עבור לתוכן

4790= 4770 אותו מעבד ב-אובר קלוק

Featured Replies

פורסם

אינטל הוציאה מעבדים חדשים שמתבררים שהם נותנים אותה תוצאה כמו שנה שעברה ב- אובר קלוק

פשוט בהלם כמה צוחקים מאיתנו .

http://www.pcper.com/reviews/Processors/Intel-Core-i7-4790K-Devils-Canyon-Review-and-Overclocking/Overclocking-Experience

גם היחצן של אינטל מתקשה להסביר את העלבון הזה

את מי זה מעניין כמה חום יש בתוך המעבד , תוצאות חלשות .

הוא מציין שעם 4770 הוא הגיע עם אותו לוח ל-4.8

On this same motherboard, on this same day, I was able to take a Core i7-4770K ES processor and hit 4.8 GHz stable with a voltage of just 1.25v

אינטל מרוויחה מליארדים וצוחקת עלינו

נערך על-ידי זיושיין

פורסם

אינטל הוציאו מעבדים לOC עם משחה טובה יותר.

זה מה שחשוב.

פורסם

1. הכותרת שלך לא הכי ברורה. אולי כדאי שתשנה אותה למשהו כמו "מעבד 4790K לא יותר טוב בהמהרה מה 4770K".

2. אף אחד לא מתחייב לך שתצליח לעשות המהרה של 100MHz באף מעבד. חלק מעניין ההמהרה הוא גם מזל.

3. כל/רוב מעבדי אינטל (לפחות מאותה סדרה) מיוצרים על אותו קו ייצור, כך שסביר להניח שלא יהיה הבדל גדול בינהם.

4. ההבדל בין ה 4770K וה 4790K הוא 500MHz בתדר העבודה (גם בתדר הרגיל וגם במצב טורבו) וכן העובדה שבוצע שיפור כלשהו בחיבור/הלחמה/הדבקה של לוחית פיזור החום של המעבד.

5. בהתחשב בכך ש ה 4790K הוא מחליפו של ה 4770K ועולה אותו הדבר (לפחות לפי האתר של אינטל, זה שחנויות מוכרות אותו ביותר זאת בעיה אחרת), איך בדיוק "אינטל מרוויחה מליארדים וצוחקת עלינו"?

פורסם
  • מחבר
אינטל הוציאו מעבדים לOC עם משחה טובה יותר.

זה מה שחשוב.

זה הדבר הכי לא חשוב

מה זה מעניין משחה טובה יותר או פחות , התוצאה היא החשובה .

את מי זה מעניין שבתוך הליבה החום 70 או 90 או 60 ,אני לא בונה בית בתוך המעבד של אינטל .

משקונה מעבד 4790/4770 יחליף מעבד כל דור או שני דורות .

גם בקטע הקישור שצרפתי היחצן מתקשה להסביר מה הבדיחה הזאת , מזל של אינטל שכסף קונה הכל ומלבין ממזרים .

כאן לא מדובר בחברה ענייה אלה בחברה שלא רוצה להשקיע כלום בדור החדש ומשקיעה בשיווק מחדש אותו מעבד.

משקונה מעבד 4790 לא מתכוון לעבוד איתו בתדר סטוק .

נערך על-ידי זיושיין

פורסם

אדון יקר. ההבדל העיקרי במעבדים החדשים K הם שהם סוף סוף שמו משחה תרמית נורמלית.

חפש כתבה באתר, יש על כך מספר כתבות.

פורסם
  • מחבר
אדון יקר. ההבדל העיקרי במעבדים החדשים K הם שהם סוף סוף שמו משחה תרמית נורמלית.

חפש כתבה באתר, יש על כך מספר כתבות.

אדון יקר

אותי זה לא מעניין וכתבתי והסברתי למה

לא מעניין כתבות שלא קשורות לכלום , פנטזיות זה בריא וטוב ולא קשור למעבדים .

שאני ירצה בחלום לבנות וילה בתוך מעבד של אינטל זה יעניין עד אז , פנטזיות נעימות לכולם .

נערך על-ידי זיושיין

פורסם

ה 4770K שהוא הגיע איתו ל4.8 היה golden sample (עשה את התדר הזה עם מתח נמוך משמעותית מהרוב המוחלט של ה 4770K שמסתובבים להם בחוץ) והוא ציין זאת כדי להכניס אנשים כמוך לפרופורציה, מה גם שהוא הוסיף שכדי לאמוד באמת צריך לחכות ליותר פידבק של הרבה משתמשים כי אולי הוא נפל על צ'יפ לא משהו והוא לא יכול לייצג את כולם..

ובכלל אם מישהו ציפה למעבד שיעשה 5GHZ בלי למצמץ הייתי אומר (בעדינות) אופטימי מדיי , בקיצור כדי לקבל מושג מה שווים הצ'יפים החדשים (לא שהם לא שווים משהו כבר עכשיו עם תדר גבוהה יותר ובאותו מחיר) האלה צריך להמתין קצת יותר כדי שיהיו הרבה תוצאות של הרבה משתמשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים