עבור לתוכן

E3 2014 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה ההתלהבות מThe Last Guardian?

לא ראו כלום על המשחק הזה חוץ מאיזה כלב גדול לפני כמה שנים ועדיין זה הפך לHL3 של הקונסולות.

מבחינתי, אני מחכה לעוד פרטים על star wars battlefront החדש, dragon age inq, ואם ירצו אלוהי הגיימינג, Bethesda יזרקו איזה מילה על fallout 4.

אה ומייקרוסופט מבחינתי כבר הפציצו עם ההכרזה על Forza Horizon 2. מת לראות קצת גיימפליי שאני אדע אם מוצדק לקנות עכשיו XB1 או להסתפק בגרסה של ה360.

• תגובות 77
  • צפיות 13.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסיבה שיש כל כך הרבה רעש סביב TLG היא כי בדומה ל HL3 במשחקים שקדמו לו היו מצויינים

http://en.wikipedia.org/wiki/Team_Ico

גם ICO וגם Shadow of the Colossus היו מאוד אהובים על ידי כל מי ששיחק בהם, כולם ראו ב TLG המשך ל ICO ומאז שהראו אותו בפעם הראשונה הוא פשוט נעלם.

פורסם

נשמע לי overhyped בטירוף. המשחק האחרון שהם הוציאו היה Shadow of the Colossus? זה היה בPS2!

אומנם היה משחק לא רע אבל לא משהו היסטרי לדעתי. נהיה משעמם די מהר והוא גם היה קצר אם אני זוכר נכון. להשוות את זה לHL3 נראה לי קצת מוגזם.

פורסם

Middle Earth Shadow of Mordor Trailer - E3 2014 Trailer

פורסם
  • מחבר

ו-loadout יהיה זמין באופן אקסקלוסיבי על ה-PS4 (אקסקלוסיבי מבין הקונסולות)

עריכה: The witcher 3 יצא ב- 24.2.15 למחשב, PS4 ו-XBOX ONE.

פורסם

חחחחח....ניראה לי שהם כבר חשפו את הכל..

לא השאירו משהו לתערוכה :-)

פורסם

שאלה: האם The Witcher אמור להיות משחק בסגנון של Skyrim?

הטריילרים די מושכים את העין והמשחק הזה מסקרן אותי מאוד. השאלה היא אם המשחק עצמו באמת איכותי וטוב. למשל מבחינת תוכן, עניין, משחקיות-קרב, עולם פתוח באמת, גרפיקה מרהיבה וכו'. איך זה היה במשחקים הקודמים בסדרה?

פורסם

העולם של the witcher תמיד היה פתוח וענק , וגם היו לך אפשרויות בחירה אמיתיות ( יכולת לבחור אם להרוג או לא להרוג מישהו , למי לעזור ועוד ).

הגרפיקה מעניינת , אבל אי אפשר לשפוט את הגרפיקה של המשחק לפני שהוא יצא.

אם אתה עושה את כל המשימות הקטנות , אז המשחק הזה ארוך מאוד.

פורסם

witcher נראה כל כך טוב

פורסם

וגם נשמע טוב -(charles dance )

פורסם

אני מחכה במיוחד לנינטנדו

פורסם
  • מחבר

ההכרזה Battlefield Hardline תערך בשבוע הבא ב-E3, והמשחק יהיה זמין רק לקונסולות של מיקרוסופט וסוני. צעד מוזר לפסוח על אנשי ה-PC, למרות שאני לא מתכנן לקנות.

פורסם

מאיפה אתם מביאים את היציאות המוזרות האלה, לא רק שהוא יוצא למחשב גם אפשר לעשות הזמנה מוקדמת ב ORIGIN...

יש 2 משחקים בסדרה שלא יצאו למחשב BC ו 1943, שניהם כי EA חשבו שהמחשב מת ותכננו את המנוע שלהם בצורה שהיה קשה להתאים את המשחק למחשב. BF3 ו BF4 מכרו יותר יחידות במחשב (בהפרש דיי גדול), אני חושב שהיה אותו דבר עם BC2. אני יודע ש EA הפגינו פיגור רב בשנים האחרונות אבל צריך לדעת איפה להעביר את הגבול, הם לא יבטלו את הגירסה שמכניסה להם הכי הרבה כסף.

פורסם

איך DICE קשורה למשחק הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים