עבור לתוכן

מה ההבדל בין מעבדי Intel i5 Haswell הבאים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1. תודה רבה, אז מהתמונה שצירפתי, בהנחה ולא מעניין אותי OC לא מעניין אותי עוד קצת יותר ביצועים, איזה מעבד לבחור?

2. האם ניתן להסתפק במעבד Box או חשוב Tray וקירור בנפרד?

נערך על-ידי DetailsD

פורסם

אפשר להסתפק בtray , אבל בהפרש ביניהם אפשר לקנות קירור צד שלישי שיהיה עדיף ( או לפחות שווה , באפילו פחות כסף).

תלך על 4570 tray .

פורסם
  • מחבר

1. ההפרש במחיר זניח, לכן סתם מתוך סקרנות, מדוע לא 4440 או 4460?

2. אם בוחרים ב Tray, איזה קירור מתאים להוסיף לו? (ושיהיה שקט, עדיף לי קירור פחות טוב אבל יותר שקט, מה שבטוח לא קירור שקט ויקר :-))

פורסם

סתם , זה באמת לא ממש משנה , וזה פשוט בחירה בנקודת האמצע.

מה התקציב שלך לקירור , כמה משנה לך שקט , ואיזה מארז מתוכנן?

פורסם
  • מחבר
סתם , זה באמת לא ממש משנה , וזה פשוט בחירה בנקודת האמצע.

מה התקציב שלך לקירור , כמה משנה לך שקט , ואיזה מארז מתוכנן?

אם זה לא משנה, אקח את המעבד הזול יותר.

מבחינת קירור, אין לי תקציב יעודי, ואני גם לא בטוח שצריך בכלל גוף קירור, האם המאוורר שמגיע ב Box לא מספיק טוב?

אני לא מתכנן OC ו/או מאמץ מיוחד למעבד, אני רוצה שקט אבל תלוי בעלות.

עדיין לא מתוכנן מארז, אבל גם כאן אין לי דרישות מיוחדות.

פורסם

העלויות זניחות בנוגע לקירור. מעבד tray עם קירור צד שלישי שהוא מעט טוב יותר מהסטוק (=קריר יותר ושקט יותר) יעלה רק כמה עשרות שקלים יותר אם בכלל.

היתרון הוא שקט בזמן שהמעבד בעומס מלא - מה שעלול לקרות בקומפילציות ומולטיטסקינג מרובה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, OK, איזה קירור מומלץ, כאשר הדגש הוא יותר על שקט ופחות על קור?

פורסם
זה בגלל שהספקים הסינים ( וגם חברות מוכרות...) , רושמים 500w על ספק של בקושי 150w.

אבל כל עוד הצריכה של המחשב נמוכה , אז הספקים מחזיקים מעמד.

אני אישית לא סובל ספקים סינים , הם לא אמינים , הם מרעישים , הם מחזיקים בדרך כלל פחות זמן ( מבחינת אחוזים וגם אחריות - 5 שנים לעומת שנה ).

ספק סיני זה הגרלה , 1 טוב ו 5 לא.

אבל במחשבים חלשים הם יכולים לעבוד , למרות שזה לא מומלץ , ועדיף לקנות זול של חברות מוכרות.

אגב הנה אוסף של כמה תקלות(יש עוד הרבה) הזויות להם גרם ספק מ"חברת" EZCOOL, חלק מהתקלות קרו במערכות ללא כרטיס מסך:

http://hwzone.co.il/community/threads/546006-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C-%D7%A4%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%9D-%D7%9C%D7%92%D7%9E%D7%92%D7%9D/page3?p=4903399&viewfull=1#post4903399

פורסם
הבנתי, OK, איזה קירור מומלץ, כאשר הדגש הוא יותר על שקט ופחות על קור?

כל דגם של AC יהיה עדיף על הסטוק בשני הפרמטרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים