עבור לתוכן

מכירות הקיץ של Steam - מדריך קניה ודיון ראשי!

Featured Replies

פורסם

אני קיבלתי אותו בדולר בבאנדל של HB.

לא משהו המשחק. וחבל כי יש לו פונטציאל. אבל הוא מרגיש סתמי.

אין פואנטה למשחק, לי זה הרגיש כאילו המשחק נגמר בפתאומיות... ממש מוזר.

אם אתה מוצא אותו ממש בזול אולי שווה, אם זה נמכר בדולר ומעלה לא הייתי אומר שזה שווה.

• תגובות 481
  • צפיות 73.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יכול להמליץ לך על על limbo, משחק קצר יחסית אבל אני מאוד אהבתי אותו, תראה עם אתה מתחבר כי זה סוג של משחק פלטפורמה.

פורסם
קראתי את ביקורות המשתמשים על Gone Home ומצאתי שם מספיק דברים מעניינים כדי לתת לו צ'אנס. $3 לשעתיים משחק זה לא זול, אבל גם לא נורא. האמת שיש אפילו יתרון במשחקים קצרים למי שלא מוצא הרבה זמן לשחק (כמוני). אם למישהו יש המלצות למשחקים טובים אחרים שהאורך הקצר שלהם הוא ה"פגם" העקרי שלהם, אשמח לשמוע.

לא קשור לאורך. המפתחים מנסים להאכיל אותך בכח "חוויה רגשית" וזה לא עובד על כל מי שעבר את גיל 12 (מנטלית לפחות).

פורסם

טוב אז רכשתי עוד משחק

Spec Ops The Line

ב 5.99

בסה"כ הוצאתי קרוב ל 50 דולר על 10 משחקים

פורסם
לא קשור לאורך. המפתחים מנסים להאכיל אותך בכח "חוויה רגשית" וזה לא עובד על כל מי שעבר את גיל 12 (מנטלית לפחות).

גם ב-Brothers - a Tale of Two Sons הייתה לי קצת תחושה כאילו המפתחים מנסים לאלץ רגש בכח, אבל בכל זאת מאוד נהניתי מהמשחק. אני לקוח קל כנראה ;-)

פורסם
  • מחבר

קניתי את ARMA III בכדי להשתמש במוד Breaking Point שהוא למעשה מוד הישרדות דומה ל-DAYZ. בקצרה, מדובר במוד מפותח, נח ויציב עשרות מונים מ-DAYZ. כנראה איפה ש-DAYZ יהיה בעוד שנה-שנה וחצי. ממליץ בחום למי שאוהב את DAYZ אבל שונא את הבאגים שלו ומתפלל כבר שהמשחק יהיה מפותח יותר.

פורסם

אתה יכול לשים פה קישור להוריד את המוד וכל והסבר על תהליך ההתקנה שלו ?

פורסם

Retro/Grade נראה קצבי ונחמד. מישהו מכיר? זה לא שדולר אחד זה סכום גדול לסכן, אבל בקלוג המשחקים שלי מתחיל להיות כבר ארוך מדי...

פורסם
Retro/Grade נראה קצבי ונחמד. מישהו מכיר? זה לא שדולר אחד זה סכום גדול לסכן, אבל בקלוג המשחקים שלי מתחיל להיות כבר ארוך מדי...

עכשיו שחקתי בזה איזה שעה וזה נחמד מאוד אין סיבה לא לקנות

פורסם

יאללה קניתי :)

פורסם

תחווה דעה אחרי זה שחקתי עוד קצת משחק על PRO מוזיקה נחמדה גם כן כבר שווה את הדולר

אגב רואה את הבן אדם הזה בסטים כותב משהו

criggie 3 hours ago

Does the list of games for sale ever change???

Same damn games just wait to see if you get another dollar off. this whole sale is a farce...they choose the color too win the day before ...gaps are way too huge , what a joke.. The game page has been the same games the whole sale...damn near

האמת צודק

פורסם

קניתי את Borderlands 2 GOTY

האמת שרציתי לקנות את המשחק לפני הסאמרסייל ובמקרה קראתי שאמורה להיות מכירה גדולה.. מזל!

פשוט שכחתי שהגיע הזמן הזה בשנה שיש הנחות מטורפות :)

פורסם

צריך עזרה, יש לי 4 קלפי סאמר סייל כרגע, הבעיה שאני לא יכול למכור אותם והם לא יהיו רלוונטיים ב 30 ליוני, השאלה מה אני כן יכול לעשות איתם?

פורסם

באותו מצב בגלל שאני משתמש חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים