עבור לתוכן

אינטרנט ורפיטר

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש והראוטר הראשי נמצא משהו כמו 15 מטר מהמחשב שלי אז זה לא קולט (הראוטר במחשב של אחי ואני לא יכול לקחת לו אותו כי אז לא יהיה לו אינטרנט) אז דיברתי עם בזק והם אמרו לי לקנות רפיטר שזה מגדיל טווח רשת וקניתי, עכשיו האינטרנט לא הכי טוב לא עובד מהר ואין לי קליטה כמו שחשבתי שיהיה מה לעשות? וזה עוד ש2 הדלתות של החדרים פתוחות ואני רוצה לסגור את הדלת ולהיות במחשב בכיף וככה גם אחי.. הם אמרו לי שאם לא טוב הרפיטר אז אפשר להחזיר אותו אבל מה אני יקנה? תביאו לי הצעות? לקנות עוד מודם? לא מבין בזה... בבקשה עזרה ויש משפחות שיש להם 4 מחשבים בבית בכמה קומות אז מה הם עושים?

פורסם
קניתי מחשב חדש והראוטר הראשי נמצא משהו כמו 15 מטר מהמחשב שלי אז זה לא קולט (הראוטר במחשב של אחי ואני לא יכול לקחת לו אותו כי אז לא יהיה לו אינטרנט) אז דיברתי עם בזק והם אמרו לי לקנות רפיטר שזה מגדיל טווח רשת וקניתי, עכשיו האינטרנט לא הכי טוב לא עובד מהר ואין לי קליטה כמו שחשבתי שיהיה מה לעשות? וזה עוד ש2 הדלתות של החדרים פתוחות ואני רוצה לסגור את הדלת ולהיות במחשב בכיף וככה גם אחי.. הם אמרו לי שאם לא טוב הרפיטר אז אפשר להחזיר אותו אבל מה אני יקנה? תביאו לי הצעות? לקנות עוד מודם? לא מבין בזה... בבקשה עזרה ויש משפחות שיש להם 4 מחשבים בבית בכמה קומות אז מה הם עושים?

הפתרון המומלץ למרחק כזה הוא העברת כבל רשת.

מידע מורחב על פתרונות לרשת קווית ואלחוטית ניתן למצוא בקישור הבא:

http://www.smartnetworks.co.il/#!wifi/cva3

פורסם
  • מחבר

וחוץ מזה אין עוד פתרונות ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

כי זה קצת בעייתי ומבאס להעביר כבל רשת בגלל שאני רוצה לסגור את החדר לפעמים ואחי תמיד שהוא יושן הוא סוגר את החדר אז זה בעיה

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

אולי תנסה כרטיס רשת אחר? 15 מטר זה משהו שראוטר אמור להתמודד איתו.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס רשת מובנה בתוך המחשב שהזמנתי ביחד עם המחשב נראה אולי אני ישאיר את זה ככה בסוף יש אינטרנט אבל יש 3 קוי קליטה מתוך 5 ולפעמים 2

פורסם
וחוץ מזה אין עוד פתרונות ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

כי זה קצת בעייתי ומבאס להעביר כבל רשת בגלל שאני רוצה לסגור את החדר לפעמים ואחי תמיד שהוא יושן הוא סוגר את החדר אז זה בעיה

הפתרונות החלופיים לכבל רשת הם:

1. HPNA - מתאמי רשת על תשתית הטלפון.

2. HOMEPLUG - מתאמי רשת על תשתית החשמל.

3. ריפיטר אלחוטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים