עבור לתוכן

יכול להיות שיש תיאום מחירים בין KSP לאייבורי?

Featured Replies

פורסם

אגב KSP

האתר כבר איזה שבועיים מופיע לי בצורה משובשת וזה קורה בכל הדפדפנים

ixrJuzYSjL4vC.jpg

אי אפשר להסתובב בין המוצרים כמו שצריך

בדוק אם היו אנשים שהתעניינו בקנייה ירד להם החשק אחרי שנכנסו לאתר

לא מתקנים שבועיים ?

עריכה"

שיט עכשיו בדקתי את האתר במחשב אחר והוא תקין

אין לי מושג למה אני רואה אותו משובש בכל הדפדפנים שלי :\

נערך על-ידי 3emi

• תגובות 94
  • צפיות 33.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
בואו לפחות נעמיד דברים על דיוקם. בארה"ב אין מע"מ או כל "מס צריכה" כללי אחר ברמה הפדרלית. מס הקניה בארה"ב הוא מס שגבייתו היא באחריות בית העסק (כמו המע"מ בישראל), שנקבע בכל מדינה (State לעניין זה) בנפרד ותקף רק לתושבים באותה מדינה. לפיכך, כשמזמינים ממדינה אחרת, העסק לא יכול לגבות ממך את המס הזה כי המס לא חל עליך. זה הכל, מאוד פשוט.

... אז מה יותר פשוט מלהוסיף להם 18% בשביל להשוות את המחירים לאלו בישראל (וזאת בהנחה שמדובר בפריט שלא חל עליו בישראל שום מס פרט למע"מ)?

אוקיי, טוב לדעת מה המנגנון. תודה.

בכל מקרה, זה גם מדגיש את עצם העובדה שלהשוות פדרציה למדינה קטנה זה פשוט לא השוואה טובה מספיק. מסתבר שאפילו להשוות מדינה פדרלית למדינה ריבונית זו השוואה לא מספיק טובה.

אני חושב שהשוואה סבירה תהיה להשוות מחיר של מוצר שנצרך בתוך אותה המדינה, עם המס המקומי שלה. כאמור - כנראה שההפרש במס הוא כ 10%.

אין פשוט מזה - פשוט לא עושים את זה בהשוואות.

פורסם

עם זאת, לבוא להאשים את "מדיניות המס של מדינת ישראל" דווקא בתחום עליו מוחל מס מינימלי, זה דבר די עקום לדעתי. בטח ובטח ההשוואה ל"מס העשירים" של לפיד שפשוט לא קשור.

מה שנקרא "מס העשירים" של לפיד , הוא ממש לא רק מיסוי לעשירים , וזאת בסך הכל הדרך המעוותת של הממשלה לגבות עוד ועוד מיסים.

אני כתבתי "מדיניות המיסוי" ולא מע"מ , ולא סתם כתבתי את זה , מכיוון שהמיסים על הרווח הם גם משמעותית גבוהים יותר מאשר בארה"ב , וזה גם שיקול של העסק.

10 אחוז פה ועוד 10 אחוז שם , וכבר ההפרש לא כזה גדול , נכון?!

נערך על-ידי quantum03

פורסם

כנ"ל כל יוקר המחיה בישראל.

עלויות משלוח פנים ארציות (בין הסניפים, בין היבואן לחנות וכו') - לעזאזל יותר זול לעשות משלוח מסין לישראל מאשר מת"א לחיפה....

פורסם
מכיוון שהמיסים על הרווח הם גם משמעותית גבוהים יותר מאשר בארה"ב , וזה גם שיקול של העסק.

אין בעיה. זה הגיוני. אז תציין סיבה הגיונית ולא סתם שטויות פופוליסטיות.

ברור ש"מס העשירים" הוא דרך לכבות עוד מסים. מטילים מס כדי לגבות עוד מס. זה הקטע. במקרה הזה, בחרו להטיל אותו על מוצרי מותרות. אני מסכים עם הרעיון, אבל זהו לא נושא הדיון.

לגבי עלויות המשלוח - אכן ובהחלט. אבל במשלוח מסין (ולא אל סין) חלק גדול מהעלויות הוא לסינים שמרוויחים גרושים.

פורסם

עזבו אתכם מחירים, הם צריכים להתחיל להשקיע ברמת שירות וידע מקצועי!

לא הגיוני שאתה מגיע לחנות ביום שישי ויש תור מטורף כמו בקופת חולים..

אתה מבקש הצעה למחשב והמוכר מתווכח איתך שהחלקים שבחר יותר טובים ממה שרצית, ושהכרטיס שהוא בחר יותר חזק ממה שרצית.

הפרצוף שלו שאתה מוכיח לו שהוא טועה עדיין לא שווה את הזמן שבזבזת והשקעת בהמתנה...

אני מעדיף לשלם עוד 20 שקל ולדעת שאם אני צריך לחזור לחנות אני לא מבזבז חצי יום שלא לדבר על ויכוחים וחיפוש הוכחות של אשמים.

אני שמח שהם קיימים כי לפעמים כל מה שצריך זה משהו קטן שניה לקפוץ ולקנות לרוב בזול, אבל חלקים משמעותיים ומחשב שלם אין מצב שאעשה את זה לעצמי.

זה כמו לקנות בסופרים הגדולים בזול עם מליון איש ובלגן, או לשלם קצת יותר ולקנות ברוגע בטיב טעם..(או הכי פשוט - להזמין באנטרנט :) )

פורסם

אנשים שמבינים במחשבים לא מגיעים לKSP/אייבורי לבקש הצעה למחשב. וכנראה גם לא לשום חנות אחרת. :)

לומדים, עושים עבודת הכנה, באים עם מפרט מוכן וזהו. לא מתווכחים, לא מבזבזים את הזמן. קונים (או לא) והולכים.

פורסם

כשאני צריך מחשב למשפחה אני לא ממש מכיר את כל המבצעים של החנות שיכולים לתת לי מחירים טובים יותר.

למחשב שלי כל חלק בחרתי לבד וקניתי, למחשב של המשפחה הרכבתי מפרט בסיסי ומפה התקדמנו עם המלצות המוכר (בכל זאת לא מכיר מבצעים).

כמובן שבמפרט הסופי אם הכל נראה לי מספיק טוב והמחיר טוב, קונים.

אנשים נורמלים לא צריכים מארז ב400-500 שקל , לוחות אם ב700 וכרטיסי מסך ב1500...

פורסם

אין לנו על מי להישען, אלא אלא על פורום מפרטים, פורום מפרטים שב-HWzone.

פורסם

אנשים נורמלים לא צריכים מארז ב400-500 שקל , לוחות אם ב700 וכרטיסי מסך ב1500...

מה היא ההגדרה של אנשים נורמלים?

לרוב האנשים אין הבנה מספקת בקשר לחלקים , אבל אנשים בהחלט קונים מארז ב400 שקל וכרטיס מסך ב1500 , בלי שהם יודעים מה זה נווידיה.

פורסם

אנשים בזבזנים.

פורסם

גם בן אדם "נורמלי" יכול לקנות מחשב חלש למדי ולא יקר בצורה חכמה.

כלומר, לקנות מעבד חלש יחסית, עם כמות זכרון שמותאמת לצרכים שלו ועם רכיבים כגון ספק, מארז, ולוח שיהיה פשוטים אך לא עלובים וגרועים.

אין קשר בין מחיר היעד הסופי של המחשב לבין טיב התאמת המפרט שלו לצרכים.

פורסם
מה היא ההגדרה של אנשים נורמלים?

לרוב האנשים אין הבנה מספקת בקשר לחלקים , אבל אנשים בהחלט קונים מארז ב400 שקל וכרטיס מסך ב1500 , בלי שהם יודעים מה זה נווידיה.

הכוונה שרוב האנשים שהולכים לקנות מחשב לא ממש מעניין אותם איזה ספק או לוח ומבקשים שהמחשב יהיה "יפה" ורוצים I5 או I7 כי זה בערך מה שמכירים..

כשמבקשים מחשב גיימינג לרוב החנויות יציעו כרטיסי מסך באיזור ה700 שח לכל היותר וידחפו איזה I7 מיותר :nixweiss:

פורסם

הרבה אנשים פשוט "חייבים" i7, המוכרים מספקים להם את זה כי זה מה שהם רוצים.

הקניה לא תהיה נעימה אם הם יתווכחו איתך כל הזמן ולא יסכימו למכור.

יש לי דוד מבוגר שרצה רק מחשב לגלישה ושסרטי הוידאו שהוא מצלם ינגנו טוב, בהתחלה שאל אותי ואמרתי לו שהמעבד הכי איטי שמוכרים היום כנראה יספיק לך, המלצתי על i3 ו-SSD קטן בשביל המערכת הפעלה.

הוא בסוף הקשיב לנכד שלו (בן 12, "גאון מחשבים"), וקנה i7 3770K, כרטיס מסך ב-1500 (כדי שיתמוך בסרטים) ולוח אם עם צ'יפסט 77H.

לא יכולתי להתווכח ולהגיד שהמחשב שהוא הציע פחות טוב... :screwy:

קנה משאית כדי לנסוע לסופר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים