עבור לתוכן

zigzag2000.co.il

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם!

בעזרת השם אני קונה מחשב חדש. אני מעוניין ליקנות את המחשב מ ZIGZAG ויש לי כמה שאלות.

1) מישהו קנה מהם פעם מחשב?

2) האם היא חנות אמינה? כלומר אפשר לסמוך על זה שהיא תחליף רכיבים כמו שצריך ולא תעשה בעיות.

במידה ומיתקלקל לי רכיב מסוים, האם היא מחליפה אותו מהר? כמה זמן לוקח לה להחליף רכיב? האם נגיד

היתקלקל לי ההארד דיסק אז אני צריך לישלוח אותו אליהם , נכון? ואז מה בשביל הארד דיסק היא תישלח שליח שיביא

לי את ההארד דיסק החדש?

3)האם היא מייבאת מוצרים איכותיים , כמו שצריך?

4) אני אשמח לשמוע דעות ממישהו שקנה שם. ומוכן לחלוק איתי את התרשמותו מהחנות.

תודה רבה. וחג שמח.

פורסם

היא נחשבת לחנות בעלת היחס והשירות הכי טובים בארץ , אף אחד עוד לא התלונן עליהם. וגם אני קניתי מהם וקיבלתי יחס פשוט מדהים , קניתי לוח אם EPOX 8RDA3I ומשום מה הלוח פשוט נשרף ישר לאחר הדלקתו.. כאילו הוא לא עבד.. , הלכתי אליהם והחליפו לי על המקום ללוח חדש לגמרי... , גם קניתי קטודה , לאחר כמה ימים פתאום ראיתי שרק רבע ממנה דלוקה , למה? אני לא יודע , הלכתי אליהם והחליפו לי לחדשה ישר , אפילו בלי לשאול.. , הם באמת אחלה אנשים , מאוד מומלץ.

פורסם

אחלה חנות, לך תקנה שם בראש שקט...

קניתי אצלהם הארד דיסק 120 ג'יגה חשדתי שהוא דפוק-באתי אליהם אפילו לאחר שהתברר שהוא

תקין לחלוטין (היה לי כבל IDE דפוק) הם נתנו לי הארד דיסק חדש

לאחר זמן מה קניתי מהם את הלוח AN7 הוא מת לי בשניה הראשונה שהשתמשתי בו (ספק של אנרמקס הלך לי)

הם כמובן החליפו לי אותו במקום (למרות שפבל האשים אותי שרצחתי את הלוח עד היום אני מכונה The GURU Killer

בכל אופן פבל התווכח איתי הפסיד לי יו אס בי בראקט :D)

בכל אופן חנות באמת אחלה! לך תקנה ותהנה,קניה נעימה

פורסם

אז אתם אומרים יחס נהדר אבל מוכרים לך מוצרים מקולקלים

כאילו צריך לרוץ אליהם כל שני וחמישי שזה גם שיקול

פורסם

סתם משהו למחשבה

אם אתם הייתם מוכרים מוצר שאתם יודעים שאין איתו בעיות והוא בסדר גמור ומישהו באה וקונה אותו מכם , ולאחר שבוע הוא באה ואומר לכם זה דפוק תחליף לי , אבל אתם יודעים שזה מוצר שהוא תקין ובדקתם אותו 100% תקינות תחליפו לו?

הרי אחרי זה אתם לא יכולים להחזיר את זה לקופסה ולמכור את זה שוב

אבל אם הייתם יודעים שזה משהו דפוק ויכול להיות שהוא באמת צודק והמוצר באמת באה אליו דפור אתם תחליפו לו, א?

אז תחשבו על זיגזג מה הם מוכרים איזה מוצרים טובים או לו טובים אם הם כל כך ממהרים להחליף א תמה שאתם נותנים להם, אפילו לא נותנים לכם הזדמנות לברר איך למה מתי מי מה?

העיקר שאתם מרוצים.

זאת שיטה דיי טובה למה יש אנשים שלא מוכנים לחזור ולחליף וחושבים אולי אני דפקתי את זה איכשהו ופוחדים ואז הם הרוויחו את הסכום של המוצר שהם מכרו.

אבל זה סתם משהו לחשוב עליו.

אני יכול לומר את אותו הדבר על פרסומות - מוצר מצליח לא צריך פירסום למה אנשים מכירים אותו וקונים אותו והחברה מצליחה אבל מוצר נכשר צריך פירסום ודברים שיחפו את הלקוחות לקנות את המוצר הזה.

כמו TT הן לא עושים לך כל מיני דילים מפוקפקים וכאלה למה הם יודעים שהמוצר שלהם מובטח וטוב ואין צורץ.

טוב הנה המנה היומית של זיבולי שכל וחוכמת חיים של זקנים (תנו מבט לתמונה - oldguy).

פורסם

אני רק באה לומר שאני העלתי את הרעיון לפני burton פשוט לקח לךי זמן לרשום את כל זה !!!!!!!!!1 ;)

****************עריכה***********

זה לא היה ממש משנה אם כתבתי את זה איזה דקה שניים אחרי כבר כמה זה יכל לעלות אז....

;) ואכן great minds.....

פורסם

למקרה שלא שמת לב בכלמקרה שקרה רשמתי בסוגריים שזאת הייתה אשמתי בעקיפין

פעם אחת היה לי ספק אנרמקס גמור שגמר את הלוח

ופעם אחת כבל IDE מקולקל שגרם לי לחשוב שהארד דיסק משובש

יש לציין שבמקרה הארד דיסק אני אפילו לא האמנתי שכן החליפו להארד דיסק חדש לחלוטין

למרות שהארד דיסק הקודם היה תקין

כפי שניתן לראות החנות לא אשמה בכלום זה רק צירוף מקרים לא מוסבר שקורה במחשב המקולל שלי ! ;D

פורסם

אני רק באה לומר שאני העלתי את הרעיון לפני burton פשוט לקח לךי זמן לרשום את כל זה !!!!!!!!!1 ;)

אז עושים עריכה

great minds think alike ;D

פורסם

קניתי בזיגזג זכרון 512MB CL2 של TwinMOS עבור לוח Asus K8V Deluxe שלא נקנה אצלם.

כשהפעלתי את המחשב בבית הוא סרב להדלק עם הזכרון אבל עבד עם זכרון של GEIL.

חזרתי לזיגזג ומבדיקות שעשינו במקום התברר שזו בעיית תאימות עקרונית ולא יחידה מקולקלת (ניסינו כמה זכרונות זהים).

מכיון שלא היה להם שום זכרון CL2 אחר במלאי, החברה החזירו לי את הכסף ללא שום בעיות (לא "זיכוי" ולא נעליים).

אמנם לא קניתי מהם זכרון בסוף (קניתי מארז בלבד), אבל בהחלט התרשמתי מהיחס שלהם ללקוחות.

פורסם

איין ויכוח מספר 1 בשרות.

לך ותקנה את המחשב בראש שקט ואצלך סביר להניח שלא יהיה בעיות בכלל

מכיוון שלפני שיביאו לך הם יריצו עליו תוכנות מאמץ.

פורסם

אכן מספר 1 !

שמע אני לקוח ותיק... קניתי מלא שם אני מכיר אותם אישית גם... אתה הולך קונה שם על בליינד...

כל מה שקניתי היה תקין... חוץ מפעם אחת שקניתי את ה radeon 9700 שלי... הגעתי הביתה אני מתקין את הכרטיס מפעיל ואני שומע רעש חזק מהמאוורר אני מסתכל ואני רואה שאחת הכנפיים שלו שבורות.. אני כבר ממש נלחצתי למה אני יודע שאין אחריות על נזק פיזי... (וממש רציתי כבר לשחק אותו) בקיצר אני מרים טלפון.. אומר להם מה קרה הם אומרים לי שמע אנחנו בדקנו את זה וזה יצא מפה שלם... אתה יודע מה תבוא נראה מה אפשר לעשות.. אני נוסע לשם ישר אני מגיע הוא מחכה לי עם ה 9500 של ארז...(אחד מהבעלים) מפרק לי ממנו את המאוורר ומחליף לי אותו... אתה לא יודע מה זה... פשוט תענוג... (ללא חיוב כמובן)

לך לשם תזמין ותקנה בראש שקט... אל תתבייש לשאול שאלות וכמו שנאמר פה כבר.. אם אתה מזמין מחשב מלא אז הוא עובד בדיקות מקיפות שהוא רץ ללא הפסקה עם תוכנות מאמץ כדי לוודא את תאימות החומרה ויציבות המערכת.

פורסם

תקנה מהם בראש שקט!!!

אני הזמנתי דרך האתר שני מאוררים ואחריי 20 דקות שהגעתי לשם הם כבר חיכו לי עם סופגנייה חמה (זה היה בחנוכה).

הזמנתי מהם לפניי כחודשיים כרטיס מסך FX 5700 ואיך שהוא הגיע לחנות (אחריי 3 ימים) אר התקשר אליי להודיע לי ואחר כך פבל גם התקשר להודיע :o , ששלחתי את אבא שלי להביא לי אותו(הוא קילל אותי עד שהוא מצא אותם) התקשרו אליי ושאלו אם אני שלחתי אותו בשביל לקבל את זה.

אחלה שירות פתחו לו את האריזה מול העניים ושמו מדבקת אחריות וגם בדקו אותו על אחד מהמחשבים שלהם.

ממליץ בחום!

פורסם

לא ידעתי שהם מיצרים את המוצרים שלהם ?

קורה שנדפק פה ושם רכיב .. אין מה לעשות

פורסם

ממש טיפשי לחשוב שזיגזג מוכרים מוצרים "פגומים" בכדי שיגיעו אליהם כל פעם או שלא יגיעו והם זכו בזה שהם מכרו מוצר פגום זה לא שהם מרווחים עליך כסף אם חזרת אליהם עם מוצר פגום !! ויש הגיון בזה שהם מקבלים מוצרים פגומים מאיפשהו???זה אותו ספק שמפיץ את אותם מוצרים לכולם!!!!!

חוץ מהשירות הטוב שבאמת יש להם(קניתי מהם את הT5400 שלי לפני כמה ימים) אם יש נזק ברכיב כלשהו שרוב הפעמים נגרם ע"י בעיות של אי תאימות במערכת אז לזיגזג שום בעיה לשלו את זה לספק והוא יחליף את זה במקום אם יש אחריות.

כל חברה אמורה לנהוג ככה ורובם באמת עושות את זה, אבל ברור שתמיד יש את אלה שדופקים...

בכל מקרה זיגזג אחלה של חנות, שירות טוב תקנה משם ותתחדש ;)

פורסם

מה שהכי טוב בזיגזג זה שאין אצלם בעיות של חניה.

אתה מחנה מול הווילה ונכנס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים