עבור לתוכן

עזרה בבחירת מכונית זולה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך לקנות מכונית כמה שיותר זולה, ואין לי שום הבנה במכוניות ובטח שלא ברכישת מכונית.

יש לי רק 2 דרישות מהמכונית:

1. כמה שיותר זולה.

2. שמעתי שמכוניות יד שנייה או שלישית הן בעיתיות כי צריך לתקן אותן ומידי פעם עלות התיקון עולה על עלות המכונית.

אשמח להמלצות על מכוניות יד שנייה, שלישית איזה מכונית לדעתכם תהיה עמידה עד 8 אלף.

תודה.

פורסם

עד 8 אלף אין באמת דגם ספציפי מומלץ. המדד העיקרי לבחירת הרכב בתקציב הזה הוא המצב שלו (מכני, קילומטראז', חיצונית).

אם בכל זאת לצמצם את הדגמים, הייתי מחפש פונטו.

פורסם
  • מחבר

כמה לדעתך זה קילו' נורמאלי?

פורסם

מאזדה לנטיס

פורסם

רק אל תקנה שברולט אבאו, אנשים מוכנים לתת אותה בחינם:lol:

פורסם

סובארו אברכית/מתנחלים.

או בדגם היותר משופר:

פורסם
סובארו אברכית/מתנחלים.

או בדגם היותר משופר:

תצחק אבל סובארו פשע זה הרכב הכי טוב שיוצר אי פעם ... עמיד למתקפות גרעין...

פורסם

פיאסטה !

פורסם

אחד הרכבים היותר מבוקשים אצל הבני דודים.

למנוע גנוב של סובארו הם ישלמו 2500 ש"ח, זה רכב ממש מבוקש.

היה לאמא שלי פעם אחד כזה בגירסת "סטיישן", עם גלגלים רחבים כמו של ג'יפ ומוגבה. היא קנתה את זה מאיזה חקלאי. הרכב היה נוסע בשטח בלי לשקוע, הייתי רוצה אחד כזה היום.

פורסם

אתה יכול גם לחפש סוזוקי בלאנו/סוויפט בעיקר, פיאט מהישנות, אולי איזה סיריון של פעם...

פורסם

היה לי עד לא מזמן מיצובישי לאנסר שנת 92 נדמה לי לא זוכר בדיוק משהו פרימיטיבי כזה.

איזה רכב תענוג היה גרוטאה נפלאה וכל מי שראה אותי על הכביש שמר מרחק חחחחחחח

פורסם

למה שמר מרחק

פורסם

^

אפשר למצוא אחת כזאת דווקא משנת 97 . באיזה 7000 שח . יש כזאת לגיסתי .. ממש לא שמעתי שיהיו בעיות . חוץ מזה שלפני שבוע וחצי היא דפקה אותו בחנייה (ממקום ללחוץ ברקס ,היא נתנה גז ישר לקיר :s0927:).. אפילו מוסכים בכפר קאסם צחקו על תיקון הרכב .

לפותח הדיון.נכון שאתה מחפש זול אבל במחירים הללו יתכן מאוד שתצטרך להוציא הרבה כסף על תיקונים. לכן עלייך לחפש מכונית כמה שיותר שמורה . עזוב מראה ועזוב נוחות ... רק שמורה .

אני קניתי לאישתי I20 2011 יונדאי (כן,לקחתי הימור -מתפלל שלא תקבל המכונית יותר מידי שריטות :rolleyes: ). באופן כללי לא ממליץ על מכוניות זולות. וצריך המון זמן למצוא אחת שמורה .

נערך על-ידי rroonnii

פורסם
למה שמר מרחק

הטמבון היה מחובר עם ברגי פיליפס הרכב היה מסיבי ונראה כמו טנק כולו מרזל בלי פלסטיקים ושטויות. היה לו דפיקות מהבעלים הקודמים ובדוגרי היה על ה X שלי לתקן לו את הפחחות כל עוד עבר את הטסט נסעתי אז משום מה חשבו שאני נהג מסטול או משהו שמרבה לדפוק את הרכב. אבל בדוגרי היה רכב אמין כמעט לא ראה מוסך חוץ מפעם בשנה שעשינו לו טיפול לטסט נסע לא רע בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים