עבור לתוכן

מחפש רסיבר לסלון

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברצוני לרכוש רסיבר חדש לבית שלי על מנת לחבר לטלוויזיה בסלון, לשמוע קצת מוזיקה ולראות סרטים (חשוב שיהיה קורא דיסקים)

התקציב שלי יחסית מוגבל (סביבות 1500 שקל) ואני מחפש בסך הכל רסיבר שיעשה את העבודה כמו שצריך (לא מחפש משהו לא נורמאלי)

בכל מקרה הסתכלתי קצת בזאפ ומצאתי 3 דגמים נחמדים והשאלה שלי מה לדעתכם עדיף לרכוש ואם בכלל הדגמים האלה מומלצים או שאתם יכולים להמליץ לי על דגמים יותר טובים בסביבות המחיר שאני מחפש..

תודה רבה מראש :)

3 הדגמים : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-amplifier&modelsid=798828,742020,744232

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

הדנון והפיוניר לא במלאי כבר מעל שנתיים

ההרמן לא משהו בכלל

אם יש לך אפשרות לרכוש מהדיוטי פרי , לך על הרסיבר התורן ב 200$

אמור להיות דנון X500 , פיוניר 323 או סוני 520 .. המלאי משתנה .. כל אחד מהם יתן תמורה מעולה למחיר (המחיר בארץ כפול)

אם תרצה לנצל את התקציב, תזמין דנון X1000 מאמאזון אירופאי (מתח 220V)

פורסם

חשוב להתאים את הרסיבר לרמקולים, תחפש מקום שניתן לשמוע את הרסיבר ביחד עם הרמקולים שלך.

פורסם
חשוב להתאים את הרסיבר לרמקולים, תחפש מקום שניתן לשמוע את הרסיבר ביחד עם הרמקולים שלך.

אין לזה שום משמעות בתקציב של 1500 לרסיבר.

זה תקציב מזערי שבכל מקרה יכנסו בו רק הדגמים הזולים ביותר שקיימים בשוק, ומשום מה לא נראה לי שהוא יהיה מחובר לרמקולים ב-10,000 שקל שהסאונד שלהם כלכך מדוייק שממש חשוב שהרסיבר "יתאים" להם.

ברצוני לרכוש רסיבר חדש לבית שלי על מנת לחבר לטלוויזיה בסלון, לשמוע קצת מוזיקה ולראות סרטים (חשוב שיהיה קורא דיסקים)

אני מקווה שאתה מודע לעובדה שרסיבר לא "קורא דיסקים" משום סוג, ושסתם לא הבנתי את המשפט הזה.

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה של 200$ מהדיוטי

זה הדיל הכי טוב שיש

פורסם

בתקציב הזה תוכל לקנות רק רסיבר באיכות נמוכה יחסית ולא מאוד מפוצ'ר.

כמו שאמרו לך, רסיבר לא קורא דיסקים בעצמו. צריך לחבר אליו נגן כלשהו.

פורסם
אין לזה שום משמעות בתקציב של 1500 לרסיבר.

זה תקציב מזערי שבכל מקרה יכנסו בו רק הדגמים הזולים ביותר שקיימים בשוק, ומשום מה לא נראה לי שהוא יהיה מחובר לרמקולים ב-10,000 שקל שהסאונד שלהם כלכך מדוייק שממש חשוב שהרסיבר "יתאים" להם.

.

זה לא משהו שאתה יכול לקבוע בכזאת נחרצות, מנסיון אישי שלי כן הרגשתי בהבדל בזמנו רכשתי את הVSX 521 שעלה בסביבות ה1500 וניסיתי כמה רסיברים בהשוואה וכן הרגשתי הבדל ולכן גם בחרתי בו (והרמקולים לא עלו לי 10000 שקל)

זה כמו להכנס לכל וויכוח בתחום האודיו אם יש הבדל או לא בין DAC או מגברי אוזניות, כן גם בתקציב נמוך.

ובלי קשר תמיד טוב להתנסות עם מוצר מסוים לפני הקנייה אם קיימת האפשרות אז למה לא?

פורסם

סביר יותר שההבדל שהרגשת נובע מהרמקולים עצמם, ולא מ"התאימות" של הרסיבר אליהם.

פורסם

לא הבנתי,

הרמקולים היו אותם רמקולים רק רסיברים שונים .. ההבדל לא היה קיצוני אבל היה הבדל ..

בדיוק כמו שכרגע במרדף אחרי רכישת מגבר אוזניות יצא לי לנסות את האוזניות שלי (HD650) מס' מגברים וההבדל הוא מורגש ללא ספק

(וכן אני יודע שבאוזניות זה יותר מורגש)

פורסם

הגדרות שונות באקולייזר וכו' יהיו הרבה יותר משמעותיות מהבדלים זניחים בין מגברים שונים בהשוואה (חסרת משמעות אמיתית) במצב flat.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים