עבור לתוכן

מה ההבדל בין 2 לוחות האם הבאים מאותה הסידרה H97 ?

Featured Replies

פורסם

הקישור הוא להשוואה הלא נכונה. הנה הקישור הנכון:

http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=4997,4962

מבחינת התכונות, ההבדלים היחידים שאני רואה הם של GA-H97-Gaming יש גם יציאת DisplayPort וכרטיס רשת של Qualcomm.

ממבט פיזי, חוץ מההבדל בצבעים, אני רואה של GA-H97-Gaming יש יותר שלבי ייצוב מתח. בנוסף נראה של GA-H97-Gaming יש גם יציאה אופטית (לפי תמונת הפאנל האחורי).

פורסם
  • מחבר

במידה ויש לכם את האפשרות בחירה באיזה לוח אם הייתם בוחרים מבין שניהם ? ואם יש לוח אם מקביל ללוחות הנ"ל שעדיפים מבחינתכם או שאלה בעצם לוחות אם מעולים ?

פורסם

זה לא עובד ככה, הכל שאלה של שימושים...

פורסם

בעיקרון שני הלוחות הנ"ל כמעט שקולים. לכן אם הם עולים לך אותו הדבר, קח את GA-H97-Gaming (עוד יציאה גרפית, יותר מייצבי מתח, כרטיס רשת טוב יותר). אם יש הבדל גדול במחיר (אני רואה שבפלונטר ההבדל הוא כ-70 ש"ח) - קח את ה GA-H97-D3H. מצד שני, אהבתי יותר את הצבע הצהוב של ה GA-H97-D3H מאשר את הצבע באדום של ה GA-H97-Gaming. אם אתה מאותם אנשים שבוחרים את הרכיבים שלהם יותר לפי הצבע שלהם ופחות לפי התכונות, זה אולי גם שיקול עבורך.

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר

וכרטיס רשת של Qualcomm נחשב כרטיס רשת יותר טוב ? לפי איזה פרמטר בוחנים כרטיס רשת טוב ?

פורסם

LOL

נראה לי שעד שאתה תקנה מחשב כבר יצאה Skylake ואז תצטרך להתחיל את הכל מחדש

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחח ... חוסך כל חודש קצת אז בזמן שאני חוסך אני עושה שיעורי בית . לך לא נראה לי יש בעיה של כסף :) אז הקבלת החלטות שלך יותר מהירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים