עבור לתוכן

HD 7970 ghz : מסך לא נדלק באתחול

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האמת שכרגע הבעיה לא קיימת, זה בד"כ קורה לפניי שאני מתקין את הדרייבר, ואז מידי פעם בהתקנות שדורשות אתחול, אבל ניסיתי להסיר דרייברים אחרים ולהתקין מחדש עם אתחול והבעיה נעלמה בינתיים...

אז כרגע אני מחכה שתצוץ איזשהי בעיה ויש לי מצלמה ליד המחשב כך שאפילו אם קוראת בעיה חד-פעמית אני מקליט אותה והולך אליהם, אבל כל עוד אין לי משהוא שאני יכול לגשת אליהם ושהם יראו אותו בבדיקה/במצולם קשה לי להאמין שיעשו עם זה משהו, זאת הבעיה עם אחריות של חנות לעומת אחריות של יבואן...

מעבר לזה הוא עבר furmark על 1080p בלי בעיות עם תוצאה של 3900 כבר כמה פעמים, בטמפרטורה שראיתי שהיא אמנם גבוהה מעט (84), אבל זהה לטמפרטורת בזמן עומס שקיבלו בביקורות על גרסת ghz של הכרטיס, ובמשחקים מן הסתם הוא לא עובר את ה-75 מעלות, ולא קרס לי משחק/המחשב אפילו פעם אחת.

זאת בעיה מוזרה, שהיא כנראה מחלה של הדגם הזה...אבל אם יצוץ משהו, אפילו הכי קטן - הם ישמעו ממני :)

פורסם
  • מחבר

לעזאזל!

הבעיה חזרה, אבל העניין זה שהעכבר והמקלדת גם לא מגיבים, וכשאני מנתק אותם מה-usb ומחבר מחדש הנורה של המקלדת אפילו לא נדלקת...

זה עדיין כרטיס מסך לדעתכם?

פורסם
  • מחבר

seasonic S12 II 620w bronze

עשיתי bios flash (לוח אם) לגרסה הקודמת - לא עזר, flash לגירסה הנוכחית רק ב-bios+ME, ולא נראה לי שזה עזר, זה קורה מידי פעם באקראי...

הפעם זה קרה אחריי התקנה של passmark...(?)

פורסם
  • מחבר
שלחתי ticket באתר של ג'יגבייט, סביר להניח שהם יכירו בעיה כזאת...או שאני סתם אופטימי

בכל אופן, זה אחלה כרטיס במיוחד יחסית לעובדה שקניתי אותו די בזול במבצע (כנראה הייתה סיבה למבצע הזה..) אז אם אין לזה פיתרון...נחיה - אבל אם יש פה מישהו שפתר את הבעיה איכשהו אשמח לטיפ!

התגובה של gigabyte:

Thank you for your kindly mail and inquiry. We suggest you to back up your data and re-install the operation system. Please make sure the operation system is genuine and the service pack is latest. Next, please install the drivers for your motherboard except the VGA driver. Finally please install the AMD driver (version 8.982) from our product page. If the problem remains, please remove the 8.982 driver and install the 14.4 driver from AMD official website.

You may try to test this graphics card in another system to see if the problem remains. If the problem remains in another system, further testing and repairing will be needed

לי זה לא עבד, מחר אני הולך לחנות,

אגב, את הכרטיס הזה קניתי אחריי שהחליפו לי פעמיים (!) hd7870xt של sepphire שהיה לשניהם רעשים מהמאווררים, אבל עם הכרטיסים האלה לא הייתה הבעיה עם המסך...

ואם הם יגידו לי שהבעיה היא בלוח אם שלי, אז גם סבבה כי גם אותו קניתי מהם :)

חוץ מזה, מה כבר יכול להיות? ניסיתי הכל, התקנתי מחדש את הwindows, עשיתי flash ל-bios של הכרטיס מסך והלוח אם, התקנתי שלושה דרייברים שונים, עשיתי מה שgigabyte אמרו לי, וחוץ מזה הבעיה לא הייתה קיימת עם כרטיסים אחרים של amd...

זאת כבר פעם שלישית שאני הולך אליהם על אותה קנייה, כל מה שרציתי זה לשלם סכום יפה של כסף ולקבל כרטיס מסך טוב, ואני מנסה בכל הכוח להיות הוגן ולא להזכיר את שם החנות, אבל זה באמת קטע דפוק.

פורסם
  • מחבר

זהו, נגמרה הסאגה.

הלכתי לחנות עם כל המחשב שלי, הם ראו את הבעיה, ועשו לי הנחה של "בקניית מחשב חדש בלבד" על MSI R9 280X GAMING (הוספתי 130 ש"ח)

הבעיה לא קיימת עם הכרטיס החדש.

שאלתי את המוכר אם הוא מכיר את הבעיה הזאת והוא אמר שכן (!) ושהם קיבלו בעבר משלוח של הדגם ה-HD7970 GHZ שלכולם הייתה את הבעיה הזאת אז הם החזירו את כולם לgigabyte, ש"תיקנו" את הבעיה. לכן הוא לא ציפה לשמוע על זה שוב.

יכול להיות וסביר להניח שזה חירטוט ושהם פשוט ניסו להיפטר מהכרטיסים האלה בלי לתקן, וזה מסביר למה הוא מכרו את הכרטיס במבצע ב-1180 ש"ח (ללא קניית מחשב חדש) במקום 1400-1500 ש"ח.

עם זאת אני חייב להודות שהם לא התווכחו איתי על אף אחת מההחלפות כרטיס (היו 3) שעשיתי בקנייה הזאת, והציעו לי בפעם השלישית איסוף של הכרטיס, שוויתרתי עליו כי זה לוקח מלא זמן וכי לא בא לי שיתחילו לאמר לי שהנזק נגרם במשלוח והם לא אחראים וכו'... בנוסף נתנו הנחה על הכרטיס החדש, שנמכר ב-1526 ש"ח.

החנות: TMS

אבל בהחלט מומלץ למי שקורא את זה להימנע מהכרטיס הזה: GIGABYTE HD7970 GHZ

מספר דגם: GV-R797TO-3GD

מוסר השכל: 1. קנית בזול - שילמת יקר (בכסף\זמן\אנרגיה)

2. אם כבר קנית בזול, עדיף מחנות שיש לה סניף קרוב לבית שלך ולא במרחק של חצי שעה נסיעה לכל צד :)

3. לא לקנות מוצרים של gigabyte?..

פורסם

בהצלחה

פורסם

נתקלת במזל רע מבחינת כרטיסים. אין קשר לAMD\NV אלא לבאץ' דפוק של כרטיסים מGB

מזל שהחנות לקחה אחריות והחליפה לך

פורסם

דרך אגב, התקלה הזאת קיימת רק בכרטיסי ATI\AMD עוד מאז ימי ה HD5850 וכידוע לי רק בחיבור דיגיטלי למסך.

פורסם
  • מחבר

כנראה שיש שם חוליה הנדסית חלשה שלרוב קשה לבקרת האיכות של AMD לשים לב אליה ביציאה מהמפעל.

אבל בכל זאת, החליפו לי לכרטיס AMD אחר והבעיה לא קיימת, וגם לא הייתה קיימת בכרטיס שהיה לי לפניי הכרטיס הבעייתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים