עבור לתוכן

איזה ספקית היא הטובה ביותר לחיבור הוט 200 מגה?

Featured Replies

פורסם

האם ברירת המחדל היא הוטנט ? כי פשוט הוט מתעדפים אותם לטובה...

(למשל במקרה ויש תקלה בניתובים הוט תדאג מהר יותר לטפל בהוטנט מאשר בספקים אחרים?

פורסם

השאלה המתבקשת היא "מה אתה עושה עם האינטרנט?" כי יכול להיות שחלק מהספקים מגבילים דברים או לא מאפשרים חיבור יציב למשחקים וכל מני דברים . אם אתה רוצה 200 מגה הורדה אז אתה יכול לשחק כיסאות מוזקלים עם הספקיות ולבדוק מה נותן לך יותר. עדיין קח בחשבון שבשעות העומס (כמו מוצאי שבת) לא נראה לי שיש ספקית אחת שתצליח לתת לך 200 מגה .

פורסם
  • מחבר

השאלה האם ההנחה הרווחות שהוט מתעדפת את הוטנט ולרוב יש פחות תקלות ביניהן ... כאשר היה לי 014 עם הוט 100 מגה , היה תמיד קצר בין אנשי ההנדסה של 014 להוט

פורסם

אף פעם לא הייתי בתשתית הוט או הוטנט אז אני לא יודע להגיד לך מה יותר טוב או אם יש בעיות . שמעתי על איזה סיפור שבחיבור ללא חיגן ל014 עם גיימר פעם היו בעיות וכבר אין יותר בעיות אם יש לך 100 מגה.

במשחקים לרוב אין לי שום בעיות ב014 הבעיות היחידות שהיו ויש לי זה עם live streaming שזה די מעצבן - לפעמים הם חונקים לי את ה upload ולפעמים הם ממש מגבילים את יכולת הצפיה ויש קפיצות. בyoutube אני חושב שהם כבר יותר טובים מבעבר אבל אני לא צופה הרבה בyoutube אז אני לא יכול לתת לך חוות דעת.

הורדות זה התחום של אשתי והיא ממש לא מתלוננת . לא שהיא מורידה סרטי FHD של 10-20GB היא מורידה קבצים קטנים יותר. אם ההורדה מסתיימת תוך 10 דקות זה סבבה. זה לא כמו פעם שהיית צריך להוריד דברים במשך כמה שעות או כל הלילה - ב10 דקות אתה יכול לקרוא facebook או להעביר את הזמן בצפיה בyoutube משחק בטלפון או במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים