עבור לתוכן

מחשב איטי מסיבה לא ידועה

Featured Replies

פורסם

שלום

בזמן האחרון המחשב שלי זז ממש לאט, למרות שאני מנקה זבל והוא נקי לחלוטין מוירוסים לפי התכנות הבאות:

Malwarebytes Anti-Malware

Avast! Free AntiVirus

DarkComet Rat Remover

כל ה3 לא מצאו כלום, אין שום תהליכים שרצים ברקע וחוץ מדברים בסיסיים (סקייפ, אופיס) יש עליו רק 2 משחקי רשת קלים של נקסון שהוא מריץ חלק לגמרי.

כשאני אומר שהמחשב זז ממש לאט אני מתכוון שבכניסה לדף הראשון בפתיחה של הדפדפן הוא נתקע, למשל כשאני נכנס לדפדפן וכותב כתובת ונכנס אליה יכולה לקחת לו דקה להיכנס ומשם הלאה הוא טוען בקצב מהיר, למרות שלפעמים זה קורה שוב.

משחקים קלים נתקעים לפעמים או רצים לאט למרות שהוא יכול להריץ אותם חלק שעה רצוף ויותר, אני מדבר למשל על Sonic Generations שחשבתי שהתחיל את הבעיה ובגלל זה מחקתי אותו, אבל כלום לא השתנה מאז.

לא מזמן מחקתי את BF3 אחרי שהורדתי אותו בחינם מאוריג'ין, זה משחק שאמור לרוץ חלק על הגרפיקה הנמוכה ביותר וגם זה נתקע מדי פעם.

מפרט אם צריך:

ATI Radeon 5454 HD

intel Dual Core E6500 2.94 GHz

2GB RAM

בבקשה תעזרו לי..

פורסם

תבצע ניטור של המעבד, זכרון וקשיח

פורסם

חיפוש קצר על

DarkComet Rat Remover הוביל לכך שזאת תוכנה שהפיתוח שלה הופסק ב-2012 ולכן היא אינה מקבלת יותר עדכונים ולכן אין בה צורך, ואף באתר הרשמי שלה רשום שנפוצו הרבה גרסאות פרוצות לא רשמיות שלרוב הן וירוס בפני עצמן.

בדוק את הנושא, כנראה שכדאי לך להסירה ולהתקין תוכנה אחרת. מקווה שההסרה תלך חלק ולא יתברר שזה אכן וירוס עקשני...

פורסם

המחשב שלך כבר מזדקן. 2GB זיכרון פנימי כבר גבוליים אפילו בשביל גלישה כבדה באינטרנט, שלא נדבר על לשחק במשחקים כמו BF3.

תבדוק כמה אחוז אתה מנצל מהראם שלך בכל הפעולות האלה.

פורסם
  • מחבר
תבצע ניטור של המעבד, זכרון וקשיח

מה זה אומר

חיפוש קצר על

DarkComet Rat Remover הוביל לכך שזאת תוכנה שהפיתוח שלה הופסק ב-2012 ולכן היא אינה מקבלת יותר עדכונים ולכן אין בה צורך, ואף באתר הרשמי שלה רשום שנפוצו הרבה גרסאות פרוצות לא רשמיות שלרוב הן וירוס בפני עצמן.

בדוק את הנושא, כנראה שכדאי לך להסירה ולהתקין תוכנה אחרת. מקווה שההסרה תלך חלק ולא יתברר שזה אכן וירוס עקשני...

הסרתי, אין הבדל

המחשב שלך כבר מזדקן. 2GB זיכרון פנימי כבר גבוליים אפילו בשביל גלישה כבדה באינטרנט, שלא נדבר על לשחק במשחקים כמו BF3.

תבדוק כמה אחוז אתה מנצל מהראם שלך בכל הפעולות האלה.

רק מלעמוד על האשכול הזה בלי שום דבר שרץ ברקע ממוצע של 53% RAM ו 45% CPU

נערך על-ידי msimpason

פורסם

נסה גם להיכנס לAdvanced system settings ואז Performance ושם תבטל מה שמיותר וסתם לוקח ביצועים.

באיזה דפדפן אתה משתמש? כמה תוספים יש בו? ועם כמה לשוניות אתה גולש בדרך כלל?

נסה להשתמש למשל בFirefox עם חוסם פרסומות + חוסם Flash ובלי תוספים נוספים.

יכול להיות שיש שירותים מסוימים שרצים ברקע מבלי שאתה מודע?

אתה יכול להעזר למשל בSoluto .

אגב מה מערכת ההפעלה שאתה משתמש בה?

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר
נסה גם להיכנס לAdvanced system settings ואז Performance ושם תבטל מה שמיותר וסתם לוקח ביצועים.

זה על "כוונן עבור הביצועים הטובים ביותר"

באיזה דפדפן אתה משתמש? כמה תוספים יש בו? ועם כמה לשוניות אתה גולש בדרך כלל?

גוגל כרום בלי תוספים, בד"כ 1-2 לשוניות

נסה להשתמש למשל בFirefox עם חוסם פרסומות + חוסם Flash ובלי תוספים נוספים.

יש לי FF עם כל זה, אין הבדל

יכול להיות שיש שירותים מסוימים שרצים ברקע מבלי שאתה מודע?

אתה יכול להעזר למשל בSoluto .

שמתי לב רק למשהו בשם pnkbstra שנראה לי שזה קשור לתכנה בשם punk buster, השם מוכר לי אבל אני לא יודע מאיפה

וsoluto זה לא לנייד?

אגב מה מערכת ההפעלה שאתה משתמש בה?

WIN7 32BIT

פורסם

לא התכוונתי שתבחר ב"כוונן עבור הביצועים הטובים ביותר" אלא רק תוותר על מה שלוקח ביצועים כמו אפקטים מיותרים, בנוסף אתה יכול לשנות לערכת נושא ישנה בשביל ביצועים נוספים.

בGoogle Chrome כנס Content Settings ושם בPlugins תבחר בClick to play בשביל להוריד עומס מפרסומות ושלל שטויות והיופי שאין צורך בכלל בתוסף בשביל זה.

הPunkBuster הותקן ביחד עם הBF3

PunkBuster is a computer program that is designed to detect software used for cheating in online games.

Soluto זה למחשב נייד או נייח.

בחלנות 8.1 יש ניצול טוב יותר של משאבים והמערכת יכולה לעבוד לך יותר טוב אבל זה סיפור אחר.

פורסם
  • מחבר
לא התכוונתי שתבחר ב"כוונן עבור הביצועים הטובים ביותר" אלא רק תוותר על מה שלוקח ביצועים כמו אפקטים מיותרים, בנוסף אתה יכול לשנות לערכת נושא ישנה בשביל ביצועים נוספים.

בGoogle Chrome כנס Content Settings ושם בPlugins תבחר בClick to play בשביל להוריד עומס מפרסומות ושלל שטויות והיופי שאין צורך בכלל בתוסף בשביל זה.

הPunkBuster הותקן ביחד עם הBF3

Soluto זה למחשב נייד או נייח.

בחלנות 8.1 יש ניצול טוב יותר של משאבים והמערכת יכולה לעבוד לך יותר טוב אבל זה סיפור אחר.

התכוונתי שזה כבר היה מכוון לביצועים הטובים ביותר

ד"א הייתה לי הגדרה של החלפת רקעים כל 10 דקות בשולחן העבודה, ביטלתי לרקע אחד קבוע, יכול לעזור?

עשיתי מה שאמרת לגבי גוגל כרום

לגבי סולוטו הוא רק מציג לי אפשרויות להוריד דרך האפסטור / גוגל פליי, מה אני אמור לעשות?

פורסם

Soluto - הורדה ישירה ההורדה היא מFileHippo .

האפליקציות זה בשביל להגדיר מרחוק כשאתה לא בדיוק על המחשב או מחשבים שונים בשביל עזרה לחברים משפחה.

העניין עם הרקעים יכול לעזור אבל לא יותר מידי או שתשאיר ופשוט תבחר שהרקע יתחלף פעם בפרק זמן ארוך יותר.

בנוסף יש לך גם את CCleaner לניקוי זבל מיותר מהמחשב רק אל תיגע ברישום.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר
Soluto - הורדה ישירה ההורדה היא מFileHippo .

האפליקציות זה בשביל להגדיר מרחוק כשאתה לא בדיוק על המחשב או מחשבים שונים בשביל עזרה לחברים משפחה.

העניין עם הרקעים יכול לעזור אבל לא יותר מידי או שתשאיר ופשוט תבחר שהרקע יתחלף פעם בפרק זמן ארוך יותר.

בנוסף יש לך גם את CCleaner לניקוי זבל מיותר מהמחשב רק אל תיגע ברישום.

יש לי את CCleaner למה לא לגעת ברישום? יש לי גם את avg tune up 2011

לגבי סולוטו

מעבד: 43 מעלות, 1500 RPM

הזכרון RAM הוא מדגם DDR3 SDRAM אם זה עוזר

לוח אם MSI-G41M-E43 טמפרטורה של 38

*נראה לי שכדאי לציין שהמזגן עובד כרגע על 25 מעלות אם אני לא טועה..

וגם צריך להתקין 42 עדכונים, יכול להיות שזה קשור?

נערך על-ידי msimpason

פורסם

זה למשתמשים מתקדמים יותר ואם אתה כן רוצה להתעסק ולגעת תעשה גיבוי לפני למרות שאין טעם להתעסק לדעתי.

אם יש לך את TuneUp Utilities אין ממש צורך בSoluto כי יש בTuneUp Utilities את הProgram Deactivator שמקל על העניין של איזה שירותים לבטל בקלות רק אני לא יודע עד כמה שיפרו אותו בגרסה של 2014 .

פורסם
  • מחבר
זה למשתמשים מתקדמים יותר ואם אתה כן רוצה להתעסק ולגעת תעשה גיבוי לפני למרות שאין טעם להתעסק לדעתי.

אם יש לך את TuneUp Utilities אין ממש צורך בSoluto כי יש בTuneUp Utilities את הProgram Deactivator שמקל על העניין של איזה שירותים לבטל בקלות רק אני לא יודע עד כמה שיפרו אותו בגרסה של 2014 .

ערכתי את ההודעה למעלה, אתה יכול להסתכל להגיד אם הטמפ' חריגות או משהו?

פורסם

הטמפ' בסדר גמור אגב יצא שאתה ערכת בדיוק ברגע ששלחתי את ההודעה שלי P:

תמיד טוב לעדכן לדעתי, רק לפני תבדוק בProgram Deactivator ותבטל שם מה שאתה לא צריך ומה שזה בעצם עושה זה מבטל את השירות של אותה תוכנה כל עוד היא לא פועלת וברגע שתפעיל אותה השירות יעבוד וכשתצא ממנה הוא יעצור עד לפעם הבאה.

תבדוק גם תוכנות שעולות בעליית המחשב ותבטל כל מה שמיותר חוץ ממה שהכרחי.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר
הטמפ' בסדר גמור אגב יצא שאתה ערכת בדיוק ברגע ששלחתי את ההודעה שלי P:

תמיד טוב לעדכן לדעתי, רק לפני תבדוק בProgram Deactivator ותבטל שם מה שאתה לא צריך ומה שזה בעצם עושה זה מבטל את השירות של אותה תוכנה כל עוד היא לא פועלת וברגע שתפעיל אותה השירות יעבוד וכשתצא ממנה הוא יעצור עד לפעם הבאה.

תבדוק גם תוכנות שעולות בעליית המחשב ותבטל כל מה שמיותר חוץ ממה שהכרחי.

כן דרך msconfig רק האנטיוירוס עולה עם המחשב (מבין מה שלא שייך למייקרוסופט) אני עדיין לא חווה שיפור זה כל כך מוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים