עבור לתוכן

בואו נדבר על כסאות מחשב.

Featured Replies

פורסם

הוא נראה בדיוק כמו המון כסאות שהיו במקום העבודה הקודם שלי, הידיות והמשענת גב לא נוחות בכלל, 600 שקלים זה שוד לאור היום לכיסא כזה.

• תגובות 267
  • צפיות 379.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהא. אז אתה מדבר על סמך תמונה באינטרנט.

הבנתי.

פורסם

כולכם מדברים שטויות.

זה כיסא מחשב נוח, כל השאר זה שרפרפים.

61137.jpg

פורסם

סליחה אם אני מתפרץ לדיון אבל חבל לפתוח דיון נוסף, אני גם מחפש כיסא בתקציב של 2000 - 2500 שקל

הייתי גם בwaxman וגם בצרעה

בצרעה יש כיסא שהיה לי ממש נוח בשם קריסטל אבל פחות אהבתי את המראה לכן אני מתלבט וגם המחיר חורג מהתקציב 2700 הכיסא הוא כיסא של חברה קנדית שצרעה מייבאים בשם Teknion

כיסא נוסף שהיה נוח בטירוף הוא נמכר אצל waxman והוא humanscale -different world chair כיסא שחוץ מגובה וסלייד למושב אין שום אופציות אבל עדיין הוא נוח בצורה מדהימה אני מתלבט כי אין לו משענת לראש וגם משהו קצת מוזר במחיר (2500) כאשר המחיר בחול מתחיל ב1000$ איך זה יתכן?

מישהו מכיר את הכסאות הנ"ל יש לכן המלצה ?

אני מחפש כיסא רשת עדיפות למשענת ראש ומנגנון סלייד למושב חובה.

http://www.waxman.co.il/Product.aspx?id=15

http://tzora-global.com/%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%9C

פורסם
אהא. אז אתה מדבר על סמך תמונה באינטרנט.

הבנתי.

היה לי כזה כיסא בעבודה הקודמת, כיסא לא נוח, משענות ידיים מתכווננות זה הדבר הכי לא נוח שיש.

בנוסף משענת שמחוברת על מוט מרכזי, זזה ולא יציבה כמו משענת גב שמקובעת לשתי ידיות.

פורסם

הווקסמן מעולה.

יש לי במשפחה ארבעה כסאות כאלו שנקנו במהלך השנים וכולם עדיין במצב פעיל.

תתרחק מכסאות עור - חם פה במדינה הזו.

פורסם

הרי ברור שהכסאות "מנהלים" מ"עור" האלו הן זוועה. חוויתי את זה על בשרי.

אני יודע מתי צריך פשוט להתעלם מהתגובות הבלתי מלומדות.

פורסם

לי אין בעיה עם כיסאות עור ודמויי עור, כל עוד אתה לא יושב עליהם בלי חולצה הם נוחים.

פורסם

רוב הכיסאות הזולים דמוי עור או עור זול לא מגעים עם תמיכה לגב אם עם גב ישר בלי בליטה שתומכת בגב ושומרת על הצורה הנכונה של הגב מה שלא שומר על הגב ויותר מזיק לעמוד השדרה

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם
רוב הכיסאות הזולים דמוי עור או עור זול לא מגעים עם תמיכה לגב אם עם גב ישר בלי בליטה שתומכת בגב ושומרת על הצורה הנכונה של הגב מה שלא שומר על הגב ויותר מזיק לעמוד השדרה

לא הבנתי את התחביר של המשפט

פורסם
לי אין בעיה עם כיסאות עור ודמויי עור, כל עוד אתה לא יושב עליהם בלי חולצה הם נוחים.

אבל בקיץ זה מתבקש :rolleyes:

פורסם
לא הבנתי את התחביר של המשפט

הנה תיקון, מרוב כל האנשים עם השגיאות כתיב שאני מכיר אני כבר מבין תחביר גרוע ושגיאות.

רוב הכיסאות הזולים: דמוי עור או עור זול, לא מגיעים עם תמיכה לגב, אלא הם עם גב ישר, בלי בליטה התומכת בגב ששומרת על הצורה הנכונה של הגב, מה שמזיק לגב במקום לתמוך בו.

פורסם
:funnypost:
פורסם
אבל בקיץ זה מתבקש :rolleyes:

בקיץ אני מדליק מזגן.

בכל אופן הכיסאות האלו כמו ה-F15 לעולם לא יהיו נוחים כמו כיסאות עור/דמויי עור מפנקים עם משענת רחבה.

הם מתאימים לילד בן 12 כדי לשבת להכין שיעורים מול הספריה, לא למי שרוצה להתרווח ולשחק משחקי מחשב, כשהמרפקים שלו מונחים על הידיות של הכיסא והכיסא נשען אחורה, זו דעתי.

פורסם

^^^

הינה כמה מהכיסאות המומלצים ביותר שאפשר לקנות (כל אחד והתקציב שלו):

http://lifehacker.com/5941523/five-best-office-chairs

הרבה בד, הרבה ידיות שאפשר לשנות להן את הגובה. בד נושם הרבה יותר ולכן נוח יותר לשימוש ארוך. לא לכולם יש את אותו יחס בין אורך הגוף ואורך הידיים ולכן שינוי גובה הידית גם חשוב.

בסופו של דבר אם ה F15 נפסל זה בגלל ריפוד לא מספק, חיבור לא טוב בין החלקים השונים (נדנוד בין הרגל לחלק שיושבים עליו, חריקות וכו'), בלאי מהיר ודברים דומים. יחסית למחיר הוא מציע הרבה דברים, כיוון הידיות, מנגנון נדנוד ועוד אז צריך לשלוח מישהו לשבת עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים