עבור לתוכן

Win7_64x קורס בVMware Player אחרי התקנה ראשונית מUSB

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי גרסא שלי שעשיתי לWIN7 עם כל העדכונים וכמה תוכנות נוספות על BOOTABLE USB שעשיתי.

לפרמט מחשב כלשהו איתו עובד מעולה.

ניסיתי להריץ אותו בVMware Player גם. לא הצלחתי בהתחלה לעשות BOOT מהUSB ישירות, לאחר חיפוש קצר ראיתי שבשביל שהוא יזהה בכלל את הUSB ויוכל לעשות ממנו BOOT צריך איזה משהו מקשר , וכולם הצביעו על אותו דבר - plpbt-5.0.13 .

סוג של ISO קטן שבעצם פותחים אותו בVM ואז ממנו ישר עולה אופציה לעשות BOOT מUSB.

ואז זה התחיל לבד להתקין את הWINDOWS והכל עבד כשורה, עד שהוא הגיע לקטע שהוא צריך לעשות ריסט כדי להמשיך ולסיים את ההתקנה. ואז כשהוא מגיע לקטע הזה והלוגו של ווינדואוס עם האנימציה מתחיל , באמצע הוא נתקע ונופל למסך כחול הזה. (צירפתי תמונה)

אם מישהו יוכל לעשות לי למצוא פתרון אשמח מאוד.

פורסם

7B זה בדרך כלל בעיה בבקר האחסון.

מנסיון אישי זה קורה עם מחשבים קצת יותר ישנים.

ברוב המקרים זה נפתר ע"י החלפת ההגדה בביוס מNATIVE ל AHCI.

אבל לא יצא לי לראות את זה בוירטואלי, אז אני לא יודע במקרה הספציפי שלך.

אולי יש גם הגדרה כזאת בממשק הוירטואלי?

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את ההגדרה לזה בממשק הוירטואלי :/

הקטע שניסיתי עכשיו להתקין על איזה לאפטופ גם, יחסית חדש עם i3 , וגם שם - אותה בעיה. ניסיתי לחפש בביוס אך הוא מאוד מצומצם ולא מצאתי את ההגדרה שהזכרת.

פורסם

תתחיל להשתמש ב ‏Easy2boot‏, תפתור לעצמך את כל הבעיות.

אפשר לשים ‏iso‏ ללא חילוץ של התוכן ועובד חלק, אפילו ב ‏iso‏ שדורשים ,צריבה ולא ניתן לאתחל אותם מ ‏usb‏, ואפשר כמה שרוצים.

יש גם אופציות מתקדמות, כמו הכנסה אוטומטית של סריאל במקום להקליד בהתקנת ווינדוס, ועוד דברים.

לא בדקתי בנוגע לוירטואל מאשין, אבל מעולם לא נתקלתי במחשב פיזי שהתוכנה לא עלתה.

פורסם
  • מחבר

אנסה, תודה!

פורסם
  • מחבר

טוב האמת שזה לא ממש עוזר לי, כי:

א. יותר בעייתי לעשות BOOTABLE ISO משלי (משלי-> שאני בוחר מה יהיה על הIMAGE, אילו תוכנות ועדכונים חוץ מהמערכת הפעלה) , כי הרי אני לא מתקין ISO מוכן אני יוצר IMAGEים משלי, ואני פשוט שם אותם על BOOTABLE USB במקום על ISO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים