עבור לתוכן

90 מעלות (מעבד ולוח אם)

Featured Replies

פורסם

החלפתי מאוורר למעבד כי הקודם התקלקל. שמתי משחה תרמית ועדיין המחשב מגיע ל85-90 מעלות אחרי 2 דקות.

בדקתי בביוס והמעבד על 1.2Ghz מתוך 2.5Ghz והאוברקלוק אוף. המחשב מתחיל מ-30 מעלות בביוס ואחרי 2-3 דקות מגיע ל-85-90.

אני מתוסבך מזה כבר אין לי מושג מה לעשות. מישהו יכול לעזור?

פורסם

דבר ראשון מה המפרט המלא של המחשב שלך

הטמפרטורות גבוהות ואני ממליץ לך לא להפעיל אותו עד שתסדר את הבעיה

אם אתה מבצע OC תבטל אותו

אם החלפת קירור ומשחה טרמית כנראה שלא עשית משהו נכון

פורסם
  • מחבר
דבר ראשון מה המפרט המלא של המחשב שלך

הטמפרטורות גבוהות ואני ממליץ לך לא להפעיל אותו עד שתסדר את הבעיה

אם אתה מבצע OC תבטל אותו

אם החלפת קירור ומשחה טרמית כנראה שלא עשית משהו נכון

חשוב לי לציין שהמחשב פעל ללא מאוורר במשך כמה ימים.

[ATTACH]6014[/ATTACH]

עריכה: על פי HWMonitor

2 הcore על 65-70 מעלות

נערך על-ידי Adir652

פורסם

תבדוק שהקירור מחוזק היטב למעבד, לעיתים כשאתה מחליף משחה ולא סוגר היטב את הקירור הוא לא נוגע בו קבוע (במיוחד כשהמארז עומד) ואז אתה תגיע לטמפ' גבוהות תוך דקות.

פורסם
  • מחבר
תבדוק שהקירור מחוזק היטב למעבד, לעיתים כשאתה מחליף משחה ולא סוגר היטב את הקירור הוא לא נוגע בו קבוע (במיוחד כשהמארז עומד) ואז אתה תגיע לטמפ' גבוהות תוך דקות.

הוא מרחף טיפה והמדיה לא נמרחת. זה משפיע? ניסיתי להתקין אותו בצורה שהם יהיו צמודים אבל אי אפשר

פורסם
הוא מרחף טיפה והמדיה לא נמרחת. זה משפיע? ניסיתי להתקין אותו בצורה שהם יהיו צמודים אבל אי אפשר

אתה כנראה לא מתקין טוב ...

שוב מה המפרט המלא שלך? איזה קירור יושב על המעבד?

פורסם
  • מחבר
אתה כנראה לא מתקין טוב ...

שוב מה המפרט המלא שלך? איזה קירור יושב על המעבד?

לא יודע איך אפשר להתקין דבר כזה פשוט בצורה שגויה אבל זה אפשרות... צירפתי קובץ של CPU Z באחת התגובות שלי.

פורסם

נסה להשכיב את המארז על הצד כך שהקירור עומד ואז תראה מה הטמפ' של המחשב. אמורה להיות טובה יותר ואם כן, הקירור לא מוצמד היטב.

איזה קירור יש לך בדיוק?

פורסם
  • מחבר
נסה להשכיב את המארז על הצד כך שהקירור עומד ואז תראה מה הטמפ' של המחשב. אמורה להיות טובה יותר ואם כן, הקירור לא מוצמד היטב.

איזה קירור יש לך בדיוק?

כשרשמתי את כל זה המחשב היה על הצד. אני אומר בוודאות שהמאוורר לא צמוד למעבד ומרחף מעליו ב2-3 ס״מ.

זה מאוורר רגיל של אינטל.

פורסם

כשאין מגע - יש התחממות יתר - חייב להיות מגע ישיר בין גוף הקירור (המשחה הטרמית כמוב) והמעבד. חייב.

אם זה קירור מקורי של אינטל, סובב את הרגליות עם כיוון השעון, משוך אותן למעלה ואז דחוף אותן למטה בחורים. ודא שהקליפסים שלהם נתפסים בצד השני של הלוח.

נערך על-ידי djelectric

פורסם
  • מחבר
כשאין מגע - יש התחממות יתר - חייב להיות מגע ישיר בין גוף הקירור (המשחה הטרמית כמוב) והמעבד. חייב.

אם זה קירור מקורי של אינטל, סובב את הרגליות עם כיוון השעון, משוך אותן למעלה ואז דחוף אותן למטה בחורים. ודא שהקליפסים שלהם נתפסים בצד השני של הלוח.

יש סרטון כלשהו שמדגים את זה?

פורסם
  • מחבר

חיפשתי כבר לבד. מסתבר שצדקתם ולא התקנתי טוב.

אבל זה לא באשמתי :D הפלסטיקים הלבנים של המאוורר היו צמודים לשחורים ועליתי על זה שזה לא אמור להיות ככה ותיקנתי את זה.

התקנתי כמו שצריך הפעם ועכשיו במקום 100 מעלות במשחק זה 35-38. אהה וזה אחרי שהעלתי את המעבד מ-1.20Ghz ל-2.5Ghz.

תודה רבה לכולכם (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים