עבור לתוכן

מתעניין ברכישה של מסך 4K מבקש עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום, בזמן האחרון התחלתי קצת להתעניין בנושא ורציתי לשמוע את עצתכם לגבי רכישה של מסך 4K

כמובן שימוש עיקרי גיימינג ולכן השאלה החשובה ביותר שלי היא האם SLI של 760 2GB הגרסה של WF OC

יצליחו להחזיק משחקים ברזולוציה כזאת?

וכמובן על איזה מסך אתם ממליצים לי בטווח מחיר של עד 3500 שקל

פורסם

2GB מתחיל להיות כבר גבולי/לא מספיק ברוב הכותרים החדשים ב1080P...

הכרטיסים שלך ביחד כשSLI עובד ללא בעיות בערך זהים לרמתו של ה780TI ועליו תוכל במצוא הרבה ביקורות עם 4K.

פורסם
  • מחבר
2GB מתחיל להיות כבר גבולי/לא מספיק ברוב הכותרים החדשים ב1080P...

הכרטיסים שלך ביחד כשSLI עובד ללא בעיות בערך זהים לרמתו של ה780TI ועליו תוכל במצוא הרבה ביקורות עם 4K.

תודה, תוכל להכווין אותי לאחת הביקורות?

ועל איזה מסך תמליץ?

פורסם
  • מחבר

קצת מוגזם בשבילי להשקיע 7000 שקל לזוג TI

ועוד לקנות מסך זאת השקעה של מעל 11 אלף שקל.

כשאתה אומר להתפשר מה זה אומר?

לשחק עם פחות פילטרים או ממש להוריד משמעותית בהגדרות?

הרי SLI של 760 נותן ל 4GB זיכרון גרפי לא?

פורסם

אפילו SLI של הכרטיסים הכי חזק לא נותנים 60 FPS ב 4K

אין מה להכנס לזה אלא לחכות עד הסדרת כרטיסים הבאה של נוידיה

אז יהיו גם מסכים חדשים בנתיים לחסוך כסף

פורסם
  • מחבר

לאחר בדיקה קצרה ראיתי שגם 4 כרטיסי 780TI לא מריצים את BF 4 CRYSIS 3 ועוד כמה עם FPS סביר 35-40 בCRYSIS ו 45-50 ב BF4

נראה לי שכדאי לחכות לכרטיסים יחידים שיצליחו להתמודד עם 4K בשלום כרגע זה בזבוז כסף

פורסם

יש לך 2 אפשרויות מבלי להחליף את הכרטיסים:

-לקחת מסך 1440P כמו ה2713HM

-לקחת מסך 1080P 120HZ ובתקציב אפשר להכניס אחד עם פאנל איכותי:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10560

פורסם
  • מחבר
יש לך 2 אפשרויות מבלי להחליף את הכרטיסים:

-לקחת מסך 1440P כמו ה2713HM

-לקחת מסך 1080P 120HZ ובתקציב אפשר להכניס אחד עם פאנל איכותי:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10560

זה בעצם 2K?

אגב הוא קטן אני מחפש משהו סביב 27-28 אינצ'

פורסם

הציוד שלי עובד מצויין בגיימינג עם 2713HM

פורסם
  • מחבר
המסך הראשון שהציעו לך של DELL הוא 27 אינצ', ממש לא קטן.

וכן, ייקחו מספר שנים עד שתקבל כרטיס מסך בודד שיריץ לך 4K בהגדרות גבוהות מאוד.

לביינתים אני ממליץ לך לפזול לכיוון 2K של 1440P זה שדרוג משמעותי מ FHD. שם לפחות תוכל לשחק נורמלי וגם, תחווה פגיעה בביצועים אבל עדיין. ב 4K לא תוכל להריץ כלום עם הכרטיס 760 שלא לדבר על SLI שגם לא יועיל בכלום.

אוקיי תודה רבה אני אבדוק את הנושא של 2K ואת המסך שהציעו

פורסם
המסך הראשון שהציעו לך של DELL הוא 27 אינצ', ממש לא קטן.

וכן, ייקחו מספר שנים עד שתקבל כרטיס מסך בודד שיריץ לך 4K בהגדרות גבוהות מאוד.

לביינתים אני ממליץ לך לפזול לכיוון 2K של 1440P זה שדרוג משמעותי מ FHD. שם לפחות תוכל לשחק נורמלי וגם, תחווה פגיעה בביצועים אבל עדיין. ב 4K לא תוכל להריץ כלום עם הכרטיס 760 שלא לדבר על SLI שגם לא יועיל בכלום.

זה לא ממש נכון שייקחו מספר שנים עד תקבל כרטיס מסך בודד שיריץ 4K בהגדרות גבוהות , אני עם 290X בודד ( אמנם בOC ל1150 לליבה ו1450 לזכרון ) וWATCHDOGS ו-WOLFENSTEIN רצים במקסימום על 4K ולא נופלים מ40 פריימים לשנייה , כמובן שAA מבוטל אבל מי בכלל שם לב לזה ברזולוציית 3840X2160 , במצב הזה הצורך בAA לא קיים כלל , היתרון במסך 4K כרגע הוא שתמיד אפשר לשחק ברזולוצייה נמוכה יותר , החסרון - תמיד יצא משהו יותר טוב עוד חצי שנה :undecided: , הבעיה היחידה היא שרובנו קונים מסך לכמה שנים ולא מחליפים אותו כל שני וחמישי .

אני עם הסמסונג U28D590D והוא מצויין לדעתי , נכון - חסר אפשרויות כוונון לגובה ולצדדים , נכון - פנל TN ( למרות שאיכותי בצורה מפתיעה ), אבל היי , מסך 4K 60HZ 1MS ? אני השתכנעתי ואני ממש לא מאוכזב

עברתי ממסך בעל פנל AD-PLS של סמסונג ואני ממש מרוצה ממנו , די להתקטננות של "אבל זוויות הצפיה שלו מהצד או מלמעלה הן לא כמו IPS" , מי מסתכל על המסך מהצד ??? אנשים תסובבו את המסך אליכם :kopfpatsch:

בקיצור ההחלטה היא שלך ( כאילו זה לא היה ברור ) אבל הנה עוד חוות דעת , בכל מקרה, לחיזוק מה שאמרו , SLI של שני 760 לא ממש יחזיק משחקים ברמה גבוהה על 4K , אז אם אתה לא מחליף את הכרטיסים אולי כדאי לוותר וללכת על 2K כמו שהציעו .

פורסם

הדוק הבא של נוידיה יכפיל את הביצועים , אז 2 מהכרטיסים של הדור הבא יהיו מסוגלים להתמודד יפה עם 4k.

ועוד שנתיים אולי נראה כרטיס יחיד שיכול להתמודד עם 4k.

אתה לא בדיוק יכול להוריד את הרזולוציה של המסך , כי מספק הפיקסלים קבוע במסך , ואז כשאתה מריץ עליו רזולוציה שהיא לא הטבעית , זה גורם למסך לעשות downscale או upscale , תלוי אם הרזולוציה גבוהה או נמוכה יותר ביחס למסך , וזה משפיע על איכות התמונה.

פורסם

מסכים לחלוטין ברור שאיכות התמונה תושפע , בכל זאת ניסיתי את WATCHDOGS גם ב2560X1440 והכל נראה מצויין וחד על המסך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים