עבור לתוכן

המלצה לאוזניות

Featured Replies

פורסם

היי,

קודם כל חשוב לי לציין שחיפשתי ת'רדים המלצות של אנשים אחרים אבל לא מצאתי משהו שאני מרוצה ממנו.

בעיקרון אני מחפש אוזניות בתקציב של 200-250 שקל (באמת שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אפילו 250 זה המון לדעתי בשביל אוזניות), כאשר חשוב לי הדברים הבאים:

1. שלא יצא מהאוזן כל שנייה. הבנתי שיש מה שנקרא Foam tips או Ear tips, אני לא בטוח, שמתאים את האוזניה לצורה של האוזן.

2. מיקרופון שאוכל לדבר עם האוזניות בטלפון. מעצבן להוציא אותם כי אני מקבל שיחה.

3. איכות - שיחזיק לאיזה שנתיים. אפילו אוזניות שקניתי באייבורי החזיקו עד לפני כמה ימים מאז שקניתי אותם במאי 2012, הבעיה היחידה בהם עכשיו היא שיש בעיה עם המגעים באוזן שמאל.

4. אשתמש בהם בעיקר לספורט אז שיהיה נוח.

זהו בעיקרון. העניין של האודיו עצמו לא הכי חשוב בעולם (אני לא אודיופיל ואין לי בעיה לשמוע את המוזיקה כמו שהיא וללא כל הבאסים וכל זה) אבל אם האוזניות יהיו כאלו שמעבירות אודיו קצת יותר איכותי - זה יהיה מבורך.

תודה לכולם!

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אתה מתכוון לטיפים של COMPLY .. אפשר להכין כאלה לבד בבית מאטמים מתכווציםאני עם אזניות של סוני דגם XBA-1 .. נוחות מאוד ולא נופלות בקלות מהאוזן. עולות סביב 100 ש"ח באיבי

פורסם

תסתכל על SENNHEISER cx275, אוזניות נוחות ומאוזנות.

כמו כן Klipsch S4 אך הן מעט עדינות, בכל מקרה יש אחריות ותבדוק שהיא מספיק ארוכה.

איפה אתה מעוניין לרכוש את האוזניות?

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם, אבדוק את הדגמים בימים הקרובים כשייסתימו לי המבחנים...

דובי770, אין לי בעיה לקנות באיביי אם זה מה שאתה שואל, כמבן תלוי איפה יהיה יותר זול אבל ההנחה היא שבארץ תמיד יהיה יקר יותר.

פורסם

מצד שני, בארץ יש אחריות.

אני מעדיף לרכוש אוזניות בארץ בגלל האחריות, תחשוב על זה. חוצמזה שההבדל לא באמת כזה גדול בד''כ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים