פורסם 2014 ביוני 711 שנים שלום,יש ברשותי נתב של בזק שמתנהג מוזר עם מערכות אנדרואיד. כשאני מתחבר עם טלפון או סטריימר אנדרואיד לwifi, זה עובד במשך כעשר דקות ואז מפסיק. אם אני מכבה במכשיר את האינטרנט האלחוטי ומתחבר שוב, אז אותו הסיפור. חשוב לציין שיש לי את אותו נתב בבית אחר, ששם זה עובד במאה אחוז. בנתב הבעייתי, כשאני מתחבר עם מחשב או אייפד, זה עובד ללא בעיות. ועוד משהו מוזר, למרות שהנייד אנדרואיד שלי לא עבד טוב עם הנתב, הסטרימר כן עבד במשך חודש עד שהוא התחיל לעשות את אותה הבעיה. יש למישהו כיוון למה זה קורה?
פורסם 2014 ביוני 711 שנים העצה טובה ואני אוסיף עליה: תוריד את wifi analyzer לאנדרואיד, ובאמצעותו תבדוק איזה ערוץ פנוי קיים בסביבה שלך. הגדר את הנתב לערוץ הזה.
פורסם 2014 ביוני 1011 שנים מחבר ניסיתי להחליף לערוץ אחר אבל זה לא פותר את העיה. עוד רעיון?לגבי החלפת הערוץ. זה הגיוני שעם אנדרואיד יש התנגשות ועם אפל ווינדוס אין?
פורסם 2014 ביוני 1011 שנים לא, זה לא הגיוני. wifi הוא סטנדרט, זה לא משנה אם המכשיר הוא אייפון או אנדרואיד. האם אתה בודק באותו מיקום בדיוק?שים ממש אחד ליד השני את האנדרואיד ואת האייפד ותתחבר עם שניהם לראוטר. תראה מה קורה במצב כזה. נערך 2014 ביוני 1011 שנים על-ידי Animor
פורסם 2014 ביוני 1111 שנים מחבר האייפד והטלפון שלי די באותו מקום כל הזמן, ועם האייפד זה מעולם לא קרה ועם הטלפון זה תמיד קורה.ניסיתי גם לאפס את הגדרות הראוטר וזה לא עזר. נערך 2014 ביוני 1111 שנים על-ידי LRa
פורסם 2014 ביוני 1111 שנים יש איזה קטע באנדרואיד. לי זה קורה עם הפלאפון, אחרי ששידרגתי לKK.קיימים ברשת דיבורים על זה, אני לא שמתי לב שנעשה משהו בנידון, אם כי כבר זמן מה שאני לא בודק את העניין.נ"ב יש לי גם נתב של בזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.