פורסם 2014 ביוני 1511 שנים כבר כמה זמן שאני מקבל ריסטים מהמחשב בלי סיבה מוגדרת בתדירות של פעם פעמיים ליום באקראיותעכשיו נכסתי ל"מערכת" וביטלתי הפעלה מחדש יומן רישום מסומן ב V אל אין קבצי dump.האם מישהו יודע במה מדובר? הוחלף ארדיסק חדש.
פורסם 2014 ביוני 1511 שנים מה זה "ריסטים" ?ביטול של הפעלה מחדש יציג מסך כחול אם חלונות מעורב/גילה בעיה.ולכן אם אין מסך כחול גם לא יהיה דאמפ!מה נרשם אם בכלל ב"מציג האירועים לפני ואחרי ה"ריסט" ?
פורסם 2014 ביוני 1511 שנים מחבר הקריסה קרתה לפני החלפת הכונן הישן שהיה בן 5 שנים שהראה איטיות לאחרונה הקריסות גברו גם סיבה שהחלפתי אותווגם בגלל שהוא כבר עשה את שלו.הכוונה בריסטים המחשב מכבה את עצמו ונדלק מחדש בינתיים זה עדיין לא קרה או יותר נכון לא יצא לי לתפוס את זה על "חם".יש לי שאלה יש לי מאוורר צד שמחובר ללוח שהתקנתי את האריסק שמתי לב שחיברתי אותו הוא לא עבד ולאחר דחיפההוא התחיל לעבוד יכול להיות שהוא מקצר?עריכה:איך אני בודק את מציג הארועים? לא נוצר קובץ DUMP. נערך 2014 ביוני 1511 שנים על-ידי AmitDanan
פורסם 2014 ביוני 1511 שנים מחבר מה זה "ריסטים" ?ביטול של הפעלה מחדש יציג מסך כחול אם חלונות מעורב/גילה בעיה.ולכן אם אין מסך כחול גם לא יהיה דאמפ!מה נרשם אם בכלל ב"מציג האירועים לפני ואחרי ה"ריסט" ?כמו שאמרתי עדיין לא יצא לי לתפוס את זה על חם כלומר לא קיבלתי איזה קריסה במהלך העבודה. נערך 2014 ביוני 1511 שנים על-ידי AmitDanan
פורסם 2014 ביוני 1611 שנים כדי לוודא שאיתחול בשגיאה מבוטל בטל אותו שוב דרך התפריט של "מצב בטוח"זה שנכנסים אליו עם F8 באיתחול
פורסם 2014 ביוני 1611 שנים מחבר ניסיתי את כל מקשי ה F כולל F8 לא הצלחתי להגיע ל SAFE MODE אף פעם לא היתה לי בעיה כזאת.שחכתי לציין שקניתי מקלדת חדשה אלחוטית אולי בגלל זה אני לא מצליח?
פורסם 2014 ביוני 1811 שנים מחבר קיבלתי את זה אתמול:- - - תגובה אוחדה: - - -קיבלתי את זה אתמול:http://up408.siz.co.il/up1/ilnfyqz2tmg3.jpgהשארתי בכוונה את הדפדפן פתוח כדי לקבל הודעה של קריסה,מה יכול לגרום ליציאה כזאת?אין תיקיית minidump בווינדוס.
פורסם 2014 ביוני 2111 שנים קודם כל אני לא ממש יודע למה זה קורה.גם לי יש BSOD וזה מעצבן.קודם כל תלחץ על:Windows Key+Pause breakAdvanced System SettingsAdvanced ואז Startup Recovery:Write an event to the system log - VAutomatically restart - ללא Vויש לי 128KB אבל זה לא מצליח לשמור פשוט תעשה שזה לא יכבה.תמונה:http://upic.me/i/v0/autorestart.jpg רק מה שרשמתיבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.