עבור לתוכן

דיסקמן MP3 / מינידיסק / נגן MP3

Featured Replies

פורסם

שלום

אז ככה, לאחרונה שבק לי הדיסקמן MP3 שהיה לי. :'(

סיפור מעצבן לאללה [אם אתם רוצים דלגו ישר לשאלות]: אני בטיול השנתי. ירדתי לרגע מהאוטובוס, כשאני חוזר-הוא לא מוכן לעבוד. התחלתי קצת לשחק איתו, ואז אני שם לב שהמנוע לא מסתובב חלק אלא במין קפיצות כאלו. הקיצר התחלתי קצת לשחק איתו, ובסוף גם פתחתי אותו לגמרי באוטובוס (באמצע כביש 6.... אם מישהו רוצה לתקן אלקט' בתוך רכב נוסע-המקום המושלם... :P ), ניסיתי להזיז כלמיני דברים כולל לחץ פיסי מתון (...), וכלום. כנראה שנכנס לו קצת אבק או חול למנוע.... בעסה. וזה עוד היה היום הראשון של הטיול!!

anyway, עכשיו אני מחפש נגן חדש...

עכשיו זה המצב בשוק למיטב ידיעתי (תקנו/הוסיפו אם אני טועה):

א. דיסקמן MP3 (טוב נו לא בהכרח MP3, יש גם כאלה שקוראים פורמטים אחרים) - וורסטילי-יכול לקרוא גם מדיות שחברים שלי צרבו, קורא כמובן גם תקליטורי אודיו ומדיה נפוצה וזולה יחסית. כמו כן אני יכול לצרוב דיסקים בעצמי ולהשמיע על המכשיר שלי וגם של אנשים אחרים.

ב. מינידיסק - כאן אני מדבר מנסיון של חברים שלי (לי אישית אין נסיון עם כאלה), ופה יש כמה בעיות: (1) מדיה לא כ"כ נפוצה (2) לפי מה ששמעתי לוקח הרבה זמן להעביר את השירים למדיה (3) הבנתי שיש בעיה להכניס שמות לרצועות.

ג. נגן MP3 - מבוססי זיכרון או מבוססי הרדיסק. לפי מה שהבנתי האחרונים יותר טובים, אבל אני חושב שהם קצת יקרים לתקציב שלי (ר' בהמשך). יתרון של שני הסוגים-מתפקדים גם כאיכסון ניד.

בתקציב של 400-550 ש"ח (בכל מקרה לא הרבה יותר...), מה הכי מתאים לי? (+דגם ספציפי מומלץ לסוג)

הפרמטרים:

-לפני שתשאלו, אני יכול להסתדר עם הגודל של דיסקמן או עם הצורך שלו ושל המינידיסק במדיות.

-חשוב שתהיה תצוגה של שם השיר/אמן.

-איכות שמע-כמובן חשובה, אבל אני יותר מעוניין להשקיע בעמידות או ניצול סוללה. גם ככה רוב השימוש בדרך לבי"ס וכאלה.

-רצוי שלט (חוטי...), לא חובה.

-עמידות ובלימת זעזועים.

אני נוטה לכיוון של דיסקמן....

אם למישהו יש המלצה, צרפו בבקשה דגם (שניתן לקנות בארץ).

נ.ב: אם מישהו קרא את הסיפור וחושב שאפשר לשקם איכשהו את הדיסקמן (כלומר, אם תיקון לא יעלה כמו מכשיר חדש...), פנו אלי באישי. בכל מקרה כבר הגיע זמנו ורציתי להחליף, אז אני עדיין מחפש תשובות....

תודה מראש לעונים,

טל.

פורסם

בתקציב שלך, באיפיונים שלך, ובכללי, מה שנראה לי מתאים לך, זה אך ורק דיסקמן.

פורסם

יש תמ MZR410 לא עדיף?

פורסם

אני אישית מעדיף נגנים הם קטנים ונוחים אני יודע שאתה אומר שאין לך בעיה אם דיסקמן אבל אחרי יומיים עם נגן של חבר הוא בקושי קיבל אותו חזרה! אם אתה נעול על דיסקמן תישקול את זה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1443354 הוא מעולה חבר שלי קנה אותו ליפני שבועיים והוא יותר ממבסוט הוא עמיד בטרוף! נפל מקומה שניה ורק שריטות! אם אתה בכל זאת מעידף נגן כמוני אני מציע שתחפש משהוא לא הכי גדול אתה הרי אמרת ששימוש עיקיר הוא מהבית עד בצפר וטיולים וכאלה אני חושב שחוץ מטיולים אתה תיסתפק ב 128 מגה שזה בערך25 שירים אם לא תימצא משהו איכותי במחיר הזה אולי תישקול משהו כזה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1527207 לא איכות משהו אבל די זול ואם אחריות

פורסם

לדעתי תיקח את הIMP50 שווה את המחיר בנט אוקשן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים