פורסם 2014 ביוני 1811 שנים הייאני צריך המלצה לנגן (ואם יש צורך אז גם תופסן לכתף או משהו שיהיה נוח בריצה) לריצה/רכיבה אל אופניים, וגם לאוזניות.מבחינת אוזניות אין לי ניסיון טוב עם אלו שנכנסות בתוך האוזן אז אולי עדיף over the ear כלשהם.איכות שמע לא קריטי בכלל העיקר שיעבוד טוב ושיהיה כמה שיותר לא מורגש במהלך ריצה.אשמח לייעוץ
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים נגן יש לך את Sansa Clip, הוא קטן ובעל קליפס שנתפס על כמעט כל בגד.לגבי אוזניות אני לא בטוח.
פורסם 2014 ביוני 1911 שנים לא מומלץ לרכב על אופניים עם אוזניות. אתה יכול לא לשמוע מה קורה סביבך ולהיות מופתע באיזה רכב\הולך רגל\אופניים אחרים.
פורסם 2014 ביוני 1911 שנים אני רוכב עם אוזניות רק מחוץ לעיר. בתוך העיר זה מסוכן מאוד וצריך להיות מאוד מרוכז. (אני רוכב על אופני כביש)
פורסם 2014 ביוני 1911 שנים אנ א רוכב אלא רץ שטח, משתמש בSony XBA-S65 מדי פעם. לא הייתי אומר שלא מורגשות באוזן אבל סה"כ נוחות (לסוני יש את האטמים הכי רכים שניסיתי מלבד אטמי ספוג), הלולאה מסביב לאוזן עוזרת מאוד ליציבות ולא לוחצת בכלל ועמידות לזיעה ומים (ברמה של שאיפה בברז, לא שחייה). הסאונד נוטה להיות מאוזן יחסית כך שאם אתה מחפש באס בולט יש יותר "טובות".
פורסם 2014 ביוני 1911 שנים יש את MEElectronics m6.http://m.ebay.com/itm/140995635200?nav=SEARCHמיועדות לספורט , מתכוונות ולא נופלות מהאוזניים , ואיכות קול טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.