פורסם 2014 ביוני 311 שנים הרכבתי מחשב חדש, לוח GA-B85M-HD3 ומעבד I3 4150.חיברתי הכל לפי הספר וכאשר אני מדליק, המאווררים מסתובבים 5 שניות ומפסיקים ושוב מופעלים ל5 שניות וחוזר חלילה.איך ניתן לדעת מה גורם לבעייה? ניתקתי את כל הכוננים ורק הזיכרון המעבד והספק מחוברים ללוח.
פורסם 2014 ביוני 311 שנים 1.יש "ביפ" בזמן הזה או שאין?2. יכול להיות מהספק כוח, 3. הגוף קירור יושב כמו שצריך על המעבד? אם לא המעבד יכול להתחמם מאוד מהר, ובמקרה הצורך לכבות את עצמו כשהוא מגיע לטמפ' מסויימת (הגדרה בביוס) בכדי למנוע נזק. 4. נסה להשאר רק עם סטיק זכרון אחד (וגם אותו תוציא ותכניס רק לוודא שהוא יושב כמו שצריך) נערך 2014 ביוני 311 שנים על-ידי YAHOOGEEK
פורסם 2014 ביוני 311 שנים מחבר 1.יש "ביפ" בזמן הזה או שאין?2. יכול להיות מהספק כוח, 3. הגוף קירור יושב כמו שצריך על המעבד? אם לא המעבד יכול להתחמם מאוד מהר, ובמקרה הצורך לכבות את עצמו כשהוא מגיע לטמפ' מסויימת (הגדרה בביוס) בכדי למנוע נזק. 4. נסה להשאר רק עם סטיק זכרון אחד (וגם אותו תוציא ותכניס רק לוודא שהוא יושב כמו שצריך)אין כל ביפ. אין בכלל חיבור רמקול במארז. הגוף קרור יושב טוב עד כמה שאני מסוגל לשפוט.יש רק סטיק זכרון אחד של 8GB. זה יכול להיות קשור לזכרון ?
פורסם 2014 ביוני 311 שנים @YAHOOGEEK איזה שטויות. איך עבודה של 10 שניות ללא גוף קירו תביא לכזה מצב.זאת או בעיה ספק כח או בעיית בידוד. גם זיכרון RAM לא יביא לכאלו תוצאות.@kalda01 חיברת את הלוח אם עם ספייסרים למגש של המארז?
פורסם 2014 ביוני 311 שנים מחבר המארז שלי הוא סילברסטון PS07 שיש לו מגש נשלף. במגש יש 5 ספייסרים בילט-אין והיה אחד נוסף שהייתי צריך להבריג אל המגש.צריך איזה בידוד בין הברגים ללוח ?
פורסם 2014 ביוני 311 שנים מחבר יש טעם להוציא את הלוח מהמארז ולנסות לחבר אליו את הספק כאשר הוא חופשי?אם כן, איך מפעילים את הספק כאשר אינו מחובר לכפתור ההפעלה של המארז?
פורסם 2014 ביוני 311 שנים מחבר אם לא ניקיתי את גב המעבד לפני הנחת המאוורר עם המשחה, האם זה יכול לגרום לבעייה הזאת?
פורסם 2014 ביוני 311 שנים מחבר כלומר זו בעייה של ספק דפוק או קצר כלשהוא ?כדאי לנסות לחבר את הלוח מחוץ למארז ישירות לספק או לספק אחר ??
פורסם 2014 ביוני 311 שנים רמקול פנימי נראה היום כך:http://www.electro-tech-online.com/attachments/speakerr-jpg.41395/תבדוק אם קיבלת אחד כזה, ואם לא - תבקש מהחנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.