פורסם 2002 במרץ 2823 שנים שניהם 24*10*40.אלו שתי האופציות בלבד, וזה סופי (אל תנסו לשכנע לגבי פלקסטור,יאמהה, ליט-און וכו'...).המחירים (KSP, ואני קונה כי אצלם זה הכי זול. נקודה.):RICOH : 530 nisSONY : 455 nisלי יש ריקו אני מבסוט ממנו, השאלה אם זה שווה 80 ש"ח נוספים על סוני.ואגב, לצורב של סוני יש את הטכנולוגיה למניעת בעיות בצריבה (כי אם לא נלך על הריקו..) ?אז מה דעתכם?
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים Ricoh...SONY לא שווים את ה - 80 שקל האלה...ואם משהו טוב ? למה להחליף אותו ?!?!?!
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים מחבר Ricoh...SONY לא שווים את ה - 80 שקל האלה...ואם משהו טוב ? למה להחליף אותו ?!?!?!אהה, שכחתי לציין, זה לא למחשב שלי. ה-RICOH שלי עובד כמו פנתר. מי מחליף אותו? ;Dעוד מישהו?
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים מחבר התכוונתי לחברה עצמה ;Dאהה? (לא הבנתי: להחליף חברה?)עזוב...גם אני אומר RICOH. עזוב סוני... גם אני אומר...רק רוצה להיות בטוח ;D
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים תהיה בטוח. סוני = דרעק בכל מה שהם מייצרים. לריקו יש אמינות , שם טוב, תמיכה מצוינת ב-OVERBURN. לך על בטוח.
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים ואגב, לצורב של סוני יש את הטכנולוגיה למניעת בעיות בצריבה (כי אם לא נלך על הריקו..) ?עכש"ל גם לRICHO יש... ;D
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים מחבר ואגב, לצורב של סוני יש את הטכנולוגיה למניעת בעיות בצריבה (כי אם לא נלך על הריקו..) ?עכש"ל גם לRICHO יש... ;Dעמרי, מתפלא עליך, קצת הבנת הנקרא...המשפט שבו ציטטת אותי היה שאלה !!! (תראה איפה מופיע הסימן שאלה)אני יודע על ריקו. וכאמור יש לי אחד (7200A)בכל אופן תודה לכולם, אני אקנה ריקו ביום ראשון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.