עבור לתוכן

E3 2014 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
אל תזלזל בנינטנדו ,יכולה להפתיע עם בילעדים חזקים השנה

צודק, שכחתי מהם :P

נראה היום..

• תגובות 77
  • צפיות 13.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

גיימפלי נוסך של Far Cry 4:

במידה ויש לכם את המשחק אפשר לשחק CO-OP עם חבר שאין לו את המשחק!! אין פרטים לגבי איך, למה וכמה כשיהיה אני אשתף אותכם :)

עריכה: ב-DLC של infamous יהיה ניתן לשחק ללא צורך במשחק.

פורסם

Far Cry 4 נראה מעולה

פורסם

בינתיים ממה שראיתי ( far cry 4 , באטמן gta , the witcher ) , המשחקים המענייינים ( אותי ) , הם משחקים ממוחזרים.

חבל שהחברות לא משקיעות במותגים חדשים , אין יצירתיות.

פורסם
WTF? אתה רציני??

המצגת של EA הייתה הגרועה שראיתי כבר שנים!

חוץ מההכרזה של הבטא של BF לא היה שום דבר מעניין. משחקי ספורט, SIMS וסרטוני זיון שכל של DICE על איך שעושים להם גיבוש STAR WARS וממה הם "מושפעים". זוועת עולם.

MS לדעתי לוקחים בקלות השנה. סוני לא הראו שום אקלוסיבי מעניין שייצא בזמן הקרוב. יש להם רק את uncharted שייצא מתישהו וLBP3? אפילו את DriveClub לא הראו. Order לא ממש מעניין, נראה מדכא עם כל האפור הזה.

לMS יש את

HALO, Sunset Overdrive, Forza Horizon 2, Quantom Break, Crackdown , Ori, Phantom Dust, הפרויקט החדש של platinum ואני מניח שגם נשמע על gears בקרוב.

דיברתי פחות על התוכן ויותר על צורת ההעברה, EA היו דיי מסודרים ו MS בכלל לא חשבו לנסות לסדר משהו (ושוב ההדגמות על הבמה היו גרועות). את כל השאר לא ראיתי, הלכתי לישון...משלים עכשיו את סוני בשביל שתהיה לי נקודת השוואה.

אם כל הכבוד ל MS ככה לא עושים הצגה על במה, הם אפילו לא נתנו הזדמנות לאנשים לזוז ממרכז הבמה לפני שהם עברו למשחק הבא.

הולי שיט, אני רק באמצע ההצגה של סוני ויש איזה 4 משחקים שאף אחד לא דיבר עליהם כולל משחק מהיוצרים של serious sam. כל אתרי החדשות דילגו על המשחקים האלה, פשוט ביזיון...

פורסם
  • מחבר

על איזה משחקים אף אחד לא דיבר עליהם? Let it die? Bloodbourne?

פורסם

The Witcher 3 - Wild Hunt

ואו, פשוט ואו, פשוט ואו!!

אחד המשחקים שאני הכי מחכה לו! נראה לי אני רץ לסטים לעשות pre order.

פורסם
  • מחבר

יש איזה בונוס למי שמזמין pre order?

פורסם
The Witcher 3 - Wild Hunt

ואו, פשוט ואו, פשוט ואו!!

אחד המשחקים שאני הכי מחכה לו! נראה לי אני רץ לסטים לעשות pre order.

הוא בהחלט עושה רושם טוב. צריך רק לקוות שבאמת מדובר בעולם פתוח ולא לינארי, עולם שבו אפשר להסתובב כרצונך, לעשות משימות צד רבות וכו'.

פורסם

hadarK

בונוס ריגשי על זה שהיית בין הראשונים? :)

ב GOG דרך הגב יש 15% הנחה אם יש לך את 1 או 2 ב GOG

ו 20% הנחה עם יש לך את 1 ו 2 ב GOG

http://www.gog.com/thewitcher3/en

ועוד כל מיני בונוסים כמו NWN, קומיקס, סאונדטראק וכדונה.

Animor

CDProjectRed עוד לא איכזבו אותי. ממש נהנתי מ 1 ו 2. ללא ספק אני הולך להינות גם מ 3.

פורסם

אני לא הצלחתי לסיים את witcher 1-2. הם התחילו מעולה אבל נהיו משעממים לאורך הדרך...

witcher 3 נראה הרבה יותר מעניין אבל לא מתכוון לעשות preorder.

ולמה לא אמרו כלום על Fallout 4?

:(

פורסם

איפה אפשר למצוא את כל ההכרזות\טריילרים שהיו ב E3 ?

פורסם

Ign.com

פורסם
  • מחבר

יצא לי לשחק באלפא של destiny וממש לא נהנתי. המשחקיות טובה אבל זה לא הספיק לי. במשחק אמורים לעשות רק משימות או שיש אפשרות כמו של team deathmatch?

פורסם

גם אני לא מבין את הHYPE על המשחק הזה. נראה כמו המשחקיות של borderlands רק בעולם של HALO.

אחלה אבל אני רואה את זה נהיה משעמם מהר מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים