עבור לתוכן

נפילות FPS עם R9 280X של GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים!

לאחרונה אני חווה נפילות FPS רציניות על הגדרות בינוניות ונמוכות במשחקים כגון: WATCHDOG, ARMA 3,

ו-Assassin`s Creed 4:Black Flag.

במשחק Assassin`s Creed הנפילות קצת פחות רציניות אבל הוא נשאר סביב ה-35FPS על בינוני.

ב-ARMA 3 המצב קטסטרופה, ב-WATCHDOG מדי פעם הוא רץ לי על בינוני ב-40 והרבה פעמים הוא נופל לי ל-17 (בעיקר עם המשטרה) - מה שעוד יותר מוזר זה שאפילו כשאני מוריד למינימום, המצב נשאר אותו דבר (כך קרה עם ARMA3!).

לא מסתדר לי בראש שכרטיס שעולה פאקינג 1500 ש"ח מתקשה מאוד להריץ משחקים כאלה, ולכן אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס.

ראיתי שמישהו פתח אשכול עם בעיה דומה עם כרטיס R9 290, ניסיתי את מה שהציעו שם (ניקוי דיסק, עדכון דרייברים) אבל זה לא עוזר בהרבה.

המפרט שלי הוא:

i3-2100

msi h77ma-g43

10GB RAM

500GB HDD של WD מהסדרה הכחולה.

מסך FULL HD שרץ כל הזמן על 1080P.

אני מודע שיכול להיווצר צוואר בקבוק עם המעבד, אבל בחיאת 17 פריימים?!?!

בשום פנים ואופן לא מוכן לשלם 800 ש"ח על מעבד I5 (דור 3), המחירים של אינטל פשוט לא הוגנים!

[h=3]תודה לל מי שמוכן לעזור ולייעץ.[/h]

חיים

פורסם

המשחק הזה ידוע כדורשני למעבד.

פורסם

אין מה לצפות שעם מעבד i3 דברים יעבדו חלק במשחק חדש מבוסס מנוע HAVOK, בטח לא משחק בסדרת AC.

אם אתה רוצה חוייה חלקה יותר, תנמיך צללים ואלמנטים פיזיקליים, הם מעובדים על המעבד.

פורסם

לפחות עד שלא יסדרו את הבאג עם הזכרון הוירטואלי, WATCHDOGS לא יהיה לך שחיק עם קשיח איטי.

פורסם

קודם כל תוריד את הדרייבר החדש (14.6 beta), יש שם fix במיוחד לכרטיס הזה ובמיוחד לבעיה ביצועים ב-watchdogs

דבר שני, בתפריט "display" במשחק, תוריד את ה"texture" מ-ultra ל-high, תנסה לבטל את ה-vsync ולהגדיר את המשחק על borderless במקום full screen, ולראות איך זה עובד.

זה אמור לעבוד לך לא רע על הגדרות meduim בתפריט "graphics".

ויש מלא מדריכים באנגלית, תפתח google ותרשום watchdogs preformance tweaks

אבל עדיין אתה תרגיש גמגומים פה ושם, בגלל המעבד.

אם תשתמש בתוכנה כמו msi afterburner עם תצוגה של אחוז הפעילות של הכרטיס המסך והמעבד במשחק, אתה תראה שליבות המעבד מרקדות בין 80%-95% בזמן שהכרטיס מסך נמצע באופן קבוע על 50%-55%, ולכן הביצועים שלך לא קשורים בכלל לכרטיס מסך, לי יש את אותה בעיה (אם תסתכל במפרט שלי תבין...) ולכן אני מתכנן שדרוג, ולגבי המחיר של intel.. אין מה לעשות, על איכות משלמים, ועל איכות של חברה ששולטת לחלוטין בשוק - משלמים הרבה...

פורסם
  • מחבר

לפני כארבע חודש כמעט הצלחתי לקנות מאיביי יד שנייה (לא מכרז) מעבד I5 3570 ב-95 יורו כולל משלוח (אז עלה 461 ש"ח בערך), המוכר אחרי שבועיים ביטל את העסקה.... באסההה.....

בכל מקרה תודה, אני אנסה את מה שאמרתם עד סוף השבוע.

יום טוב,

חיים

פורסם
  • מחבר

ובכל מקרה זה ממש לא הוגן שמעבדים מדור 1 2 או 3 נמכרים באותו מחיר כמו דור 4!

פורסם

הייתי מחפש ביד 2 3770.

חדש יש ב1200.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אני רוצה לשאול משהו אחר:

בדקתי דרישות מערכת מומלצות ל-assassin's creed 4 black flag,

שמתי לב שמה שחסר לי זה מעבד 4 ליבות ׁ-I5 (מספיק דור 2 לאותו משחק).

כרטיס המסך הנדרש הוא radeon 5850 לפחות.

מה שיש לי זה r9 280x שהוא הרבה יותר מתקדם.

אז איך המשחק עובד בהגדרות בינוני-גבוה על 35fps ממוצע?!

לגבי יד2, המחירים שם הם מחירי שוד! מצאתי שם מעבדים ישנים יותר במחירים מופקעים!

לדעתי המחירים למעבדי יד 2 שלא עברו אוברקלוק צריכים להיות במחירים הבאים:

i3-2000-3000 בין 200 ל-300 ש"ח

i5 2000-3000 בין 400 ל-500 ש"ח

i7 2000-3000 בין 600 ל-800 ש"ח

אף מעבד לא נמכר בתחומים האלה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים