עבור לתוכן

מתלבט מה לעשות עקב מעבר ל 2K או 4K

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחרונה אני מתעניין במעבר למסכי 2-4K

כרגע יש לי זוג 760GTX 2GB גרסה WF OC

וממה שהבנתי ב 4K במשחקים הם לא יתמודדו כמו שצריך ואצטרך להוריד בהגדרות פרטים

ב 2K הבנתי שגם כן לא אצליח להריץ עם כל הפילטרים במשחקים כמו FAR CRY 3 וכל השאר החדשים.

חשבתי למכור את הכרטיסים ולקנות זוג 760 אותה גרסה רק עם 4GB זיכרון.

האם בגרסה הזאת לא אצטרך להתפשר על הגדרות ?

ב 4K?

ב 2K אני די בטוח שלא אצטרך להתפשר

פורסם

בשביל חווית משחק נורמאלית ב4K אתה צריך מינימום שני R9 290X או 780 Ti ,מה שגם רק מסך 4K@60Hz יעלה לך 6 אלף שקל.

פורסם

מה המעבד?

פורסם
  • מחבר

i7 3820 OC 4.5

דוד ראיתי מכי 4K 27-28 אינצ' עם 120HZ ב 3500

וכמו שאמרתי גם 2K אפשרי השאלה אם להחליף את הכרטיסים ב גרסה של ה 4GB

פורסם

אל תבזבז כסף סתם , אם כבר אתה משדרג אז תקנה כרטיסים חזקים יותר ולא רק עם קצת יותר זכרון .

בנוגע למסכים . אפשר לראות איפה בדיוק ראיתה אותם ? מסכים של 120Hz עוד לא קיימים בUHD , מה שגם שאפילו בשביל להגיע לUHD ב60Hz אתה צריך לשדר למסך שתי תמונות שהוא אחר כך מחבר לאחת , מה שכן בDisplayPort זה נעשה אוטומטית על גבי כבל אחד ,אבל עדיין בפועל משדר פעמיים ולא ישר תמונה בUHD @60Hz ,מה שאומר שאל תצפה ל120Hz בזמן הקרוב מסיבות של רוחב פס.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מציע לעשות?

לאיזה כרטיסים לשדרג ?

ואם בכלל זה שווה כל הסיפור הזה

לחכות שירדו המחירים של ה 4K ויצאו כרטיסי מסך יחידים שמתמודדים עם 4K בצורה טובה?

פורסם

לדעתי ? תהנה עם שני ה760 , חכה שUHD יהפוך ליותר עממי ,זמין , עם הזמן יגיעה דור או שנים של כרטיסי מסך , 20NM צפוי להחיות קצת את השוק השקט של כרטיסי המסך שבשנים האחרונות זה פשוט מחזור של ארכיטקטורות ופשוט Scaling גבוהה יותר לאותן הארכיטקטורות (כרטיסים כמו ה290X עם הליבה המפלצתית וה780 Ti שרק הגדיל את מספר המעבדים בליבה ) , לדעתי UHD זה פשוט לא תחום בשל עדיין ,במיוחד בגיימינג ששם אם אין לך צמד של 295X2 אתה לא באמת הולך לשרוד את המשחקים של השנים הקרובות .

פורסם

אם אין לך צמד של 295X2

התכוונת לכרטיס דו ליבתי אחד או שהוא יצטרך לזה שני כרטיסים כפול שתי ליבות ?

פורסם

היום עוד אפשר "לשרוד" עם 295X2 או 290X בCFX ב4K על הגדרות גבוהות , אבל בעוד שנתיים+ ,אם אין לו שניים כאלו = 4 ליבות 290X שלא יצפה ליותר מדי FPS.

פורסם
  • מחבר
היום עוד אפשר "לשרוד" עם 295X2 או 290X בCFX ב4K על הגדרות גבוהות , אבל בעוד שנתיים+ ,אם אין לו שניים כאלו = 4 ליבות 290X שלא יצפה ליותר מדי FPS.

אז מה אתה מציע לא הבנתי?

פורסם

מבלי שתרגיש צורך להחליף כרטיסים? לקנות מסך 120HZ 1080Pובתקציב שלך אפשר להכניס מסך שאינו TN.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהשתכנעתי לחכות עם זה

תודה לכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים