עבור לתוכן

E3 2014 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

battlefield hardline נראה כל כך גרוע ומרגיש כל כך ממוחזר!

אני נותן לכם ניחוש אחד לאיזה מפה מBF4 הם עשו שיחזור/שיפוץ....נו באמת..

בקיצור לי זה היה ניראה BF4 עם סקינים ולא יותר.

אה וד"א הם לא חושבים שהמשחק payday2 כבר "המציא את הגלגל"? (ועושה עבודה טובה מאוד!)

• תגובות 77
  • צפיות 13.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה PAYDAY רק בגדול, אנשים שהיה להם גישה מוקדמת למשחק אמרו שעשו שינויים מאוד טובים, נראה אם זה נכון. נראה כאילו השרתים של EA כרגיל לא מוכנים xD

שלחו לי מייל שמאשר שיש לי את HARDLINE ("אישור קניה" רגיל של ORIGIN) אבל המשחק לא מופיע לי ברשימת משחקים :undecided:

פורסם
  • מחבר

במשחקים שיצאו שחכתי לציין את Evolve שלדעתי הולך להיות להיט. רק חבל שהולך להיות DLC בלעדי ל-XBOX. מקווה שלא משהו רציני (אמן סקינים) אני לא יכול לחכות לשחק בזה.

פורסם

שעה אחרי שהגיע המייל הוסיפו לי את המשחק לרשימה, התחלתי להוריד וזה מוריד על 13-16M בשניה (WTF?), בעזרת השם זה לא ירד מתחת ל 8M בהמשך xD

פורסם
  • מחבר

ירד לי בזמנו הבטא של titanfall על 100MB לכמה דקות. למרות שיש לי 10MB

פורסם

וסיימתי להוריד את הקרוב ל 6.6G :) נראה לי בפועל אפשר לשחק רק ממחר. היו להם בעיות אבל אני חייב להודות שנראה כאילו סדרו את השרתים של ORIGIN, לא היו לי בעיות כמו שהיה עם BF4 והורדות אחרות.

פורסם

איזה באסה כבר קיבלתם מייל? לא קיבלתי כלום והייתי בין הראשונים ! :(

פורסם
  • מחבר

גם אני לא קיבלתי אולי זה לפי כמה שהם אוהבים אותנו :) ולא לפי זמן ההרשמה.

עריכה: החדשות הכי מעניינות כרגע זה ש-GTA V הוכרז ל-PC, XBOX ONE ול-PS4 עם אפשרות להעביר את השמירות מהקונסולות הקודמות. Rockstar קבלי ח"ח על האפשרות.

פורסם

גם אני לא קיבלתי :(

פורסם

גם אני לא :(

פורסם

עריכה: החדשות הכי מעניינות כרגע זה ש-GTA V הוכרז ל-PC, XBOX ONE ול-PS4 עם אפשרות להעביר את השמירות מהקונסולות הקודמות. Rockstar קבלי ח"ח על האפשרות.

]

אני רק מקווה שהפורט יהיה יותר טוב ממה שהיה ב 4...

פורסם
  • מחבר

חדשות מעניינות (ושחלקם לא מעניינות אותי) נוספות שחלקם לא נוגעות לארצנו:

youtube מצטרף לאפשרויות השיתוף.

DLC ל-infamous יגיע באוגוסט.

Dead Island 2 מגיע ב-2015 עם תוכן בלעדי ל-PS4.

PlayStation Vita TV יוצא מגבולות סין ומגיע לארה"ב וקנדה.

The Last of Us: Remastered שהוא אותו משחק עם שיפורים ויזואלים וה-Left Behind DLC. כלול, יצא ב-29 ביולי.

יצא באנדל של Destiny עם PS4 ושלט בצבע לבן קריסטל (crystal white) וחודש ב-PS PLUS. ושוב אני חוזר ושואל מה ההתלהבות מ-Destiny?

ולסיום גיימפלי של Far Cry 4 ושל The Order 1886 וטריילר של Uncharted 4:

https://www.youtube.com/watch?v=bMW_UCvqbsI#t=60

פורסם
EA עשו עבודה טובה, קצב נכון והמשחקים נראים טוב. משהו אחד שהיה מאוד בולט ב BF החדש, העיפו את הסמלים של XBOX והחזירו את הסמלים של ה PS, נראה כאילו EA מתחילים להתרחק מהשותפות עם MS בגלל מכירות לא מדהימות במיוחד (BF4 בקושי מכר עותקים ל XB1 וגם ב 360 המצב לא היה מדהים בהשוואה ל PS3/4).

וכמובן שהסיום של EA היה מצויין, ה BETA של HARDLINE מתחילה עכשיו :yelclap:

WTF? אתה רציני??

המצגת של EA הייתה הגרועה שראיתי כבר שנים!

חוץ מההכרזה של הבטא של BF לא היה שום דבר מעניין. משחקי ספורט, SIMS וסרטוני זיון שכל של DICE על איך שעושים להם גיבוש STAR WARS וממה הם "מושפעים". זוועת עולם.

MS לדעתי לוקחים בקלות השנה. סוני לא הראו שום אקלוסיבי מעניין שייצא בזמן הקרוב. יש להם רק את uncharted שייצא מתישהו וLBP3? אפילו את DriveClub לא הראו. Order לא ממש מעניין, נראה מדכא עם כל האפור הזה.

לMS יש את

HALO, Sunset Overdrive, Forza Horizon 2, Quantom Break, Crackdown , Ori, Phantom Dust, הפרויקט החדש של platinum ואני מניח שגם נשמע על gears בקרוב.

פורסם
MS לדעתי לוקחים בקלות השנה

אל תזלזל בנינטנדו ,יכולה להפתיע עם בילעדים חזקים השנה

רוב MS וסוני ,היו מולטיפלטפורם ,לנינטנדו גם ככה אין הרבה תמיכה מצד ג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים