עבור לתוכן

מהירות העלאה (המשך)

Featured Replies

פורסם
זה קשור אבל לא ממש אם אתם רוצים אני יפתח דיון חדש:

האם אתם מכירים אתר אחר (חוץ מיוטיוב) להעלאה של הקלטות Twitch ?

מה זה בכלל Twitch ואם יש להם אתר להעלאה של סרטוני משחקים?

כי לפי מה שהבנתי מגלעד שגב היתה בעיה בגוגול כשהם קנו את יוטיוב ונמחקו הרבה מיילים וסרטונים.

עזרתם לי הרבה בדיון הזה. אני מחקתי סרטונים שהעליתי ליוטוב ואני די חושש.

אני צריך רק שתפתרו לי את הבעיה הזאת בנושא.

תודה מראש

בtwitch היתרון היחידי הוא שהם מקליטים בזמן אמת כשאתה עושה stream . הבעיה היא שכל כמה זמן הם מוחקים תוכן ורק מה שאתה עושה לו highlight נשאר (עדיין אני חושב שגם לזה יש גבול) .

הנה האופציות שלך:

- לעבור על מה שאתה באמת לא צריך ולוותר עליו

-לעשות לתוכן שלך transcode לbitrate יותר נמוך ואולי רזולוציה יותר נמוכה.

- עוד אופציה שמירה בענן אבל זה גם מוגבל וצריך הרבה upload .

- אולי ערימות של DVD אבל היום זה די פסה . BR די יקר ולא נראה לי שזה שווה את זה כי זה 25-50 גיגה שזה פעוט .

אגב יש לי הרגשה שיש לך OCD, עדיף לטפל בזה קודם לפני שאתה מטפל בקבצים במחשב.

אתה פסיכאטר/פסיכולוג או משהו? אם מישהו רוצה לבדוק אם יש לו OCD זה עדיין לא הכי קשה הנה פה יש את הסימפטומים

http://lrwalker.net/diagnostic-criteria-for-3003-obsessive-compulsive-disorder.htm . כנראה שהוא יותר לחוץ בזמן מאשר OCD . בעית אגירה יש להרבה אנשים ברמות חומרה שונות .

אני הכרתי מישהו עם OCD די קשה אבל הוא תפקד די בסדר למרות שהוא לא חשב ככה. היו לו אובססיות ודאגות בלי סוף. טקסים, גימגום , קשיי ריכוז ,המנעות מפעילות חברתית , פחד משינויים. זה באמת לא נעים ולא כדאי לתת לזה להתפתח .

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שכל כמה זמן הם מוחקים תוכן ורק מה שאתה עושה לו highlight נשאר (עדיין אני חושב שגם לזה יש גבול) .

אתה יכול בבקשה לכתוב בעברית עכשווית כי אני חיפשׂתי את highlight ב-ויקיפדיה העברית ולא מצאתי.

אז מה זה highlightבכלל?

אתה בטוח שכל מה שאני יעלה לערוץ ימחק (אני באמצע העלאה נותרו שש מאות ומשהוא דקות שהם 94% לסרטון הראשון מתוך 5 סרטונים שהם 34%)?

BR די יקר ולא נראה לי שזה שווה את זה כי זה 25-50 גיגה שזה פעוט

לא מדויק. קניתי 0.5TB ב10מדיות עלו לי רק 90 ש"ח השנה באייבורי.

וזה נכון שזה לא שווה את זה, יש יותר אפשרויות ב-huffYUV לאומת M2TS , ב-M2TS יש רק PAL ו-NTSC ששניהם פחות מפרם 1 ל2 שניות (25 פרמים ו-29.97 פרמים) (שנייה זה מאוד משמעותי ב-BF4)

אתה פסיכאטר/פסיכולוג או משהו? אם מישהו רוצה לבדוק אם יש לו OCD זה עדיין לא הכי קשה הנה פה יש את הסימפטומים

http://lrwalker.net/diagnostic-crite...e-disorder.htm

. כנראה שהוא יותר לחוץ בזמן מאשר OCD . בעית אגירה יש להרבה אנשים ברמות חומרה שונות .

אני הכרתי מישהו עם OCD די קשה אבל הוא תפקד די בסדר למרות שהוא לא חשב ככה. היו לו אובססיות ודאגות בלי סוף. טקסים, גמגום , קשיי ריכוז ,המנעות מפעילות חברתית , פחד משינויים. זה באמת לא נעים ולא כדאי לתת לזה להתפתח .

אתה צודק 100%. אני אוהב לדחוס כמה שיותר לעלית הגג עד שאין מקום ללכת שם.

אני לא בטוח שזאת בעיה, גם בעבודה אני לא זורק כלום והיום (חמישי) היה לי מקרה עם הבוס שלי בגלל זה.

כל הוויכוחים שלי עם אשתי הם סביב הנושא הזה. אין לך אתר בעברית.

נערך על-ידי bennash

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח לעבור ל"קו הסימטרי" מסיבות שונות שיש לי עם חברת תשתית.

ואין לי אפשרות אחרת באיזורי (כרגע מעל תחנה מרכזית [איזור שנהפך להיות חרידי]).

מה אני אמור לעשות?

נערך על-ידי bennash
גירסה סופית

פורסם
  • מחבר

ההודעה הוסרה עקב, שימוש בשפה בוטה ופגיעה בזולת.

נערך על-ידי bennash

פורסם

בההגדרה של highlight זה בערך להדגיש בתוש זוהר . בtwitch זה פשוט סרטון שהוא חלק קטן מסרטון אחר שאתה מפרסם . אנשים שעוקבים אחריך רואים את זה וגם לפעמים גם אנשים שצופים בקטגוריה. זה שימושי אם אתה רוצה ללמד מישהו או להדגיש איזה אירוע שקרה בstream . לstreamers גדולים זה יותר חשוב אבל לקטנים זה אולי עוזר לשמור דברים שאתה רוצה שלא ימחקו.

בקשר לblue ray למה לא לשמור את התוכן כ data ואז אתה יכול לקבוע מה אתה תשים על זה . בינתיים נראה לי שכדאי לכך לנסות תוכנות המרה להורדת קצב ולראות אם התוצאה הסופית קרובה מספיק למקור. אחרי זה אולי תתחיל להעלות תכנים בהדרגה לyoutube . גם ככה youtube זה מקסימום 6mbps . בקצב של 3mbps יקח לך כ8 ימים להעלות 250GB אולי זה הרבה זמן אבל יש לך זמן. בגלל זה אם תעשה transcode ל6mbps או משהו כזה .

במה אתה משתמש להקלטה? פעם השתמשתי בOBS לעשות את זה וזה די קל אני חושב שב720p הוא לוקח איזה 14% אבל עדיין לפעמים הוא אוכל למחשב משאבים ונחנק. אולי אם נותנים לו קצב מקסימום גבוה זה מוריד עומס ואם אתה מקליט כנראה שכדאי מעוד להשתמש ב VBR שזה קצב ביטים משתנה . בlive stream האתר של twitch דורש CBR (קצב ביטים קבוע) בגלל איך שפרוטוקול הרשת עובד. תוכנות אחרות שהשתמשתי להקלטה פשוט יצרו קבצים גדולים מדי לטעמי .

בקשר ל OCD יש אפילו ערך ב wikipedia על " אגרנות כפיתית" . לפי החיפוש בגוגל אפשר להבין שטיפול פסיכולוגי ב CBT אמור לעזור (אמרו לי שזה עוזר ל OCD ) . אולי יש גם טיפול תרופתי (פסיכאטרי ) אבל לא תמיד צריך את זה. הטיפול התרופתי בא לעזור אבל זה לא תרופת קסם. בני אדם הם לא רובוטים ששולחים אותם לתיקון והכל נהיה בסדר. טיפול תרופתי בלי שום טיפול פסיכולוגי כנראה שלא ממש יעזור. אם תצתרך לקבל טיפול תרופתי לפי התרופות שקראתי שנותנים להפרעה הזאת - SSRI שהם נוגדי דכאון. לרוע מזלי אני יכול להמליץ לך מה כן ומה לא כדאי לקחת מנסיון. לסרטלין יש הכי פחות תופעות לוואי פזיולוגיות . פרוקסטין אולי גם "טוב" אבל אתה לא רוצה את התופעות לוואי. עדיין נוגדי דכאון עובדים באופן שונה על כל אדם ואדם ולוקחים אותם לנצח . עדיין צריך רופא טוב שידע איפה לעשות stop ולא יחליף לך תרופה כל שבועיים.

כעיקרון אם בעית האגירה מפריעה לך מאוד בחיי היום יום כדאי לך לטפל בזה. אתה יכול גם להחליט יום אחד שאתה רוצה להפסיק לאגור ולהתחיל לזרוק דברים לפח. אשתי עשתה את זה אבל היא היתה צריכה הרבה עזרה פיזית בכדי לעבור על כל הזבל שצברנו עם השנים ועדיין נשארו המון דברים. לפחות עכשיו היא זורקת אוכל שפג התוקף שלו מהמקרר תחשוב מה היה פעם :kopfpatsch: (אני דוקטור לעניני ג'וקים,קאקי ואוכל מקולקל ) .

פורסם

תוריד את התוכנה TreeSize או WinDirStat ותריץ אותה על כל הארדיסק.

תראה מה תופס הכי הרבה מקום ותראה מה אתה מוכן למחוק ומה לא.

עדיף שתיפטר מזבל ושטויות (למרות שבשבילך זה ניראה חשוב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים