עבור לתוכן

760GTX SLI vs 780GTX/R9 290

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז פחות או יותר החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי (GTX760)

השאלה שלי האם כדאי לקנות עוד אחד ולחבר אותם ב SLI ?

אני אף פעם לא התנסיתי ב SLI וקצת חושש מכל הסיפור הזה, האופציה השנייה זה לקנות 780/R9 290.

מה אתם חושבים שעדיף? מבחינת ביצועים נטו בבנצ'ים שראיתי ה SLI לוקח, אבל השאלה אם זה שווה לעתיד?

אני גם מבין שיש יחסית הרבה משחקים עם בעיות עם SLI .. זה נכון ?

* אני על מסך 22" ככה שהרזולציה המקסימלית תהיה 1080p.

** אם החלטתי ללכת על SLI, אז אפשר להשתמש ב 2 כרטיסים לא מאותה יצרנית ? (GIGABYE ו MSI לדוגמא)

תודה רבה.

נערך על-ידי Salwaby

פורסם

למה SLI?

איזה ספק יש לך (דגם מדויק)? מה המפרט שלך?

למה לא למכור את הקיים ולשדרג לחדש חזק יותר? יש מבצעים טובים.

איפה אתה מרגיש איטיות?

הסיבות שלא שווה:

יותר חום במארז, יותר חשמל, חוסר תאימות בחלק מהמשחקים.

לא כ"כ שווה לעשות SLI. אנא ענה על השאלות דלעיל ונשמח לעזור

נערך על-ידי דובי770

פורסם

עצה שלי - שרוד קצת עם GTX 760 על ה-1080P שלך. סה"כ כרטיס מסך לא רע בכלל שרק לעיתים יאלץ אותך לוותר על הגדרה גרפית או שתיים. כשיושק מקסוול ב-20 ננומטר אולי יהיה משהו שיהווה קפיצה משמעותית ולא יעלה לך יותר מדי. אז, תוכל לקבל החלטה שקולה ומושכלת

פורסם
  • מחבר

ה 760 מבאס אותי לאחרונה, הוא מקרטע עם כמה משחקים יחסית חדשים (שלא נדבר על WATCH DOGS למרות שזה משחק די שבור...) מריץ לי על פריימים לא משהו. אני שואף ל 50-60 קבוע (קשה לי כבר לשחק אחרת, התרגלתי).

ספק כרגע יש לי 500W , בכל מקרה אני חייב לשדרג אותו, ולגבי מכירה - חשבתי על זה, זה חלק מהאופציה של ה 780/R9 290.

לגבי מקסוול, אני גם שוקל את זה, להמתין. הבעיה שאני לא יודע מתי ישווקו אותם, ועד אוקטבור כבר אני חייב שדרוג (מלאא משחקים חדשים נוצצים).

האמת שאני נוטה יותר לקנות כרטיס חדש אחד וזהו, אבל ביצועים אני רואה באינטרנט ששתי 760 שוחטים את R9 ואת 780 וזה זול יותר..

התלבטות ..

תודה על התגובות.

פורסם

תסחוב. הדור הבא יצא עוד מספר חודשים, הייתי מחכה.

פורסם

ספק 500W לא אומר שום דבר, האם הוא של חברה אמינה ומוכרת, מה הדגם?

פורסם
  • מחבר

הספק ממש ישן, של חברת HEC. אני רוצה לשדרג אותו לא משנה איזה כרטיס אני אקנה

[h=2]HEC500TDBTF הדגם של הספק[/h]

נערך על-ידי Salwaby

פורסם
  • מחבר

יש עצות ? מוסכם שלא שווה SLI ועדיף ללכת על אחד חזק ?

פורסם

עדיף ללכת על כרטיס בודד וחזק, אלא אם יש לך אפשרות לקנות 760 יד שניה במחיר ממש טוב.

הייתי אומר שספק שמדורג 650W של חברה אמינה ומוכרת יחזיק שניים כאלו עם מרווח בטחון.

מה התקציב לספק?

פורסם
  • מחבר

~400 ש"ח

פורסם

זה תקציב לספק לשני כרטיסים כאלו או לכרטיס חזק אחד?

פורסם
  • מחבר

http://www.tms.co.il/product/12469

איך הספק ? קראתי כמה ביקורות שאומרות שהוא טוב למחיר.

בגדול לא ממש הבחנתי בין ספק ל 2 כרטיסים או ספק ל 1 , חשבתי שאם אני כבר קונה ספק אני אקנה משהו

שיהיה מספיק גם לזה וגם לזה. אני לא רוצה לקנות פחות מ 650w בכל מצב.

נערך על-ידי Salwaby

פורסם

גם לי היו מחשבות על 760 שני אבל אין סיבה להוציא עכשיו 1300 שקל על זה בידיעה שיצא מקסוול שיהיה הרבה יותר מתקדם

רק מעצבן לחכות....

מקווה שבינואר 2015 כבר יהיה צירוף של מסך 4K וכרטיס מסך מקסוול וכל העסק יעלה סביב 4000 שקל

פורסם

אם מ-TMS אז המומלץ הוא

http://www.tms.co.il/product/12651

העניין הוא רק שאני רואה שמצויין 2X 6+2PIN ואני זוכר 4 כאלה, כדאי לשאול את החנות כדי לוודא.

נערך על-ידי djelectric

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני ארד מהקונספט של 760 שני וזהו, בתכלס זה גם לא יוצא לי הרבה יותר זול.

בינתיים אני מחכה עד לאוקטובר, אולי יהיה נס ומישהו ישחרר מידע כלשהו על הדור הבא, אם לא אני נראה לי אקח את ה R9 290 רק בגלל שאפשר להשיג אותו משמעותית יותר זול. ולגבי ספק, ללכת על זה אז http://www.tms.co.il/product/12651 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים