עבור לתוכן

מחשב נייד לא נטען

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מחשב toshiba satelite L655 ואתמול עבדתי עם המחשב והסוללה היתה על סביבות 7 אחוז.

חיברתי את המטען למחשב ואני מגלה שהוא לא נטען, ולאחר כדקה הסוללה נגמרה ואני לא מצליח להטעין אותה דרך המחשב. מה שקורה זה שלא עובר בכלל חשמל שמטעין את הסוללה ואני מזהה את זה כי המנורות אפילו לא נדלקות.

אני מעוניין תחילה לזהות את הבעיה ואגיד לכם תחילה מה ניסיתי:

1. ניסיתי להטעין במקומות ושקעים שונים.

2.הוצאת הסוללה וניסיון הפעלת המחשב ללא הסוללה - המנורות לא דולקות כלל.

3.ניסיתי לשחק עם הכבל, ניסיתי לשחק עם פלאג החיבור של המטען אל המחשב כאשר הוא מחובר- לא עזר.

אין לי דרך להשיג מטען דומה ולא מצאתי מישהו בעל מחשב טושיבה כדי לבדוק האם זה המטען שדפוק.

האם יש למישהו רעיונות נוספים?

פורסם

המטען שלך הלך לעולמו או בעיה בכבלים שלו/בשקע שבמחשב.

בדיקה פשוטה עם מד מתח תצביע על האשם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, יש לי מד מתח

איך אני מודד איתו לתקינות המטען?

דומה למשהו כזה

פורסם
אוקיי, יש לי מד מתח

איך אני מודד איתו לתקינות המטען?

דומה למשהו כזה

מכניס את המטען לשקע. שם את הרב מודד על 20V.

כבל האדום שם בפנים הפין(פלוס) ועם הכבל השחור אתה נוגע בחלק החיצוני של הפין(מינוס)

אם אתה לא רואה מתח שנע בין 19-20V אזי יש בעיה במטען או בכבל חשמל. תנסה כבל חשמל אחר ואם עדיין אין סימני חיים. אזי אולי הבעיה במטען.

אם יש לך מישהו שאתה מכיר עם נייד של אסוס\לנובו\פוגיטסו - אתה יכול לנסות את המטען שלהם. זה אותו ראש. וזה יתאים.

פורסם

אוקיי אחי תנסה את זה

תוציא את הסוללה

תלחץ על כפתור הכיבוי לחיצה ארוכה

תוך כדי החזקה תכניס לאחר מיכן את הכבל

ותכניס את הסוללה

זה בערך המתכון במחשבי HP תנסה לשחק עם זה ככה

והכי חשוב זה תתפלל.

פורסם

מעבדות מחשבים מחזיקות מטען כללי שיש לו יציאות לכל סוגי הלפטופים. תביא את שלך למעבדה ותנסה אם מטען כזה

אם כבל היציאה במטען שלך לא תקין (מה שנהרס בדרך כלל) ניתן לסדר אותו אם קצת הלחמה, לא מחייב אותך לקנות מטען חדש

פורסם
  • מחבר

eliko988 אתה מסתלבט?

פורסם
מעבדות מחשבים מחזיקות מטען כללי שיש לו יציאות לכל סוגי הלפטופים. תביא את שלך למעבדה ותנסה אם מטען כזה

אם כבל היציאה במטען שלך לא תקין (מה שנהרס בדרך כלל) ניתן לסדר אותו אם קצת הלחמה, לא מחייב אותך לקנות מטען חדש

בד"כ ניתן לראות זאת בעין. אם החיבור נראה שלם כנראה שהמטען עצמו נשרף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות

בדקתי את המטען עם רב מודד והתקבל מתח של 19.5 [v] כך שאני מניח שהבעיה לא במטען

חשוב לזכור שהמחשב עובד במידה והסוללה טעונה חלקית\טעונה במלואה.

עוד רעיונות?

פורסם

קיימות תקלות שבהן המטען מוציא את המתח הנכון כשהוא לא מתאמץ אבל קורס כשמשהוא לוקח ממנו זרם. אתה יכול לבדוק את זה אם תמדוד מתח על החיבורים בתוך המחשב כשהמטען מחובר למחשב

ויכול להיות שהשקע טעינה בתוך המחשב נהרס (תקלה דיי נפוצה)

פורסם
  • מחבר

שאני צריך לפתוח את הפנלים של המחשב כדי לבדוק את מה שציינת?

פורסם

כן

אם על המטען עצמו יש לד יתכן שתראה אותו נכבה כשאתה מחבר את הכבל למחשב. אם זה קורה זה יכול לכוון אותנו לבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים