עבור לתוכן

** היכונו למהירות אלחוטית של 3.2Gbps

Featured Replies

פורסם

במסגרת כנס Computex הנערך בימים אלה בטיוואן, הכריזה אתמול ASUS על נתב חדש המכונה RT-AC3200.

זהו נתב התומך ב-6 זרמי מידע בו זמניים (Spatial Stream) המספקים מהירות כוללת של 3.2Gbps בתקן AC.

הוא מתבסס על רכיב ה-XStream של Broadcom, כאשר כניסת ה-WAN ו-4 יציאות LAN שלו תומכות במהירות של 1G.

בנוסף הוא כולל שני פורטי USB - האחד 2.0 והשני 3.0. הנתב יהיה זמין לקראת סוף השנה ומחירו עדיין לא פורסם.

מידע על רכיב ה-XStream ניתן למצוא כאן - http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231.

פורסם

ASUS פשוט מעולים, הם מייצרים נתבים עם חומרה חזקה ועם תוכנה מגוונת ואמינה. יש לי את ה- ASUS RT-N56U Black Diamond שלהם, פשוט תענוג לעבוד איתו.

חבל שאף יבואן לא לקח על עצמו להביא אותם ארצה באופן מסודר (כן, אני יודע שיש בעיה עם הגבלות התדרים ברצועת ה- 5GHz, אבל אם יש רצון...).

פורסם

מרשים אבל מי יקנה?

יעלה אלפי שקלים וזה עוד בלי מתאמים למחשבים שאמורים להתחבר לנתב.

בנוסף המהירות הזו היא תיאורטית ובתנאי מעבדה.

זה כמו שגיימר יקנה מעבד 12 ליבות לשרתים ויצפה לשיפור במשחקים ביחס ישיר לגדילה בכמות ליבות ה-CPU.

במציאות יהיה שיפור מינורי בלבד.

פורסם

רק 6 אנטנות אני מאוכזב . למה לא 60 - שיקנו מישראל אנטנה של אורן ירוק, יחתכו אותה לקוביות ויחברו לנתב שלהם :rolleye0018:.

זאת בדיוק הבעיה עם טכנולוגיה חדשה בשביל להשתמש בה צריך להחליף חומרה. עדיין אף אחד לא באמת צריך קצב של 3 גיגה בטלפון. טוב אולי LG צריכים את זה בשביל המסך 4XHD בטלפון שלהם:screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים