עבור לתוכן

E3 2014 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

עוד לא ברור 100%, בהתחלה אמרו שהם רק תומכים (מנוע, BATTLELOG, פיתוח נוסף), מידע חדש יותר אומר שהם עובדים על ה MP בזמן שהחברה השניה עושה את השחקן יחיד.

• תגובות 77
  • צפיות 13.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

סרטון Gameplay מודלף של Destiny:

http://vimeo.com/97617106

עוד לא תפסתי למה כולם מתלהבים מהמשחק? (ברצינות תסבירו לי)

- - - תגובה אוחדה: - - -

סרטון Gameplay מודלף של Destiny:

http://vimeo.com/97617106

עוד לא תפסתי למה כולם מתלהבים מהמשחק? (ברצינות תסבירו לי)

פורסם

הקישור לא עובד אצלי , זה YouTube ?

פורסם

אוי ההדגמה של ה COD החדש כל כך לא טובה...גרפית נראה טוב יותר, כל השאר נראה פחות טוב...

פורסם
  • מחבר

quantum03 הורידו את הקישור וזה לא יוטיוב, HuGeMouTh מסכים איתך גם הרבה מהאקסקלוסיבים עשו אותי עצוב למי שציפה למשהו, הכל כמעט לילדים.

פורסם

MS מפשלים בהצגה, עוברים מטריילר לטריילר בלי שום מעברים מסודרים, רוב ההדגמות על הבמה היו לא משהו ורוב המשחקים ניסו להיות דרמטיים בכוח...הם גם חייבים להפסיק עם הטקסטים המאולצים במשחקי CO OP.

פורסם

לדעתי MS לא הביאו משהו חדש ומעניין, אולי למעט הטריילר של טומב-ריידר.

אני לא קניתי משחק COD למעט COD4 וCOD-BO (הראשון), כי המשחק באמת ממוחזר..ולהגיד לכם את האמת, שמתי עין על החדש כי ניראה לי שהסדרה מראה שינוי.

נכון שCOD בבסיס שלו תמיד ישאר COD, אבל פה לא הייתה לי תחושה של מיחזר כמו שעשו אם הסדרה לאחרונה, ורואים שהמנוע הגרפי שונה לגמרי.

אני בכלל מעריץ של killzone מאז ומעולם, והמשחק די מזכיר אותו :-)

פורסם

^^^

הסטרים שלהם כרגע הכי טוב, של GT/SPIKE נראה גרוע ושל TWITCH מאוד לא יציב.

התנועה בדמו של COD הייתה מאוד רובוטית ואיטית (יכול להיות גם מדגים גרוע אבל בקפיצות משהו הרגיש מאוד לא טוב) וחוץ מהגרפיקה לא היה באמת משהו שונה בהשוואה למשחקים קודמים. אני גם ממש דואג מהמפתחת החדשה, ל COD יש עבר לא מדהים במיוחד ב PC והמשחק היחיד שהם עבדו עליו היה MW3 שהיה בין הגרועים יותר. נראה לי עדיף לשבת עוד שנה בצד ולחזור שנה הבאה ל BO3 או מה שזה לא יהיה.

ה UI של THE WITCHER נראה טוב, אני שמח :) ב 2 ה UI היה על גבול הלא שמיש, בחדש נראה יותר דומה למה שהיה בראשון. גם המערכת לחימה נראת זורמת יותר.

פורסם

^ התנועה הייתה מאוד איטית בגלל שהמפעיל בחר בזה, או יותר נכון ככה הדריכו אותו לעשות.

כמובן שאני בטוח לא יעשה הזמנה מוקדמת (האמת מעולם לא עשיתי לשום משחק), אבל נראה לי שיש למה לצפות הפעם, כי שינוי זה דבר הכרחי לסדרה!, וניראה לי שהפעם נראה שינוי.

פורסם

מקווה שנראה משהו עמוק על BATTLEFRONT ... עוד מעט EA הולכת להרוס עוד כמה משחקים ... שווה לחכות D:

פורסם

לגבי הצפייה, לגיימספוט יש סטרים די טוב וגם בHD. לא יצא לצפות הרבה אבל לא היו בעיות.

פורסם

EA עשו עבודה טובה, קצב נכון והמשחקים נראים טוב. משהו אחד שהיה מאוד בולט ב BF החדש, העיפו את הסמלים של XBOX והחזירו את הסמלים של ה PS, נראה כאילו EA מתחילים להתרחק מהשותפות עם MS בגלל מכירות לא מדהימות במיוחד (BF4 בקושי מכר עותקים ל XB1 וגם ב 360 המצב לא היה מדהים בהשוואה ל PS3/4).

וכמובן שהסיום של EA היה מצויין, ה BETA של HARDLINE מתחילה עכשיו :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים