Fusion בערך סיימתי כי אפשר בלי סוף אבל פתחתי את כל השלבים

וחוץ מזה למשחק פה בדולר יש סט קלפים שאפשר למכור ובסוף המשחק יעלה 60 סנט בערך

פורסם

WTF, נכנסתי ל DAILY SCOREBOARD והוא מידי פעם סופר אחורה :lol: גם מה זה החרא הזה, אתמול היה הבדל ענק בין האדומים לסגולים ועכשיו הם עברו אותנו...הם הולכים לנצח כל יום :pissed:

פורסם

יש סיכוי ש-ARMA 3 יהיה בהנחה של מעל 50%?

פורסם

לידיעתכם, Grid 2 נמצא ב-flash sale ב-75% הנחה לשעות הקרובות.

האם המשחק מומלץ? אני מחפש משחק מהנה, ולא איזה סימולטור מסובך שלוקח הרבה זמן להשתלט עליו.

ושאלה נוספת: אני רואה את Assassin Creed black flag בהנחה של 50% ב-flash sale. חושבים שזה ירד לפחות מזה (נניח 75%)?

נערך על-ידי Animor

פורסם

ה- flash sales זה בד"כ המחיר הכי נמוך שתמצא

פורסם

המשחק State of Decay עם 75% הנחה, יש לו גם 2 הרחבות בתוספת תשלום, למישהו יצא לשחק בו?

ההרחבה Lifeline רק שוחררה ב-30 למאי השנה.

http://store.steampowered.com/app/241540/

פורסם
ה- flash sales זה בד"כ המחיר הכי נמוך שתמצא

באסה, אז זה אומר ש-black flag לא יקבל הנחה גבוהה יותר מ-50%...

אגב, שמתי לב ש-Assassin Creed 3 קיבל הנחה של 75%, למרות שהוא לא מופיע ברשימה של ה-summer sale בעמוד הראשי. שמתי לב לזה רק במקרה, כי הוא נמצא ב-wish list שלי.

פורסם

מוזר, כתוב שהוא מופיע בפלאש סייל, אבל הוא לא...

משהו דפוק בכלל בסדרה של אססינס קריד, כל המשחקים בסדרה רשומים כאילו מופיעים בפלאש סייל, כולם 20$ לפני הנחה וכולם ב- 75% הנחה (חוץ מ- 4 שמופיע בעמוד הראשי במחיר רגיל 40$, ב- 50% הנחה)

לדעתי מישהו עשה טעות...

את 3 אתה יכול לקנות אם אתה רוצה, דווקא אחלה מחיר, אבל על האחרים תוותר הפעם, לפחות עד שיתקנו את המחירים שלהם

פורסם

טוב, מיהרתי וקניתי את Assassin Creed 3 ב-5$, לפני שמישהו ישים לב לטעות שהם עשו שם (אם זו באמת טעות).

רציתי גם את black flag, אבל המחיר גבוה מדי לטעמי אז אני אוותר.

יש לי בעיה: אני לא יודע איך, אבל steam שילם לי ישירות בפייפל, מבלי שאצטרך לעבור דרך האתר של פייפל, כמו ברכישה הקודמת שלי אתמול. אני ממש לא רוצה שזה יהיה אוטומטי, אני רוצה להכניס את ססמת הפייפל שלי בכל רכישה, מבלי שסטים יעקפו את זה. למה זה קרה ואיך אני מסדר את זה?

פורסם

שמתי לב שהמשחק PayDay 2 נמצא בהנחה של 80 אחוז, והמשחק הראשון שלהם נמצא בהנחה של 90 אחוז ועולה מחיר מגוכח של 1.5 דולר...

פורסם
  • מחבר

אכן מחירים מעולים. AC למיניהם ב-5$ - שווה שווה שווה.

פורסם

קניתי את ביושוק אינפנייט ב7.5 דולר ואת Papers Please ב-5 :)

מקווה שיהיה איזה מבצע על Company of Heroes 2

פורסם

משחקי האססין לא מאוסים לדעתכם? שיחקתי עד Revelations ואז קצת מ-3 וכבר לא יכולתי לסבול את זה יותר. רק השנה עם האפשרות של ה-CO-OP חוזר לי טיפה החשק (ממש טיפה).

פורסם
טוב, מיהרתי וקניתי את Assassin Creed 3 ב-5$, לפני שמישהו ישים לב לטעות שהם עשו שם (אם זו באמת טעות).

רציתי גם את black flag, אבל המחיר גבוה מדי לטעמי אז אני אוותר.

יש לי בעיה: אני לא יודע איך, אבל steam שילם לי ישירות בפייפל, מבלי שאצטרך לעבור דרך האתר של פייפל, כמו ברכישה הקודמת שלי אתמול. אני ממש לא רוצה שזה יהיה אוטומטי, אני רוצה להכניס את ססמת הפייפל שלי בכל רכישה, מבלי שסטים יעקפו את זה. למה זה קרה ואיך אני מסדר את זה?

כשקניתי היום את Grid2 הייתי צריך להוריד איזה V אחד באחד השלבים של הרכישה שהציע לי לשמור את נתוני התשלום "בשביל שיהיה קל יותר לשלם בפעם הבאה". כמובן שסירבתי בנימוס.

חפש בהגדרות איך אפשר לבטל את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים