עבור לתוכן

משכנתא\שכרות. לקנות דירה ולהקים משפחה בארץ או בחו"ל

Featured Replies

פורסם

אחרי כמה זמן?

• תגובות 231
  • צפיות 39.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי מה הטבלה הזאת אומרת. הפקדת כ-25 אלף שקל בבורסה, לפני כמה זמן? כמה כסף יש שם עכשיו, וכמה רווח נטו אחרי כל העמלות יהיה לך אם תמשוך אותו ברגע זה?

פורסם

לפני כחודשיים.... לא חשבתי במדוייק אבל בחישוב מזורז בראש בסביבות ה100$ רווח

המערכת טרם החזירה את ההשקעה אם בכלל תחזיר.

היא הייתה מופסדת כ-6%. והחודש עלתה בכ-10%.

אני רוצה להריץ אותה לפחות לתקופה של חצי שנה - שנה

- - - תגובה אוחדה: - - -

הפקדתי 6800$ עכשיו יש שם 7100

פורסם

בקיצור , סיכון מיותר.

שווה להשקיע בבורסה בעיקר בחברות שיש סיכוי שהערך שלהן יעלה משמעותית , גם אם זה לתקופה ארוכה ( כמו אפל , טבע וגוגל בזמנם).

עכשיו רק צריך למצוא את החברה הגדולה הבאה...למישהו יש רעיון?

פורסם

אני אעדכן בעוד חצי שנה - שנה.

אי אפשר לשפוט אסטרטגיה בטווח זמן כה קצר.

פורסם
אני אעדכן בעוד חצי שנה - שנה.

אי אפשר לשפוט אסטרטגיה בטווח זמן כה קצר.

גם אחרי שנה לא תוכל לשפוט את האסטרטגיה הזאת, כי גם אחרי שנה היא עדיין תהיה נטו עניין של מזל.

אם עוד שנה אתה במקרה תרוויח, תבוא לפה ותגיד "חבר'ה, עובד!" ואז מישהו יעשה כמוך - יכול להיות שאחרי שנה, ובניגוד לרווח שלך, הוא דווקא יפסיד.

זה בדיוק מה שעושה את ה"אסטרטגיה" הזאת לנטו הימור.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, עדכון קצר. (גם שאני מפסיד אני לא בורח כמו רוב האנשים בעלי האגו) רווחים לא ראיתי ויש הפסדים על ניהול התיק. (ניהלתי את התיק ע"י מסחר אלגוריתמי/שירות העתקה) הפסדתי כ- ₪3,050 למזלי הרב, הצלחתי לאפס את התיק בחזרה לסכום ההפקדה כ- ₪26,112 הגעתי למסקנה, שהאסטרטגיה הייתה לא טובה ולא רווחית (בכדי שתהייה רווחית נדרש סכום הפקדה רציני שיחזיר את דמי התפעול החודשיים). כרגע, אני סוחר עצמאית והתכנון העתידי למכור את כל התיק (מלבד המניות המורווחות) להניח בצד את שוק המניות ולהשקיע בקרנות אינדקס של מדדים מובילים (S&P500 וכד') על apple ו- Yahoo יש לי רווח כמעט ודאי, שמתי פקודת STP "שתבטיח" לי את הרווח במקרה של ירידה רצינית. (כמובן ששום דבר בחיים הוא לא ודאי, ואם המניה תקרוס בבת אחת בעשרות אחוזים, אני יכול למכור את המניה במחיר הפסד) זאת המערכת שהשקעתי באמצעותה: http://www.collective2.com/system78090812 (היא לא נבחרה בצורה עיוורת, אלא ע"י הזנה וניתוח של הנתונים) עומרי, יש לך המון ביקורת על השוק הזה. האם חווית פעם הפסדים חדים בבורסה, ומכאן נובע הזלזול שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים