עבור לתוכן

מבקש המלצה על כרטיס מסך AMD

Featured Replies

פורסם
1. אתה פיתחת את התוכנה הזאת או שיש לך בטא שאתה משתמש בא?

2. יקבור?...למי שיש כרטיס AMD להערכתי ימשיך להשתמש במנטל במידה ותהייה תמיכה במשחק מסויים או לפחות יתרון על DX.

3. מי מהעובדים של AMD גילה לך?

4. מסכים איתך ב100% בנוגע לנתך השוק, ולהערכתי המגמה הזאת לא תשתנה :-)

מה מנטל ניסה להביא?

יעילות ונוחות, DX11 היה מסורבל ולא כל כך יעיל.

DX12 מביא בדיוק את הדברים האלו רק שהוא מגיע עם נתח שוק גדול משמעותית ולאומת קודמו הוא מספק יעילות כפולה מבחינת הביצועים (מייקרוסופט עשו עבודה טובה).

מנטל עדיין כולל לא מעט באגים, ואין לו גב מספיק חזק בשביל להמשיך איתנו עוד יותר מכמה שנים בודדות.

מהנקודה הזאת אפשר להסיק שאפשר להיפרד מימנו, ו-AMD יודעת שהמנטל חוסל אחרי שהיא בעצמה שיבחה את DX12 על הנוחות ומה שהוא יביא לעולם המחשבים.

פורסם

מה שחסר לי לדעת זה האם הוא שקט כמו השני (אני מעדיף להקריב ביצועים על חשבון שקט)

אוברקלוק אני לא עושה אף פעם - אולי זה הזמן להתחיל :)

תודה,

גבריאל

גבריאל, שקט לא כל כך יהיה לך בגלל המארז שלך...

לא שמדובר במארז לא איכותי וטוב, אבל בגלל שהמארז הוא כפי שאני קורה לסוג הזה "מארז סגור"והזרימה של האוויר היא יחסית נמוכה, המאווררים של הכרטיס מסך יעבדו על RPM גבוהה ע"מ לקרר את הכרטיס במאמץ וכתוצאה מכך יהיה לך רעש.

נכון שמדובר בכרטיס טוב ואיכותי, אבל בכל זאת בזמן RPM גבוהה של המאווררים יהיה לך רעש ואתה שמת דגש על שקט.

אני אומר את הדברים האלה מנסיון אישי שלי, כי לילד שלי היה מארז של antec (פחות או יותר כמו שלך) ובזמן משחקים המאווררים של הכרטיס מסך עבדו במהירות גבוהה והרעש היה מורגש.

אחרי שהחלפתי לו את המארז למארז עם יותר כניסות ויציאות של אוויר, הרעש פחת בצורה ניכרת עם אותם הרכיבים שהיו לו (לא החלפתי כלום למעט את המארז).

למען הסר ספק, אני אומר את הדברים האלה מנסיון אישי שהיה לי עם אחד המחשבים ולא על פי עובדה גורפת.

יכול להיות שלמארז שלך יש תכונות שאני לא מכיר, ואם יש למישהו דעה בעניין אז.... :-)

פורסם

אם יש שני מאווררי 120 עובדים, טובים ותקינים, אין סיבה שלא תהיה זרימת אוויר או רעש מוגזם.

המארז הזה פעם היה אחד המארזים היותר שקטים, לפני עידן המארזים בעלי מבודדי רעשים, הוא מגיע עם מאוורר בודד באחורי המארז, המאוורר מדגם antec tricool מכיל בורר

בעל שלושה מצבים ומומלץ ללהוסיף עוד אחד לקדמת המארז לזרימת אוויר טובה.

דקה 2:55:

פורסם

גבריאל, קבל התנצלות, לא התכוונתי לפגוע.

וב-749 ש"ח יש לך Sepphire HD7870 GHz edition

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-7870-2gb-gddr5-pci-hisol-mlai-p-13610

האורך שלו: 26 ס"מ

הקירור של Spphire די יעיל, ולגבי עניין הרעש, אני לא חושב שהכרטיס הזה יותר רועש מכרטיסים אחרים בעלי עיצוב קירור דומה (זוג מאווררים, לעומת שלושה וכו') וגם אם היה הבדל הוא היה מזערי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים