עבור לתוכן

אוזניות לאייפוד שלי :)

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון האוזניות של הפוד שלי מתחילות לקרטע,אני מאמין שחובב מוזיקה כמוני צריך להשקיע מקסימום 400 ש'ח באוזניות חדשות.

אני מעדיף לשמור על המחיר אף נמוך יותר אבל אתם תמליצו,בינתיים חשבתי על Sennhieser HD 497 . אה והכי חשוב,אני קונה מחו'ל

אז תנו לי דגמים/חנויות/מחירים משם. המפ,אם יש לכם עוד הצעות דברו :)

תודה לכם :)

פורסם

ניסית לעשות חיפוש ?

אני בטוח שדיברו על זה 3 פעמים לפחות.

פורסם
  • מחבר

ניסית לעשות חיפוש ?

אני בטוח שדיברו על זה 3 פעמים לפחות.

איך עושים חיפוש בפורום ?

פורסם

לסניהזר hd497 אין ממש בידוד מהסביבה, לכן לדעתי לא ממש מתאים לצאת איתן החוצה...

אני מציע לקחת את הshure E2C בHeadroom ב100 דולר.

זה אוזניות שנכנסות לאוזן, עם בידוד של 23דציבל ואיכות צליל שאודיופילים משוגעים בHead-fi משבחים ואפילו טוענים שזה אוזניות יותר טובות מER-6 של ethymotic ב130$...

פורסם

בטווח מחירים של 80$ לא נראה לי שכדאי לו ללכת על אוזניות כונכייה, אני חושב שה- hd497 יהיו מצוינות בשבילך. אתה תמצא אותם בסביבות ה- 70$ בחול והם מפיקות אחלה סאונד, רק הבאס שלהם קצת בעייתי....

פורסם

למעלה בMENU יש פורומים וכאשר עולים על זה יופיע לך חיפוש בפורום תילחץ ואז תחפש

פורסם
  • מחבר

באסים דווקא אני די אוהב,אני מתחיל להתעניין באוזניות שמי שמעליך הציע לי אלו ב100$ אה וגם נוחות די חשובה לי.

פורסם

100$ זה קצת יותר מ- 400 שקל, אבל את זה את בטח יודע... אם אתה אוהב באסים אז אתה אולי לא תהנה כלכך מהסנהייזר שהצאתי. בכל מקרה לפני שאתה קונה אוזניות כונכייה (סגורות) תברר אם הם נוחות או לא, כי זה קטע מאוד חשוב באוזניות סגורות וכלל, כי הם יכולות לגמור לך את האוזניים והראש...

פורסם

שמעת את הסנהסייזר 497 שאתה מדבר ככה?

יש להם באס מעולה, לא חזק אבל מדוייק בטרוף, כמו שצריך להיות.

פורסם

חשוב לך ניידות? בידוד? LOOKS?

כי אי אפשר להשוות את הE2 ל497 (או 280)

ה400 כוללים משלוח או רק אוזניות?

בחו"ל אתה מתכוון ארה"ב או אירופה?

פורסם
  • מחבר

חשוב לך ניידות? בידוד? LOOKS?

כי אי אפשר להשוות את הE2 ל497 (או 280)

ה400 כוללים משלוח או רק אוזניות?

בחו"ל אתה מתכוון ארה"ב או אירופה?

חו"ל זה לא משלוח זה ארה"ב. אבא שם כל הזמן .............. קיצר אני פשוט מביא את זה במזוודה,ניידות חשובה! בידוד קצת לא ממש

משנה ובאס שיהיה מדוייק :) וטוב :) הסנהייסר יספיקו ? לא בא לי להשקיע 445 שקל על אוזניות. הסנסהייסר טובים ?

פורסם

אז במקרה שלך הכי טוב יהיה ללכת על הShure E2C דרך HeadRoom ב100דולר+ 8$ משלוח של FEDEX.

HeadRoom הם מאוד אמינים ומהירים, מנסיון אישי שלי.

בהצלחה בקניה! ;)

עריכה:

להיתקמצן על 50 שקל זה שיא. ::)

כמו ששיבי אמר, אי אפשר להשוות בין hd497 לe2c כי זה אוזניות שונות לצרכים שונים.

אם הhd497 מתאים יותר קח אותו; אם הE2C מתאים לך יותר, קח אותו.

פורסם
  • מחבר

אז במקרה שלך הכי טוב יהיה ללכת על הShure E2C דרך HeadRoom ב100דולר+ 8$ משלוח של FEDEX.

HeadRoom הם מאוד אמינים ומהירים, מנסיון אישי שלי.

בהצלחה בקניה! ;)

עריכה:

להיתקמצן על 50 שקל זה שיא. ::)

כמו ששיבי אמר, אי אפשר להשוות בין hd497 לe2c כי זה אוזניות שונות לצרכים שונים.

אם הhd497 מתאים יותר קח אותו; אם הE2C מתאים לך יותר, קח אותו.

לאילו צרכים התאימו כל אחת מן האוזניות ? זו לא התקמצנות זה חיסכון במשהו שחשבתי שבמילא אנלא צריך.

ומשלוח אני לא צריך כמו שאמרתי אבא שלי מגיע לשם כל-כך הזמן הוא יאסוף תאוזניות בדרך :) . ושוב לאילו צרכים כל זוג אוזניות

הותאם ? אה וזה אל 50 שקל התקמצנות,זה 50 $ = 250 שקל בערך \=

פורסם

שמעת את הסנהסייזר 497 שאתה מדבר ככה?

יש להם באס מעולה, לא חזק אבל מדוייק בטרוף, כמו שצריך להיות.

למען האמת כן שמעתי- נכון הבס אדוק ומדוייק אבל לוקה בחסר, לפי דעתי לפחות. למרות שיצא לי לשמוע אותם לא פעם או פעמיים אני חייב לציין שאין בבעלותי זוג שכזה...

פורסם

8$ משלוח בתוך ארצות הברית. משלוח לארץ עולה 30$.

ומה זאת אומרת "לחסוך על משהו שאני ממילא לא צריך"?!

הHD497 הוא למקומות לא רועשים (כי אין בידוד) ולא לשימוש ליד אנשים (שעלולים להיתעצבן מבריחת הקול עקב העיצוב הפתוח).

הShure E2C זה אוזניות קטנות שנכנסות לאוזן. יש להן בידוד מה שמאפשר לקחת אותן איתך החוצה למקומות רועשים, הן לא מפריעות לאנשים אחרים כי אין "דליפת" קול, הן קטנות וקומפקטיות ונכנסות בקלות לכל כיס וחור אז זה קל לסחוב אותן מחוץ לבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים