עבור לתוכן

סלקום דפקו אותי לא פעם אלא פעמיים,גם גלקסי 4 וגם גלקסי 5,צריך עזרה חברים :(

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי שתי בעיות ואין לי מושג למי לפנות ואיך להתנהל,אתם הסיכוי האחרון שלי חברים,סורי על החפירה:

*** חייב לצייין שאני עובד של חברת סלקום כיום (נטוויזין בעיקרון אבל הם קנו אותנו).

1) ב20/5/2013 קניתי שני מכשירים מחברת סלקום, גלקסי 4 וLG OPTIMUS, כשבמסגרת החבילה היה ברור שאני רוצה ביטוח מקיף כולל הכול,אובדן גניבה וקורוזיה(מקבל חדש בהשתתפות עצמית נמוכה) ושילמתי על כך 50 שקל למכשיר עם זיכוי כלשהו שקיבלתי מהם. הייתי בראש רגוע ושקט שיש לי אבא ואמא למכשיר, ב29/5/2014 הגלקסי 4 שלי שבק חיים, והLG שלי התחיל להתחמם בצורה מטורפת רק בשיחות(לא הבטריה),פניתי לסלקום ב1/6/2014 והם טענו של LG שלי אין ביטוח או אחריות כלל, ושלגלקסי 4 יש שירות תיקונים שעולה 19.90 אבל שאינו מכסה אובדן החלפה או טוטאל לוס,רק תיקונים קומסטיים וגם זה במינימום ל150 שקל לתיקון. לא הבנתי איך ולמה ומי הרשה להם לבטל לי את הביטוח המורחב שלי הלכתי משם כועס ועצבני.

ב9/6/2014 אגרתי כוחות ופניתי שוב לסלקום- הפעם מסתבר שבינואר 2014 הם החליטו לשנות לנו את הסוג ביטוח על דעת עצמם(טוענים שהם שינו את זה לכל הלקוחות שלהם),מביטוח מקיף שכולל הכול לביטוח רגיל ב19.90 שלא מכסה כלום,א)ביטלו לגמרי ביטוח למכשיר הLG, וב)הם טוענים שהם שלחו לנו מכתב הביתה שמציין בגדול בפלייר שהביטוח שלנו בוטל,כשבכלל אנחנו לא מקבלים שום מכתב מסלקום בדואר, אלא הכול בלינק למייל האלקטרוני וגם כשנכנסים ללינק בהתחלה מקבלים את התשלום הכולל בחשבונית ורק בסוף בסוף לאחר מספר עמודים הם טרחו לציין בשורה קטנה שסוג הביטוח על הגלקסי 4 השתנה,שום אדם סביר לא יכול היה לדעת או לראות את זה אלא אם אשכרה חפרתה בחשבונית באתר שלהם.

לאחר דין ודברים מסתבר שעל כל בדיקה של מכשיר הLG הם לקחו כ140 ש"ח,ובגלל שהם לא תיקנו את המכשיר ב1/6/2014 אבל כן חייבו אותי,הכנסנו שוב את המכשיר לתיקון ב9/6/2014 תמורת תשלום חוזר של 140,אבל שנקבל זיכוי עתידי עליו כי הם ראו שהם עשו את הטעות וביטלו לי את הביטוח בינואר למכשיר

לגבי הגלקסי 4 הם לא מוכנים לעשות כלום,בטענה שהיה עליי לדעת שהם משנים לי את סוג הביטוח בחשבונית בינואר,האם הם צודקים ?? איך הם מעזים לבטל לי ביטוח ששילמתי עליו במשך חצי שנה, בלי לשאול את רשותי לא בכתב ולא בטלפון ואפילו לא בסמס??

2)

אשתי חזרה לחברת סלקום ב8/6/2014 על מנת לטפל בזה, והם סיבנו אותה(אחרי 3 שעות המתנה אין כוח להתווכח) ומכרו לה גלקסי 5 ב4200 שקל!!!!!!, וכמובן שבמעמד הקנייה הם הכניסו סים פתחו את המכשיר וסינכרנו את החשבון גימייל שלה(שימוש באינטרנט בשעה 16:30).היא הייתה שם משעה 14 עד השעה 17.

אחרי ששמעתי מה שהיא עשתה עוד באותו היום בשעה 18:30 ניתקתי את הגלקסי 5 הכנסתי הכול חזרה לקופסאות ופניתי לסלקום למחרת(לא עברו עוד 24 שעות) וחזרתי לסלקום ב9/6/2014, וביקשתי לבטל את הרכישה ולהחזיר את כספי, בטענות אלה:

לפי חוק הצרכנות להחזרת מוצרי חשמל עד 14 יום:

-לא עברו 14 יום ממועד הרכישה,המכשיר הוחזר כמו שהוא במצבו המקורי ללא שימוש(רק כשהנציגה של סלקום פתחה אותו),באריזה המקורית שלו.

-הנציגה החתימה את אשתי על חתימה אלקטרונית ולא בכתב יד, ולא סובבה לאשתי את המסך שבו היה מפורט הסכם החתימה והביטול והאחריות כדי שתקרא לפני שהיא חותמת.

-לא קיימים שלטים שמסבירים את תקנון החברה לגבי החזרת מכשירים,מצאתי אחד במרחק של 15 מטר ובכתב יד סופר קטן כך שזה לא נחשב לפי החוק.

-הנציגה לא הסבירה לאשתי שום דבר על נהלי ביטול עסקה ונהלי החזרת מכשיר עוד מלפני הרכישה,כפי שמצוין בחוק.

-וכמובן אשתי יצאה משם ללא שום מסמך רק קבלה על תשלום באשראי על המכשיר וזהו.

סלקום לא הסכימו לבטל את החיוב בטענה:

1)פתאום צצה איזה מנהלת ואמרה שהיא השגיחה על התהליך מרחוק ולטענתה הוסבר לאשתי הכול- טפו טפו יש לאשתי זיכרון נורמלי והיא הייתה זוכרת דבר שכזה.לאחר דין ודברים טענה זו בוטלה.

2)הם טוענים שבוצעה גלישה באינטרנט בשעה 16:30- הוסבר להם שזאת הנציגה שלהם שביצעה זאת במעמד הקנייה.ולכן טענה זו בוטלה גם.

3) הם טוענים שבשעה 18:30 בוצעה שיחה אחת קצרה,וגלישה של 2 מגה, וזה נכון אשתי סה"כ בדקה שהמכשיר יכול לחייג(עוד לפני שהגעתי הביתה ושמעתי על המקרה) והגלישה של ה2 מגה כנראה זה הפלאפון שהסתנכרן ברקע.

ולכן רק בגלל אותה שיחת טלפון קצרה ושימוש של 2 מגה בגלישה ב18:30 הם לא מוכנים לבטל את העסקה.

מה ניתן לעשות? אם אפשר להתייחס לכל חלק בנפרד בתשובה(1 ו2), תודה,אני כבר נואש מסלקום ואין לי מושג מה לעשות.

נערך על-ידי gsheepmaster

פורסם

נראה לי שכדאי לך להתייעץ עם עורך דין.

ולעבור בהקדם מסלקום לאחת החברות הצעירות.

ובחיים לא לקנות טלפון סלולרי (או אביזרים) מחברת תקשורת אלא רק מחנויות פרטיות. או באופן כללי לעשות סקר שוק לפני שקונים משהו...

פורסם
  • מחבר

לפני שאני פונה לעורך דין ומבזבז הון תועפות על זה,אני מעוניין לשמוע את דעתם של חברי הפורום שחוו את זה על בשרם והתמודדו עם דברים כאלו.

כשקנינו את המכשירים שנה שעברה הסתמכנו על הפריסה ל36 תשלומים ועל הביטוח המורחב,שמכסה אובדן או גניבה וטוטאל לוס, שזה היה קורה דיי הרבה בגלל הילד או האשה. ואת הגלקסי ה5 היא החליטה לקנות ביוזמתה כשחשבה ש4200 זה מחיר טוב...

פורסם

תראה אני מאמין שאתה סה"כ רוצה את מה שמגיע לך אבל עשית כמה טעויות-

דבר ראשון שבמאי 13, למרות החברות החדשות בשוק נשארת בסלקום.

דבר שני - שקנית מכשיר מסלקום. (3 פעמים!!!! ועוד עשית את הביטוח שלהם..)

סלקום אלופים בלעצבן (לא רק הם). כל חברה עם כל כך הרבה לקוחות אני אישית מעדיף לצרוך ממנה כמה שפחות. כי ככה זה, בקשר ישיר- שככל שיש יותר לקוחות יותר קשה לתת טיפול אישי איכותי, וערימת הבירוקרטיה גדלה.

בקשר למכשירים הישנים- זה סיפור מסובך עם תאריכים, מספרים, חשבוניות וכו'.. אני לא בקיא בחוק, אני לא יודע על איזה חוזה חתמת איתם ולכן אין לי דרך לדעת "מי צודק"..

כמובן שעורך דין יוכל לתת את הדעת על כך, אבל אם יסתבר שאין לך קייס סתם בזבזת כסף על ע"ד. נגיד וע"ד חושב שיש קייס, עדיין אף אחד לא מבטיח לך כלום, ויכול להיות שבמשפט לא תזכה..

לפי דעתי- תנסה לעשות מה שאתה יכול בכוחותיך, ולא מעבר לזה. בלי להשתגע יותר מדי..

בקשר לS5-

לפי מה שאתה כותב בהחלט נשמע שהיה כאן הליך לא תקין אבל: זה אותה דילמת ע"ד..

אני לא מבין לאיזה מסמך ציפית שאשתך תקבל, בכל מקום כשאתה "רק" קונה מכשיר אתה מקבל בדר"כ רק קבלה..

על מה בכלל אשתך חתמה חוץ מהחיוב אשראי?

כל הטענות על אין שלטים, לא הסבירה תנאי ביטול וכו'.. אולי נכונות אבל אני לא יודע עד כמה זה "חמור" מבחינת החוק.

הדבר שהכי מעצבן זה שהמוכרת התעסקה עם הפלאפון לפני כן..

אבל גם כאן יש משהו מוזר "סינכרנה לה את המייל" - אולי, אבל מייל זה עם סיסמא, כלומר אשתך סנכרנה לעצמה את המייל. אני בטוח שאם אשתך לא הייתה רוצה לא היו מכריחים אותה לסנכרן משהו... יש פה משהו פישי אבל שוב, חצי כח..

מה שבטוח אבל זה שהפלאפון היה בשימוש. שעה אולי שעתיים אולי יותר אבל משומש..

בקיצור סלקום לא קדושים אבל גם אתם לא קורבנות של הטעייה צרכנית קיצונית כמו שאתה מתאר את זה...

ולכן גם פה הייתי מייעץ לך לנסות מה שבכוחך ולא מעבר לכך.. סה"כ הS5 מכשיר מעולה.

אבל.. תנסה "למנף" את העניין לטובתך- תגיד לסלקום שאתה מוכן "לקחת" את הS5 בלי בעיות תמורת ביטוח/שירות תיקונים רטרואקטיבי לS4 או איזושהי קומבינה..

אם לא יוצא בסוף כלום, עדיין יש לך 2 מכשירים שעובדים- רק קח את הרגליים ותברח מסלקום

פורסם
אם לא יוצא בסוף כלום, עדיין יש לך 2 מכשירים שעובדים- רק קח את הרגליים ותברח מסלקום

לא מכיר את החוק לגבי החזרת מוצרים אבל מסכים עם מה שנאמר - אחרי שנים שעשקו אותנו פשוטו כמשמעו, עשרות אלפי שקלים בשנה, הייתי מצפה מאנשים לברוח מהטריו הסלולרי כמו מאש. אני מנוי בגולן מהשבוע שבו החברה התחילה לעבוד, אחים שלי בהוט מובייל (שגם עליהם אני לא מת אבל ניחא). תקלות? לא זכורות לי.

נראה שאתה אחד שמעדיף לשלם בשביל לקבל שירות טוב ולהסיר מעצמך דאגות שזה לגיטימי, רק ששקט נפשי לא תקבל מסלקום, אולי התקף לב. רוצה שקט? פשוט תרכוש מכשיר ספייר לגיבוי, משהו איכותי, ואם אחד המכשירים יתקלקל שלח אותו לתיקון בידיעה שיש לך מכשיר חלופי.

לגבי חלק 2 של הסיפור, אני חושב שיש לך קייס, אבל אני לא עורך דין. סלקום טוענים שנעשה שימוש במכשיר בשעה 6 וחצי, ולכן הוא משומש, אבל גם המוכרת ביצעה שיחה וסנכרון מייל - תיאורטית גם אם אשתך לא הייתה מתקשרת ב-6 וחצי הוא עדיין משומש לפי ההגדרה ששלהם. מה זה אומר? שלא ניתן להחזיר מכשיר שרכשת אצלם ברגע שיצאת מהדלת?

לא חושב שיש מניעה אלא להתייעץ עם עורך דין. זאת לא תביעה של מיליונים, אתה לא צריך ייצוג משפטי והתייעצות לא תעלה תועפות. רק על הגלקסי עקצו אותך ב1100 ש"ח, שווה להילחם.

פורסם

מקרה קלאסי לתביעות קטנות. מה שאתה צריך זה כמה פעולות הכנה.

גש לשם ותקליט הכול, לאחר מכן תצלם את כול הדברים שאמרת.

תגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות עם כול המסמכים הרלוונטיים כולל השורה המצחיקה בחשבונית המייל.

תשאיר את המכשיר החדש סגור באריזה ואל תשתמש בו. צריך לבדוק אם בתביעה אתה יכול לבקש שזה יוחזר או שאתה יכול לתבוע רק פיצוי.

ההליך עצמו מאוד פשוט, וגם הפרוטוקול של המשפט, אפשר להגיד שזה קרוב למשפט שלמה המודרני

עו"ד יעלה לך לא מעט אני אישית הייתי מוותר עליו, אבל שכול אחד יעשה מה שהוא חושב.

חבל לך על העצבים והזמן זו הדרך היחידה שהנבלות מבינים מהנסיון שלי.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם

אני מתייחס רק בקשר להחזרה של המכשיר.

לפי התקנות ברגע שנעשה בו שימוש לא ניתן לבטל את הקניה. ההשמשה של המכשיר (חיבור) מבטלת את האופציה של ביטול העסקה לפי התקנות., דרך אגב, מי שלא יודע, זו הסיבה לכך שפעם מכונת כביסה\ מדיח כלים\מזגן ועוד היית צריך לחכות עד מספר שבועות עד שיגיע טכנאי להרכיב והיום הוא מגיע כמעט מיד אחרי המוביל או שהוא בעצמו המוביל.

כל מה שאמרתי זה שאתה לא יכול להשתמש בתקנות לביטול העסקה.

למרות זאת, ברור שבוצע כאן משהו לא בסדר. לצערי, כנראה הדרך היחידה הפתוחה לפניך היא לפנות לייעוץ משפטי.

אתה צריך להבין, התקנות נועדו לכך שמקרים מסוימים לא יצריכו פניה לערכאות ולעומס על המערכת. התקנות לא פותרות את כל הבעיות, לדוגמה, שלך.

ובלי קשר לאיך שזה יגמר, תקשיב פה לאלה שאמרו לעבור לאחת מהחברות החדשות.

סלקום, לטענתך גבו ממך סכומים של אלפי שקלים ללא תמורה. למה להמשיך להיות לקוח שלהם? תחשוב על זה ככה, אם אתה לקוח שלהם אתה ממן את עורך הדין שלהם שניסח את החוזה ואת התנאים שדפקו אותך. נראה לך הגיוני?

פורסם
  • מחבר

-בקשר לשימוש הסלולרי, בוצע שימוש ב16:30 על ידי הנציגה כשהיא הכניסה את חשבון הגיימיל של אשתי על מנת להפעיל את הגלקסי,ככה זה בכל אנדרואיד חדש, והשימש השני שבוצע היה עד 18:30 על ידי אשתי שזאת שיחת טלפון וגלישה של 2 מגה.

ישנם כמה בעיות,בקשר לזה שקניתי בחברת סלקום אני יודע שזאת הייתה טעות אבל זאת הייתה האופציה היחידה ל36 תשלומים,עם ביטוח נגד טוטאל לוס,וסבלתי נורא מניתוקים בקווי הוטמובייל וגולן באזור שלי...כל זה היה נכון ל2013

-עכשיו אפילו אם אני רוצה לעזוב אני לא יכול,הם דחפו לאשתי איזה מכשיר בשם גלקסי טרנד במתנה וטענו שזה מגיע לה כלקוחה טובה על זה שקנתה את הגלקסי 5,ולכן כל עוד יש לה שימוש של מעל 70 שקל בסלקום היא תקבל עליו כל חודש זיכוי מלא במקום לשלם את הסכום המלא שלו שזה 1090 ש"ח(בזאפ לא עולה יותר מ600)

כמובן שאף אחד לא נגע בכלל במכשיר ולא פתח אותו, אבל סלקום טוענים שאי אפשר לבטל את העסקה ולהחזיר אותו מכיוון שזה בוצע במסגרת העסקה עם הגלקסי 5,ולכן בגלל שלא ניתן לבטל את העסקה של הגלקסי 5 לא ניתן לבטל את העסקה של הגלקסי טרנד, זה בכלל חוקי הדבר הזה? אני בתור עובד חברה פשוט נגעל ממנה למזלי שאני שייך לנטוויזין ולא לגנבים האלו בשם סלקום.

לעזוב אני לא יכול את החברה כי אז אשלם מחיר מלא על הגלקסי טרנד שזה 1090 ש"ח, ובנוסף נדפקתי עם פאקינג גלקסי 5 ב4200 ש"ח!!!, וכמובן שהם לא מתקנים\מחליפים לי את הגלקסי 4 שלי אז מכשיר שלפני שנה נקנה ב2800 שקל נזרק לפח,למרות שכמו אדיוט שלמתי עליו 50 שקל במשך חצי שנה עד ינואר,ועוד 20 שקל על ביטוח שקר כלשהו עד יוני....

לסיכום הנזק שלי מסלקום הוא: 4200+2800+300+120= הוא 7420 ש"ח בשנה, ואם אחליט לעזוב עליי להוסיף גם עוד 1090 עלות על המכשיר הבזיוני הזה בשם גלקסי טרנד.

על המכשיר LG אני אפילו לא מדבר,ניחא שיתקנו את זה ואז אבטל את השירות ביטוחי שלהם.

והייתי מצפה שסלקום תצייד את אשתי בטופס שמסביר על מהות האחריות והביטוח שעשו לי באת הקנייה של הגלקסי 5,וכמובן שיביאו לה טופס במקרה של ביטול או החזרת מכשיר. זה יפה ונחמד שהם מחתימים אותה על חתימה אלקטרונית כשהיא בכלל לא יודעת על מה לחתום.במיוחד שהם בחרו מיוזמתם לבצע ביטוח של 19.9 גם על הגלקסי 5 וגם על הגלקסי טרנד מבלי לשאול אף אחד,וכמובן שוב מבלי למסור לאשתי את הפוליסת ביטוח ומה היא כוללת בטופס ביד.

נערך על-ידי gsheepmaster

פורסם
-בקשר לשימוש הסלולרי, בוצע שימוש ב16:30 על ידי הנציגה כשהיא הכניסה את חשבון הגיימיל של אשתי על מנת להפעיל את הגלקסי,ככה זה בכל אנדרואיד חדש, והשימש השני שבוצע היה עד 18:30 על ידי אשתי שזאת שיחת טלפון וגלישה של 2 מגה.

ישנם כמה בעיות,בקשר לזה שקניתי בחברת סלקום אני יודע שזאת הייתה טעות אבל זאת הייתה האופציה היחידה ל36 תשלומים,עם ביטוח נגד טוטאל לוס,וסבלתי נורא מניתוקים בקווי הוטמובייל וגולן באזור שלי...כל זה היה נכון ל2013

-עכשיו אפילו אם אני רוצה לעזוב אני לא יכול,הם דחפו לאשתי איזה מכשיר בשם גלקסי טרנד במתנה וטענו שזה מגיע לה כלקוחה טובה על זה שקנתה את הגלקסי 5,ולכן כל עוד יש לה שימוש של מעל 70 שקל בסלקום היא תקבל עליו כל חודש זיכוי מלא במקום לשלם את הסכום המלא שלו שזה 1090 ש"ח(בזאפ לא עולה יותר מ600)

כמובן שאף אחד לא נגע בכלל במכשיר ולא פתח אותו, אבל סלקום טוענים שאי אפשר לבטל את העסקה ולהחזיר אותו מכיוון שזה בוצע במסגרת העסקה עם הגלקסי 5,ולכן בגלל שלא ניתן לבטל את העסקה של הגלקסי 5 לא ניתן לבטל את העסקה של הגלקסי טרנד, זה בכלל חוקי הדבר הזה?לא!!! אני בתור עובד חברה פשוט נגעל ממנה למזלי שאני שייך לנטוויזין ולא לגנבים האלו בשם סלקום.

לעזוב אני לא יכול את החברה כי אז אשלם מחיר מלא על הגלקסי טרנד שזה 1090 ש"ח, ובנוסף נדפקתי עם פאקינג גלקסי 5 ב4200 ש"ח!!!, וכמובן שהם לא מתקנים\מחליפים לי את הגלקסי 4 שלי אז מכשיר שלפני שנה נקנה ב2800 שקל נזרק לפח,למרות שכמו אדיוט שלמתי עליו 50 שקל במשך חצי שנה עד ינואר,ועוד 20 שקל על ביטוח שקר כלשהו עד יוני....

לסיכום הנזק שלי מסלקום הוא: 4200+2800+300+120= הוא 7420 ש"ח בשנה, ואם אחליט לעזוב עליי להוסיף גם עוד 1090 עלות על המכשיר הבזיוני הזה בשם גלקסי טרנד.

על המכשיר LG אני אפילו לא מדבר,ניחא שיתקנו את זה ואז אבטל את השירות ביטוחי שלהם.

והייתי מצפה שסלקום תצייד את אשתי בטופס שמסביר על מהות האחריות והביטוח שעשו לי באת הקנייה של הגלקסי 5,וכמובן שיביאו לה טופס במקרה של ביטול או החזרת מכשיר. זה יפה ונחמד שהם מחתימים אותה על חתימה אלקטרונית כשהיא בכלל לא יודעת על מה לחתום.במיוחד שהם בחרו מיוזמתם לבצע ביטוח של 19.9 גם על הגלקסי 5 וגם על הגלקסי טרנד מבלי לשאול אף אחד,וכמובן שוב מבלי למסור לאשתי את הפוליסת ביטוח ומה היא כוללת בטופס ביד.

אתה צודק, אם אין חוזה אתה יכול לבטל את זה בלי בעיה, כנ"ל עם הטרנד... אין חוזה חתום אין עסקה...והטרנד זו לא מתנה, אלא מכרו לה את המכשיר בחיוס זיכוי...

פורסם

לגבי מעבר לחברה אחרת, תבדוק כמה ייצא לך הסה"כ של התשלומים על המכשירים + החשבונות בחברה החדשה, מאוד יכול להיות שזה עדיין יהיה יותר זול, גם בלי ה"זיכוי" של סלקום.

פורסם

מאוד עצוב לראות דיונים כאלה (לא הדיון עצמו, אלא המצב שהביא אליו).

שילוב של התנהגות בריונית וחוסר תום לב מוחלט מצד החברה יחד עם צרכנות לא נבונה בצורה קיצונית מצד הלקוחות, ופתאום בן-אדם מוצא את עצמו במצב שדורשים ממנו לשלם אלפי שקלים והסיכוי היחיד שלו לראות את הכסף חזרה הוא מלחמת התשה מול חברה אטומה או פנייה לערכאות משפטיות, שמשמעותה הוצאות נוספות ללא כל וודאות בהצלחה הסופית.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי התהליך לבית משפט לתביעות קטנות? איזה חוקים תקפים לגבי המקרה הראשון ואיזה לשני?

איך מתחילים את המכתב? ישר פונים לבית משפט או קודם כל מזהירים את חברת סלקום במכתב נקיטת צעדים?

פורסם

החוק בצד של סלקום. הם דאגו לעדכן את לקוחותיהם (רשמו בחשבונית) ואכן אין אפשרות לבצע ביטול עסקה ברגע שנעשה שימוש בטלפון.

תביעה לא תעזור לך.

מה כן?

תחילה תפנה לסלקום ותטען שפעלו מולך ומול אישתך בחוסר שקיפות. כל חברות השירותים במשק מעסיקות חברות שמנטרות את פעילות נציגיהן והשקיפות שלהם מול הלקוח. ברגע שתטען שהיה חוסר בשקיפות מולך, סלקום יפעלו לרצותך בלי למצמם.

כבר השתמשתי בטענה זו מול בזק, הוט, סלקום, 012 ועוד... ותמיד זה עבד.

במידה וסלקום לא ששים לעזור - תפנה למשרד התקשורת ותדגיש את העניין של חוסר שקיפות.

במידה והעניין לא מסתדר שלח לי הודעה פרטית.

פורסם
  • מחבר

בעניין החוסר שקיפות לפנות למוקד של סלקום עצמו שנקנה בו המכשיר?

או לפנות בכתב לפניות הציבור של סלקום? כי אם כן יעבור 14 יום שבהם מותר לבטל עסקה

פורסם

היי, כבר אמרתי לך שסלקום כנראה במסגרת החוק, גם אם בחלק האפור שלו. בכל מקרה תפנה לייעוץ משפטי ולא לפורום. אבל בקשר לכסף שהפסדת, לצערי כנראה אין ברירה אלא להתייחס אליו כ"שכר לימוד". מעכשיו תדע לא להיות בקשרים עם החברות הישנות. ככה הן רגילות לעבוד, זה כבר ב DNA שלהן ולדעתי זה לא יעבור להן עד שהן יפשטו רגל. ואני מקווה שאם אתה לא למדת מניסיון רע של אחרים לפחות אחרים ילמדו מהניסיון שלך.

מקווה שתמצא עורך דין שיפתור לך את הבעיה.

דרך אגב, אני יודע שגם לכל מיני ארגונים שונים יש ייעוץ משפטי מוזל או חינם. כמו לעובדים במקומות גדולים, סטודנטים מטעם אגודות הסטודנטים ואפילו כחלק מהשירות שנותנים הארגונים להגנת הצרכן השונים. תחפש קצת, אולי אתה זכאי לייעוץ חינם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים