עבור לתוכן

יש למשהו פה נסיון עם פס לדים?

Featured Replies

פורסם

אם כן, אולי תוכלו לסייע לי.

אני שוקל לקנות אבל החלק הדביק קצת גורם לי לחשוש, במידה ואני מדביק את זה, ניתן אחרי תקופה (במידה ובכלל צריך) להעביר את

הרצועה למקום אחר והלדביק מחדש עם החלק הדביק או שזאת הדבקה חד-פעמית?

ודבר נוסף, אם אני שם רצועה של 3-4 מטר על השולחן שעליו המחשב (מסביב לציוד ההיקפי) זה עלול להפריע לי עם העבודה במחשב? זה יכול לסנוור?

בעקרון רציתי להזמין את זה:

http://www.ebay.com/itm/5M-SMD-RGB-5050-Waterproof-Strip-light-300-LED-44-Key-IR-Remote-12V-5A-power-/261426184441?pt=US_Car_Lighting&hash=item3cde3700f9

פורסם

יש להם דבק דו צדדי - בדרך כלל ניתן להוריד אותו, לפעמים צריך להוריד סימנים מהדבק על ידיי חומר נוסף כמו אלכוהול. במקומות שבהם ראיתי פסי לדים שהתחילו להתקלף או שהורידו אותם ממשטחים כמו פלסטיק/פורמאיקה לא נשארו סימני דבק שלא יורדים. במשטחים כמו עץ טבעי (צבוע או לא) הדבק כן יכול להישאר בלי אפשרות להוריד אותו

הדבק שנשאר על סרט הלדים כשאתה מוריד אותו יכול להיות לא שמיש (מלוכלך, לא נדבק טוב וכו) ותצתרך להוריד ולהדביק עליו פס דבק חדש. רצוי דבק דו צדדי הכי דק שיש (השקוף) כמו המקורי

לדים שנמצאים מול העיניים מסנוורים בצורה חזקה. תמיד צריך לכוון אותם כך שאתה לא תראה אותם. כוון אותם שיאירו על הדברים שאתה רוצה שיהיו מוארים מקדימה-למעלה, לא לידם (בצורה שהם מאירים מאחורי הדברים או שאתה רואה את הנקודות של הלדים) כי אז הם יסנוורו אותך או יצרו תאורה לא טובה

מכיוון שאתה בוחר בסרט לדים RGB אני מניח שאתה רוצה להאיר בצבעים לא לבנים, במקרה כזה סרט הלדים הוא בחירה טובה (לעומת זאת, במקרה שרוצים אור לבן, לדים לבנים הם לא בחירה טובה בגלל הספקטרום שלהם)

אורך החיים המובטח של לדים (עשרות אלפיי שעות) נכון רק ללדים שעובדים בטמפרטורות נמוכות. אל תפעיל את הסרט בעוצמה מקס'. תמיד תוריד אותו במידה מסויימת מהשלט שלא יעבוד על מקס'

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

ד.א אם אתה זוכר שפעם היית לי בעיה עם החיבור USB3 מקדימה, בסוף הבאתי האב USB3 של אוריקו ומאז הכוננים החיצוניים עובדים מעולה.

בחזרה לדיון, רציתי לשים את הפס לדים על השולחן, ממש ליד הציוד ההיקפי, אבל זה די ברור שזה יסנוור בצורה היסטרית, אז אופציה נוספת זה לרכוש nzxt hue rgb ולשים במארז עצמו ולא להאיר את כל השולחן אלא את המחשב עצמו.

אני מתלבט אם לשים פס לדים על השולחן ומסביבו או להאיר את הפנים של המחשב בלבד.

ושאלה נוספת, אם אני לוקח פס לדים ומצמיד לחלק הדביק פס מגנט, ואז ממגנט את הפס לדים עם המגנט למארז, זה יכול לגרום

נזק לכונן?

פורסם

תחליט מה שאתה חושב לנכון. ומהתמונה ב ebay (לא התעמקתי) נראה כיאלו הוא מגיע אם בקר ושלט משלו, כך שלא תצתרך להוסיף משהוא למארז - פשוט תן לבקר שלו 12V מהספק אם הוא הולך להיות בתוך המארז, מספק כוח חיצוני שלו אם הוא הולך להיות בחוץ

לאורך הפס ובקצה שלו יש נקודות של מגעים חשופים, אל תיתן להם לגעת בדברים מתכתיים (למשל אל תיתן לקצה של הפס להיצמד למתכת של המארז מבפנים)

קירבה למגנטים באף רמה סבירה לא יכולה לפגוע בכונן. בתוך הכונן עומד מגנט חזק מאוד ולא קורה כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים