עבור לתוכן

שאלה|T-61 וסדרת הTHINKPAD לפיתוח בVS2013

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

לפני מספר ימים פתחתי ת'רד לגבי ייעוץ לקנית מחשב נייד עם חיבור FIREWIRE לפיתוח בסביבת VISUAL STUDIO 2013

והקלטות ועריכת מוזיקה בקיובייס,

מסתמן שקשה מאד היום למצוא מחשבים ניידים עם חיבור FW,

וראיתי למכירה ביד שניה ובאיביי במחירים טובים את הסדרות הישנות של THINKPAD עם CORE 2 DUO T8300

מבחינת קיובייס, עם זיכרון 4 ג'יגה והארד דיסק SSD הכל יעבוד מצויין (כיום אני עובד עם נייח E6300 קונרו עם 2 ג'יגה, ועוד מושלם)

השאלה שלי היא לגבי VS2013, האם המפרט הנ"ל יספיק לשימוש בסביבת העבודה הנל?

תודה רבה ויום טוב

גיא

פורסם

הדרישות של סביבת העבודה עצמה הן לא גבוהות.

כולה IDE שבו אתה בעיקר עורך טקסט.

קימפול של קוד גדול זה דבר שיכול להעזר במשאבי עיבוד חזקים (אם לא יהיו - פשוט יקח קצת יותר זמן. לא אסון). האם אתה מתכוון לפתח פרויקט עד כדי כך גדול?

פורסם
  • מחבר

לחלוטין לא,

גם ככה הוא יהיה מיועד לעבודה נקודתית לפי הצורך שהכל על דרופ בוקס שמסונכרן עם הפי סי בבית I5,

אז אני חושב שענית לי בצורה מדוייקת!

תודה

פורסם

יש מחשבים מודרניים יותר עם Firewire. בThinkpad זה קיים עד לT410/T510/W510, אחר-כך הורידו את זה.

פורסם
  • מחבר

אפשר המלצה?

ועוד שאלה, בניידים ראיתי בעיקר את הFW800, החיבור הקטן יותר,

ואצלי בכרטיס קול החיבור הוא FW400, הגדול יותר,

האם כבל מתאם מספיק או שזה איזשהו חיבור שונה?

פורסם

אם איני טועה , הקטן נקרא firewire4 והגדול נקרא firewire 6 . ה6 מספק מתח , ה 4 לא .

400 ו 800 זה הקצב, רוב הניידים באים עם 400 .

כבל 4 ל 6 אמור להספיק למיטב ידיעתי , אך מעולם לא עבדתי עם firewire .

בעיסקיים האיכותיים של HP יש firewire גם בדורות מאוחרים של core i .

פורסם

אכן, בדיוק מה שyoavke אמר.

פורסם
  • מחבר

אז מצויין, כי הכרטיס קול בא עם חיבור חשמל משלו,

יש חדשים במחיר של עד 2000 שיהיו בעלי החיבור המדובר?

פורסם

מניסיוני, VS2013 אמנם היא "רק" סביבת פיתוח אבל היא די כבדה בפני עצמה. סביר להניח שהמחשב יסחוב אותה, אבל אפשר פשוט להשתמש בגרסאות VS ישנות יותר אם תרגיש חנוק.

פורסם

המחשב יסחוב אותה כמו גדול. כמות משאבי העיבוד שסביבת העבודה עצמה צריכה הם לא רציניים.

באופן כללי, אני לא מצליח להבין מאיפה נוצרה האגדה הזו שחייבים מחשב עם מעבד חזק בשביל פיתוח תכנה. זה בולשיט.

כל מעבד "נורמלי" בימינו מספיק לעבודה שוטפת חלקה בכמעט כל שימוש שקיים. אם טיפה יותר מהירה ואם טיפה פחות - קריטי זה לא. ההבדלים מתבטאים בצורה ברת הבחנה ומשמעותית בדברים שמרוויחים בצורה משמעותית ממשאבי עיבוד - קימפולים, קידודים (וידאו, zip...), משחקים וכו'.

אם המחשב הזה מספק אותו בשביל קיובייס (תכנה כבדה למדי לעריכה של קבצי אודיו) - בטח ובטח שיספק אותו בשביל VS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים