פורסם 2014 ביוני 111 שנים ה switch ישמש לחיבור של מספר שרתי rack שמשמשים לאפליקצית webכך שאני חושב שאין ממש משמעות ל manged switch (תקנו אותי אם אני טועה) האופציה היחידה שתהיה שימושית היא VLANs אבל זה לא שווה קפיצה משמעותית במחיר. מבחניתי הדגשים העקריים הם מחיר ואמינות
פורסם 2014 ביוני 111 שנים יש ניגוד בטוה בין מה שאתה מתאר למה שאתה מבקש.אתה כן צריך מתג עם יכולות ביצועים, ניהול וניטור.תפרט יותר על המערכת הזאת ולמה היא משמשת.
פורסם 2014 ביוני 211 שנים מחבר מדובר במספר שרתים המריצים אפלקצית web הסיבה לריבוי שרתים היא צורך בכוח מחשוב עומסים מבחינת רשת אינם מטורפים.השרתים יושבים בחוות שרתים ובסה"כ צרכים גישה מ-ול אינטרנט. השרתים לא צרכים לתקשר אחד עם השני ברשת פנימית.הדבר היחיד שיהיה שימושי זה vlan (אם כי שוב בגלל שאין תקשורת בין השרתים נוכל פשוט לחבר בנפרד שני מתגים ) נראה לי שמתג מנוהל באלפי שקלים יהיה overkill רצני
פורסם 2014 ביוני 211 שנים יש גם מתגים בתצורת 1U שלא מנוהלים ואפילו דיי זולים. http://ksp.co.il/?select=.263..491.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16247&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם לדעתך זה יהיה מספיק, אז לבריאות.
פורסם 2014 ביוני 311 שנים מחבר תודה, אני כמובן עובד תחת מגבלה תקציבית לכן מעדיף לא להוציא כסף על דברים שלא יהי לי שימושובשביל בכל זאת להשאיר לעצמי אפשרויות פתוחות על איזה סדר גודל במחינת מחיר מדובר במתג מנוהל פשוט שיאפשר לפחות vlan?
פורסם 2014 ביוני 311 שנים בשביל עבודה עם VLAN אתה חייב מתג layer 3.סדר גדול המחירים יהיה 1,000 ש"ח ומעלה לציוד יד שניה.
פורסם 2014 ביוני 311 שנים בשביל עבודה עם VLAN אתה חייב מתג layer 3.סדר גדול המחירים יהיה 1,000 ש"ח ומעלה לציוד יד שניה.VLAN זה Layer 2...לדוגמה, Cisco Catalyst 2960 הוא מתג Layer 2, וכמובן תומך ב-VLAN.Batnun.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.