פורסם 2014 ביוני 1511 שנים אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד! אני בהתלבטות בינו לבין U2713HM בגלל המחסור ב IPS ולדעתי רק צפייה בו במציאות תעזור. בתודה
פורסם 2014 ביוני 1511 שנים אני חושב שלחנות נוטבוקקלאב יש תצוגה.תתקשר אליהם מחר ותשאלWww.notebookclub.co.ilאני חושב שהם יושבים בפ''ת.אתה יכול גם לבדוק אצל דל ישראל איפה אפשר לראות תצוגה של מסכים.
פורסם 2014 ביוני 1611 שנים הוא רוצה לראות את הסמסונג אני כל כך מרוצה מהמסך שאני יכול רק להמליץ עליו , אני לא מאמין שחנויות מחזיקות תצוגה בגלל מחירו הגבוה .
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים גם אני הייתי רוצה לראות 4K בפעולה לא ראיתי בפועל אף פעם עוד הייתי לוקח מסך 1080 ו מסך 4K מעלה אותם המשחקים ומשווה איזה פרטים אני רואה אחרת פעם עשיתי את זה סחבתי את המסך מהסלון 37 אינץ סמסונג 1080 שמתי אותו ביחד עם מסך סמסונג 19 אינץ 1280X1024 והרצתי לחילופין משחקים אססין קריד האחרון אני זוכר שבאמת הרבה פרטים שלא באו לידי ביטוי כמו פרטים בלבוש של הדמות החרב האקדחים וכל הדברים באמת היה ניתן להבחין בהבדלים לעומת ה 19 אינץ שכנראה הכל היה שם אבל פשוט מתפרש על פני שטח קטן יותר והפרטים נשארים קטניםחוץ מהרזולוציה אני זוכר שהיה פשוט מעולה לשחק WRC 4 FIA World Rally Championship על מסך 37 אינץ שנמצא 50 סנטימטר מול הפרצוץ המשחק קיבל אפקט מציאותי שהקצוות של המסכים לא נכנסו לי בזווית הסתכלות ישירה אלא נשארו מטושטשים במבט הכללי שלי על המסך העכשוי שלי כולו נכנס במבט שלי ואין את אפקט הגודל שתיארתי קיצר מעניין לראות 4K 28 אינץ ומעלה בפעולה נערך 2014 ביוני 1811 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 ביוני 1911 שנים אך אל תשכח שאתה צריך חומרה רצינית כדי להריץ משחקים ברזולוציה כזו אני עם 290X בודד והכל רץ יפה בהגדרות מקסימליות , לא לשכוח שלא ממש צריך AA ברזולוציה כזו אז זה משפיע על הביצועים לטובה ( משחק כרגע BF4 , wolfenstein , watchdogs , murdered : soul suspect .) אבל כן , גם 290X בודד הוא לא כל כך זול ועולה כמו המסך . נערך 2014 ביוני 1911 שנים על-ידי Works4me
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.