עבור לתוכן

בעיה ב VIRTUAL PC-HIGH CPU

Featured Replies

פורסם

שלום,התקנתי היום windows 7 32bit וירטואלי על ה win 7 64 bit שלי כי הוא לא נתן לי משהו אחר,בכל אופן המחשב הוירטואלי כל הזמן עולה ל100% CPU ואי אפשר להשתמש בו ככה,ניסיתי מדריך של מיקרוסופט אבל הוא לא עבד.

מה יכולה להיות התקלה? הקצתי לו 2000 RAM וגם לא מופיע שום סימן בPROCESS LIST לאיזושהי בעיה כזאת שעלולה לצוץ..

תודה :).

פורסם

איזה תהליך מנצל את המעבד ?

התהליך של "עידכון חלומות" יש לו לפעמים בעיה כזאת שבסוף עוברת מעצמה לפעמים לאחר מספר ימים !

פורסם
  • מחבר
100 אחוז ניצול מעבד של host או guest?

100% ניצול של המערכת הוירטואלית,המחשב ה"אמיתי" עדיין עובד חלק.

פורסם

אז "אין עשן בלי עשן". תראה מה task manager מספר לך.

פורסם
  • מחבר

מה שהוא מראה לי זה ש svchot.exe פשוט משתוללים עם ה CPU למטה ולמעלה כל הזמן וגם כשהם נמוכים זה עדיין מראה על 100% CPU וגם שזה לפעמים יורד זה מרגיש אותו הדבר,חוץ מזה נאדה,אם תרצה תמונה אעלה. גם לפעמים הTASK MANAGER משתולל בעצמו ומראה 60 CPU.

פורסם

מה זה "משתולל כשהם נמוכים"? אתה יכול לראות איזה service תחתיו מנצל משאבים באותו task manager או process explorer.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת איזה שירותים תחתיו? ושאני מתכוון משתוללים זה שהCPU שלהם יורד ל0 ואז פתאום קופץ ל20-30-40-50 ואם הבנתי למה אתה מתכוון אז זה אלה של ה SYSTEM ושל ה NETWORK ועכשיו פתאום הופיעו מלא דברים בPROCESS תחת השם "perform.exe"

פורסם

אני לא מבין על מה בדיוק אתה מתלונן? יש לך ניצול משתנה של מעבד אז איפה הבעיה בזה?

פורסם
  • מחבר

איזה ניצול משתנה של מעבד.. אני מסביר לך שזה כל הזמן על 100% מבלי שאני עושה שום פעולה משהו כאן לא ברור?

אם אתה לא מבין בזה,הכל בסדר גמור אין צורך לשחק ראש קטן,לא כולם יודעים הכל.

נערך על-ידי danielbs22

פורסם

במציג האירועים ניתן להוסיף טור בשם cpu time

הוא מראה בכמה מעבד השתמש כל פרוסס. לחיצה על כותרת הטור משנה את מיון התצוגה.

מי הם אלו שצורכים את המעבד הכי הרבה ? מה שם יוצא דופן ?

תעלה תמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים