עבור לתוכן

כל משחק או תוכנה שמשתמשת בכרטיס מסך נתקעת ומראה צבעים

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחר החלפת המעבד מ E2200 ל E8400, המחשב יותר זריז אבל:

משחקים אפילו פשוטים מאוד, גוגל ארט במחשב וגוגל מפס באינטרנט עובדים מאוט איטי נתקעים וקופאים.

זה נראה כאילו כל דבר שמשתמש בכרטיס המסך לא מתפקד.

הסתכלתי על הטמפרטורה במנוחה של הכרטיס-57

פירקתי שמתי משחה טרמית ניקיתי והחזרתי-ירד ל 44 , השיפור בתגובה קל עד מינורי

הייתה שגיאה של המערכת nv4 display פעם אחת,כבר אין.

סרטונים ביוטיוב ובמחשב ומשחקי פלאש באינטרנט הכל עובד ללא בעיה.

כשנכנסים אפילו ל LFS(משחק מאוד בסיסי), התפריטים עובדים בסדר וכשבאים להתחיל לשחק הכל נתקע ומרצד, מצורפת תמונה ממה שקרה בתוכנה GOOGLE EARTH:

uzysebur.jpg

יש למישהו מושג מה קרה לכרטיס מסך? אני כמעט בטוח שלא פגעתי בו בזמן החלפת המעבד, בנוסף כשפתחתי וניקיתי היה הרבה אבק אבל ניקיתי יפה מרחתי את המשחה בדיוק כמו שצריך (ושיפור של 13 מעלות לא בא ברגל) ועדיין כלום.

יכול להיות שמשהו במעבד החדש מתנגש עם הכרטיס מסך?

יש לציין שמחקתי את הדרייברים הקודמים של הכרטיס עם תוכנה ייעודית ועדכנתי לחדשים ואין שום שינוי.

מדובר ב 9600GT

פורסם
  • מחבר

מקפיץ בגלל עדכון,

לאחר שניתקתי את הכרטיס ושמתי את הכרטיס מסך המובנה משחק כמו LFS לדוגמא עבד בסדר לגמריי יחסית לכרטיס מסך מובנה (20FPS)

הכרטיס שלי עדיין עושה את אותם הבעיות.

השאלה היא מה קרה לכרטיס מסך? המעבד אפילו לא קרוב לשם בזמן החלפתו, איך הוא פתאום נהרס? בנוסף ניקיתי אותו והורדתי את הטמפרטורה שלו אחרי התקלה הזאת,איך זה הגיוני בכלל ?

תודה

פורסם

תנסה להריץ לינוקס מדיסק או דיסק און קי(ללא התקנה) ותריץ משהו בתלת על הכרטיס מסך.

אם עדיין יש לך ארטיפקטים כנראה שהכרטיס הלך.

אם תקין אז התקנה מחדש של חלונות יכולה לעזור.

הרבה פעמים קורה ששינוי חומרה דופק את חלונות.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס היה בדרך לגסוס והלך, לאחר החלפה הכל עובד מעולה, אני זוכר שלפני חודש מדי פעם היו לי תקלות של צבעים מוזרים באמצע משחק וכאלה, כנראה שהחלפת המעבד איכשהו גמרה אותו סופית.

פורסם

יהי זכרו ברוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים