עבור לתוכן

בעיה ביצירת מחיצות.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

בבקשה מכם תהיו אלה שיעזרו לי!

ניסיתי ליצור מחיצות ע"י התוכנה Acornis Disk Director, באמת עשה ריסטרט והתחיל לעבוד הגיע בערך ל40 והמחשב קרס.

עכשיו הוא לא עולה, המערכת עולה עם תיקון בעיות דיסק ואתחול ונכשלת ועושה כיבוי, הלך לי כל מה שהיה על המחשב?

מערכת הפעלה WIN 8.1, ניסיתי שחזור לא הלך, ניסיתי סייפ מוד לא הלך.

בבקשה מכם יש לי המון חומר חשוב של שנים על המחשב, 2TB של חומר.

מתחנן לעזרה מכם. כל דבר!

תודה מראש..

*ויש עלי דיסק של המערכת הפעלה, אנשים אני באמת מבקש עזרה, זה חומר מאוד חשוב שגובה עשרות פעמים, הגיבוי הבא היה אמור להיות בעוד שבוע בדיוק כל החומר שמאמצע חודש קודם לא גובו!

בבקשה מכם כל מי שיכול לעזור לשאול לברר הכל. תודה לכם..

פורסם

אם מה שחשוב לך זה החומר, תחבר למחשב אחר

פורסם
  • מחבר

הכל ישמר? שום דבר לא יפגע?

זאת אומרת אני אוכל ללכת לטכנאי להגיד לו להעביר הכל לכונן, לפרמט את הכונן עצמו ולהחזיר אליו הכל?

ותודה ענקית על התגובה המהירה

פורסם

אם יש לך דיסק חיצוני אתה יכוללעשות BOOT מע' הפעלה מLIVECD, כמו WIN7PE או LINUX

ממליץ על MINI XP בHIRENS BOOT CD 15.2. אם אתה לא מבין בזה אז לך למעבדה\טכנאי.

ובMINI XP אתה יכול לגשת לשאר התוכנות ב HIRENS BOOT ויש גם תוכנות שיחזור במידה והמידע נמחק. ממליץ על RECUVA.

פורסם
  • מחבר

יש לי דיסק חיצוני של 3TB, אני מחר כנראה אלך לטכנאי +- מה המחיר שיצא?

ומה הסיכויים שכל המידע נשאר? המון מידע חשוב

פורסם

מה בדיוק ניסיתי לעשות?

באיזה דיסק ניסית ליצור מחיצה?

למה לא ליצור מחיצה דרך מנהל הדיסקים של ווינדוס?

פורסם
  • מחבר

ליצור מחיצה מכונן :C הוא היה היחיד על המחשב, היה עליו 142 ג'יגה פנוי מתוך 2TB ניסיתי לעשות עוד כונן בנפח של 130GB בעזרת התוכנה הזאת.

והייתי צריך לחפש כלי של ווינדוס אתה צודק, אבל סמכתי על מפקח של טראקר כלשהוא, הוא אמר שאפשר ליצור מחיצה בלי פרמוט ובלי שום תקלה בעזרת התוכנה הזאת וסמכתי על מה שאמר.

בחייאת עם תוכל לעזור לי לסדר ללא הליכה לטכנאי אתה מלך.

יש עלי דיסק של מערכת הפעלה יש דרך כלשהיא לבצע שחזור דרכה?

או איזה תיקון מערכת או משהו בסגנון?

פורסם

כמו שהחבר מעליי אמר... חשוב שתבין שבקטעים האלה (שצריך לשחזר מידע מהארד דיסק) זה מאוד חשוב להפסיק להתעסק (לכתוב לדיסק) איתו ומיד להתחיל בשחזור.

ואם אתה לא יודע מה שאתה עושה (או שיסביר לך משהו לעשות פה ואתה תבין משהו אחר או תעשה לא טוב) יכול להגרם נזק למידע.

אז אם החומר באמת באמת באמת חשוב לך אתה צריך להבין שזה יעלה לך כסך לשחזר (יש תוכנות שחזור שבהם כל טכנאי יכול להשתמש ויש אמצעים יותר מקצועיים שרק מעבדות שחזור מיוחדות יכולות להחזיק. מן הסתם הראשון עולה כסף והשני עולה הרבה כסף. תלוי בחשיבות המידע שלך).

אם אתה אומר שיש לך גיבוי מחודש שעבר אתה לא יכול להשתמש בו? לא מספיק עדכני המידע שם?

פורסם

לא אמרתי שצריך...

אמרתי שהוא צריך להיזהר בדברים שהוא עושה עכשיו כדי לא להגיע למצב שכן צריך. זה הכל....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים