עבור לתוכן

מה ההבדל בין סנהייזר hd 457 לhd 497

Featured Replies

פורסם

כשנסעתי לחו"ל רכשתי לי את האוזניות של סנהייזר Hd 457 ( ואני מאוד מרוצה ;D ) , כשהייתי שם התלבטתי בין הדגם הזה ל497 , ההבדל היה 20 דולר אבל לא רציתי להשקיע את הסכום מכיון שלרוב אני שומע את המוזיקה דרך הרמקולים ורציתי אוזניות סבירות שעמם אוכל לשמוע בשעות המאוחרות של הלילה ( כי פעם אחת אבא בא אליי עצבני ב1 בלילה , איים לזרוק את הרמקולים מהחלון :) ) .

כשקראתי את המפרט של האוזניות , הבנתי רק שיש הבדל בין התדרים , אבל עקב סקרנותי רציתי להבין יותר את ההבדל ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר למתחילים ( בלי יותר מדי מילים מפוצצות ) מה ההבדל ביניהם .

תודה .

פורסם

עזוב אותך תחום תדרים, כשתחום בתדרים עובר את ה20-20,000 זה כבר לא משנה...

לסוני למשל את הR10 שפועל בתחום תדרים של 20-20,000 ועולה 3300$ ולאומתם יש את הBeyerdynamic DT931 (שלי ;D) שעובדים כביכול בתדרים של 5-35,000 ועולים 180$. נחש איזה אוזניות יותר טובות?

על ההבדל המדויק והטכני בין שני הדגים תוכל לדעת אם תפלוש למפעל הראשי של סניהזר ותעיין בסרטוטים של שתי האוזניות. ::)

בעולם האודיו פרטים יבשים לא ממש משנים, וכל אחד יש טעם שלו.

זה לא כמו בחומרה שכרטיס מסך יכול להיות מצויין חד משמעית בעיני כולם, בסאונד לכל אחד יש טעם אחר.

בתכלס ההבדל הוא באיכות הסאונד- לכל מוצר יש את המחיר שלו....

פורסם
  • מחבר

את זה רציתי לדעת , אם יש הבדל בסאונד ואיך בדיוק זה בא לידי ביטוי במפרט .

פורסם

זה לא!

בשביל לשפוט אוזניות צריך לשמוע לא לקרוא. הדרך היחידה להעריך אוזניות מבלי לשמוע אותן היא דרך דעות של אנשים אחרים (כמו פורום) ואז לפחות יש מושג כללי, לא אישי.

ההבדל בין ה457 ל497 היא באיכות הסאונד. קשה להסביר בדיוק איך ואיפה אבל יש הבדל.

פורסם
  • מחבר

טוב , אבא שלי אמר לי שלאט לאט עולים בדרגה , בטיול הבא אני אקנה את אוזניות יותר טובות ולמעשה אני חוסך כסף כי אם הייתי קונה יותר מתקדמות אז פעם הבאה הייתי קונה עוד יותר מתקדמות ( מכאן נובע , עוד כסף ) אבל אני מאוד מרוצה משלי , הבאסים טובים , אין את הרעשים או הססס של ווליום גבוה .

פורסם

למען האמת זה טיפשי כי כך אתה צריך להוציא לדוגמא 5+6+7+8+9+10 (35) כדי להגיע לרמה של 10 לעומת לחסוך קצת יותר זמן וישר להגיע ל10(5+10=15) אז עדיף פשוט לחסוך ולקנות את הרמה הגבוה מעכשיו.

פורסם

שיבי, לא ממש הבנתי אותך :-\

negative3.jpg

פורסם

לא כזה מסובך - אם ידועה לך המטרה הסופית, אין שום טעם להתקדם אליה במדרגות קטנות ולא בקפיצה אחת או שתיים - פשוט מפני שבסה"כ תשלם יותר

פורסם
  • מחבר

מצד שני , יכול להיות שאתה לא ממש תבחין בהבדל ואז לא חבל על הכסף , בכל מקרה כל איש שיהיה מאושר בחלקתו .

חיפשתי הסבר , מצאתי אותו , תודה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים