פורסם 2014 במאי 3011 שנים החלפתי מאוורר למעבד כי הקודם התקלקל. שמתי משחה תרמית ועדיין המחשב מגיע ל85-90 מעלות אחרי 2 דקות.בדקתי בביוס והמעבד על 1.2Ghz מתוך 2.5Ghz והאוברקלוק אוף. המחשב מתחיל מ-30 מעלות בביוס ואחרי 2-3 דקות מגיע ל-85-90.אני מתוסבך מזה כבר אין לי מושג מה לעשות. מישהו יכול לעזור?
פורסם 2014 במאי 3011 שנים דבר ראשון מה המפרט המלא של המחשב שלךהטמפרטורות גבוהות ואני ממליץ לך לא להפעיל אותו עד שתסדר את הבעיהאם אתה מבצע OC תבטל אותואם החלפת קירור ומשחה טרמית כנראה שלא עשית משהו נכון
פורסם 2014 במאי 3011 שנים מחבר דבר ראשון מה המפרט המלא של המחשב שלךהטמפרטורות גבוהות ואני ממליץ לך לא להפעיל אותו עד שתסדר את הבעיהאם אתה מבצע OC תבטל אותואם החלפת קירור ומשחה טרמית כנראה שלא עשית משהו נכוןחשוב לי לציין שהמחשב פעל ללא מאוורר במשך כמה ימים.[ATTACH]6014[/ATTACH]עריכה: על פי HWMonitor2 הcore על 65-70 מעלות נערך 2014 במאי 3011 שנים על-ידי Adir652
פורסם 2014 במאי 3011 שנים תבדוק שהקירור מחוזק היטב למעבד, לעיתים כשאתה מחליף משחה ולא סוגר היטב את הקירור הוא לא נוגע בו קבוע (במיוחד כשהמארז עומד) ואז אתה תגיע לטמפ' גבוהות תוך דקות.
פורסם 2014 במאי 3011 שנים מחבר תבדוק שהקירור מחוזק היטב למעבד, לעיתים כשאתה מחליף משחה ולא סוגר היטב את הקירור הוא לא נוגע בו קבוע (במיוחד כשהמארז עומד) ואז אתה תגיע לטמפ' גבוהות תוך דקות.הוא מרחף טיפה והמדיה לא נמרחת. זה משפיע? ניסיתי להתקין אותו בצורה שהם יהיו צמודים אבל אי אפשר
פורסם 2014 במאי 3011 שנים הוא מרחף טיפה והמדיה לא נמרחת. זה משפיע? ניסיתי להתקין אותו בצורה שהם יהיו צמודים אבל אי אפשראתה כנראה לא מתקין טוב ...שוב מה המפרט המלא שלך? איזה קירור יושב על המעבד?
פורסם 2014 במאי 3011 שנים מחבר אתה כנראה לא מתקין טוב ...שוב מה המפרט המלא שלך? איזה קירור יושב על המעבד?לא יודע איך אפשר להתקין דבר כזה פשוט בצורה שגויה אבל זה אפשרות... צירפתי קובץ של CPU Z באחת התגובות שלי.
פורסם 2014 במאי 3011 שנים נסה להשכיב את המארז על הצד כך שהקירור עומד ואז תראה מה הטמפ' של המחשב. אמורה להיות טובה יותר ואם כן, הקירור לא מוצמד היטב.איזה קירור יש לך בדיוק?
פורסם 2014 במאי 3011 שנים מחבר נסה להשכיב את המארז על הצד כך שהקירור עומד ואז תראה מה הטמפ' של המחשב. אמורה להיות טובה יותר ואם כן, הקירור לא מוצמד היטב.איזה קירור יש לך בדיוק?כשרשמתי את כל זה המחשב היה על הצד. אני אומר בוודאות שהמאוורר לא צמוד למעבד ומרחף מעליו ב2-3 ס״מ.זה מאוורר רגיל של אינטל.
פורסם 2014 במאי 3011 שנים כשאין מגע - יש התחממות יתר - חייב להיות מגע ישיר בין גוף הקירור (המשחה הטרמית כמוב) והמעבד. חייב.אם זה קירור מקורי של אינטל, סובב את הרגליות עם כיוון השעון, משוך אותן למעלה ואז דחוף אותן למטה בחורים. ודא שהקליפסים שלהם נתפסים בצד השני של הלוח. נערך 2014 במאי 3011 שנים על-ידי djelectric
פורסם 2014 במאי 3011 שנים מחבר כשאין מגע - יש התחממות יתר - חייב להיות מגע ישיר בין גוף הקירור (המשחה הטרמית כמוב) והמעבד. חייב.אם זה קירור מקורי של אינטל, סובב את הרגליות עם כיוון השעון, משוך אותן למעלה ואז דחוף אותן למטה בחורים. ודא שהקליפסים שלהם נתפסים בצד השני של הלוח.יש סרטון כלשהו שמדגים את זה?
פורסם 2014 במאי 3011 שנים מחבר https://www.youtube.com/results?search_query=installing+intel+stock+cooler חיפשתי כבר לבד. מסתבר שצדקתם ולא התקנתי טוב. אבל זה לא באשמתי הפלסטיקים הלבנים של המאוורר היו צמודים לשחורים ועליתי על זה שזה לא אמור להיות ככה ותיקנתי את זה. התקנתי כמו שצריך הפעם ועכשיו במקום 100 מעלות במשחק זה 35-38. אהה וזה אחרי שהעלתי את המעבד מ-1.20Ghz ל-2.5Ghz. תודה רבה לכולכם (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.