עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם

Featured Replies

פורסם

היי

אז לאחרונה קניתי ראם חדש,וכמו אידיוט הזמנתי ארבע " חתיכות " ראם של 2 גיגה אבל בלוח אם יש לי מקום רק לשתיים חתיכות. אז חשבתי שהגיע הזמן לקנות לום אם חדש.אני לא מבין בזה כול כך אז תסלחו אם אני נשמע מפגר חח.

אז התקציב שלי בסביבות 400 שקל +-.בעיקרון חשבתי שזה נחמד http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P8Z77-M-PRO.הדברים שאני צריך שיתאים - Hz 4MB CORE 2 QUAD Q8300 ו

8GB 4X2GB PC2-6400 DDR2-800. אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים למיניהם

תודה

פורסם

אם לא פתחת אולי תזדכה על זה בחנות? לי זה נשמע בזבוז כסף לקנות לוח אם בגלל שקנית יותר מדיי ראם..

איזו מערכת הפעלה מותקנת אצלך 64ביט? מה אתה מריץ על המחשב? אולי 4GB ראם יספיקו לך ותמכור את ה-4 הנותרים..

פורסם

מה שהוא כתב + הלוח אם שבחרת לא מתאים למעבד. שדרוג לוח אם לא יהיה מועיל בכלום במקרה שלך.

פורסם

אם אתה רוצה לוח לסוקט 775 שתומך בארבעה מודולים של זיכרון DDR2, אז כדאי שתדע שאין ממש מבחר היום פשוט כי מדובר במעבדים מלפני 3-4 דורות שכבר לא מיוצרים ולכן גם אין ממש טעם לייצר לוחות כאלו או להחזיק מלאי שלהם. בעיקרון זה דיי לא משתלם להחליף לוח למעבד כזה - עדיף כבר לקנות שילוש חדש בכ 1500-1600 ש"ח (מעבד Core i5-4590, קירור Freezer i11, לוח H81M-HD3 ו 8GB זיכרון) ולקבל מחשב הרבה יותר חזק.

ובכל זאת, אני רואה שב TMS (וגם בפלונטר) יש את הלוח הזה (Intel DG45ID) בכ-440 ש"ח, ובפלונטר יש את הלוח הזה (Intel DG35EC) בכ-400 ש"ח.

אגב, אם אתה עדיין רוצה להחליף את הלוח ויש באפשרותך להחזיר את הזיכרון, אולי כדאי שתיקח לוח לסוקט 775 שתומך ב DDR3 וכמובן גם מודולי זיכרון מסוג DDR3. כך לפחות תהיה לך אולי האפשרות להשתמש בזיכרון החדש גם במחשב הבא.

פורסם
  • מחבר

תודה לעוזרים,אבל הזמנתי באייבי ושתי חתיכות כבר הרכבתי.

פורסם
  • מחבר

לבחור שמעלי, הדברים שנתת יעזרו הרבא ? זה ישרוד לי עוד כמה שנים טובות ? כי אני לא אוהב להחליף חלקים כול שנה

פורסם

1. מה קנית בסוף, כמה זה עלה והאם הכל עובד?

2. השילוש שהצעתי הוא שילוש מודרני חזק וכנראה אמור "לסחוב" כמה שנים, אבל אף אחד לא יכול להגיד לך בוודאות מוחלטת שמחר לא ייצא משחק שהדרישות שלו יהיו מעבד עם 8 ליבות ו 32GB זיכרון, אבל זה מאד לא סביר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים